Tuesday 27 December 2011

Zorg voor rozenstruiken

De roos spreekt van liefde in stilte, in een taal die alleen bekend is bij het hart.
Mooie rozen zijn een must voor elke tuin. Deze prachtige, delicate en geurige bloemen die beschikbaar zijn in een breed scala aan tinten zijn een waarde naast de tuin. Echter in het geval u van plan deze rozenstruiken in uw tuin, dan moet je heel bijzonder en voorzichtig over de zorg voor Rose struiken aangezien er een set van standaard parameters die een optimale groei en bloei van te vergemakkelijken rozenstruiken.; Zorg voor rozenstruiken: dingen om te onthouden
Rozenstruiken in bloei staan ​​struiken die behoren tot het geslacht Rosa en er bestaan ​​meer dan honderd soorten wilde rozen, de meeste afkomstig uit het noordelijk halfrond en voornamelijk uit gematigde streken. Vanwege de schoonheid van de bloemen en de veiligheid die door de doornen, rozen zijn een van de meest favoriete tuin struiken. Hier is een lijst van alle dingen die u zullen helpen, terwijl de zorg voor Rose struiken in uw tuin.
Voldoende water: Roses heeft veel water nodig echter niet in een mate waarin het misbruik van de de bodem en belemmert de beluchting. Vandaar dat het water moet worden voorzien in voldoende hoeveelheden volgens het bodemtype. Rozen moeten worden gedrenkt in een zodanige wijze, dat ze altijd over voldoende hoeveelheid vocht in de bodem en toch ruimte te laten voor beluchting en houden de bodem luchtig en los. Bij voorkeur geen water de bladeren sinds de vochtigheid op de bladeren kan bevorderen steeg ziekten en ook spoelt de insecticiden of pesticiden gespoten op de bladeren.
Zonlicht: Rozen hebben voldoende zonlicht voor een optimale groei. Een tuin, die de volle zon zorgt voor de rozen, is een ideale locatie. Maar wanneer de volle zon is niet beschikbaar is, kan plaatsen met halfschaduw volstaat het eveneens en het bevorderen van gezonde groei.
Bodem: Rose planten vereisen een veel voedingsstoffen uit de bodem. Een meststof die rijk is aan fosfor zal wonderen doen voor uw rozenstruiken sinds fosfor bevordert de bloei van bloemen. Echter, alleen gebruik maken van het fosfor rijke meststof wanneer de eerste knoppen verschijnen. In de vroege stadia gebruik maken van een stikstofrijke meststof voor de groei van wortels en bladeren te bevorderen. Naast het feit dat rijk is aan voedingsstoffen, de bodem is ook een losse samenhang hebben om afvoer van overtollig water en voldoende beluchting van de bodem te bevorderen.
Snoeien: Snoeien is een belangrijke stap in de zorg voor Rose struiken en rozen moeten gesnoeid worden elk jaar. Snoeien helpt om zich te ontdoen van de oude en zieke plantmateriaal en faciliteert nieuwe bloei in het groeiseizoen. Er zijn een aantal doornen die de takken punctie en zijn weer terug gegooid terwijl snoeien dus is het aan te raden om beschermende handschoenen en een veiligheidsbril te gebruiken.
Onkruidbestrijding: onkruid kan belemmeren de groei van uw kostbare rozentuinen. Onkruid concurreren met de planten steeg en daarmee Rob de planten van de essentiële voedingsstoffen en water is gestegen van de bodem. Om dit te voorkomen, kunt u gebruik maken van een laag organisch mulch, dat is niets anders dan een beschermend omhulsel van rottend plantaardig materiaal uitbreiden tot verdamping en bodemerosie te verminderen. De organische mulch zal ook verrijking van de bodem, aangezien met de tijd zal worden omgezet in compost.

No comments:

Post a Comment