Friday 30 December 2011

Home Security Tips

De grootste dreiging die onze huizen face is van inbrekers. Home inbraken vrij vaak en het gebeurt nogal willekeurig. Inbrekers vooral gekozen voor die huizen die zijn toegankelijk met de minste inspanning. Daarom moet een aantal belangrijke maatregelen worden genomen om de toegang tot uw huis uiterst moeilijk.
Borgen van de deuren
Meestal is de eerste aanval die door inbrekers zijn aan de deur. Daarom de instellingen van uw deur is van cruciaal belang. Stel uw deuren op een correcte manier. Zowel de deuren en de kozijnen moeten worden van massief hout. Probeer deuren met glazen panelen te voorkomen want het is makkelijker in te breken in dergelijke deuren. Bewaar geen kloof tussen de deur en het frame, en de scharnieren moet altijd aan de binnenkant. Dit komt omdat de inbrekers vaak staking van de scharnierpennen te krijgen in het huis. Koos goede sloten, zoals 1-inch nachtschoot voor uw deuren. U kunt ervoor zorgen continuïteit van de glazen deuren door tot vaststelling van een aantal bar in het midden van de onderste track.
Zekerheid voor de Windows
Idealiter moet een venster worden gemaakt van inbraakwerende glas met een aantal kleine ruiten in plaats van een grote glasplaat. De schroef hoofd van de ramen moeten worden gesoldeerd om te voorkomen dat los van het slot van een klein gat gemaakt op de ruit.
Eenvoudige Home Security Tips
Veiligstellen van uw huis betekent niet dat je alleen maar te graven in je zak en breng op diverse dure huisversie beveiligingssystemen. Je moet sommige gewoonten te cultiveren tot ongewenste incidenten bij u thuis te voorkomen. Hier zijn een aantal eenvoudige waardevolle tips, die als je niet opvolgt, kan de beveiliging van uw huis vast te stellen:
Voordat u begint met een verblijf in een nieuw huis, moet u alle sloten en bekers van alle buitendeuren van dat huis. In het geval u de sleutels van uw bestaande woning verliezen, dan verandert ook de sluizen is een must, zonder enige vertraging. ; Als we gaan voor een korte tijd hebben we vaak onze huizen te houden in een ontgrendeld conditie. Inbrekers zijn altijd op zoek naar deze mogelijkheden aan te geven wanneer ze een huis zonder al te veel obstructie te voeren. ; Meestal is het eerste wat een inbreker doet voordat een huis is om het beveiligingssysteem niet meer functioneert. Om dat tegen te, zorg ervoor dat de bedrading van uw alarm is verborgen. ; Bewaar nooit een set reservesleutels op plaatsen zoals in de brievenbus of onder de deurmat. De veiligste optie is om de sleutel op een plek in uw tuin te begraven, waar u kunt terugvinden later gemakkelijk wanneer dat nodig is. ; Als je iemand verdacht rond te zwerven in uw buurt van de woonplaats aankondiging, informeer dan uw buren en zekerheid over hen. ; In het geval dat vreemdeling als een verkoper vraagt ​​om toestemming om uw woning te betreden, hun ID-check grondig voordat ze te laten inch Vele malen inbrekers gebruiken dit excuus om onze huizen te voeren en vervolgens uit te checken het interieur. Ze dan gebruik maken van de verzamelde informatie tot een staking op een later tijdstip. Indien u twijfelt, bel hun kantoor te vinden als de persoon echt is of niet, alvorens hen te laten inch; Zorg ervoor dat het gebied dicht bij uw deur is niet donker. Indien nodig, installeer de juiste verlichting. ; Veiligheid voor Empty Homes
Inbrekers zijn altijd op zoek naar lege huizen, omdat het helpt hen de uitvoering van hun bedrijf zonder onderbreking. De beste manier om de beveiliging van uw lege woning te waarborgen is het huren van een huis sitter. Wanneer deze leeg zijn, niet alle bewijzen van uw afwezigheid in de buurt. Het moet eruit zien als een bewoond huis, de hele tijd. Houd de telefoon rinkelen tot een zeer laag volume, zodat van buitenaf kan niemand uit te maken van de ring van de onbemande telefoon, iets dat een giveaway dat het huis leeg is. U kunt de hulp van timers op te zetten en uit sommige apparaten zoals radio's en verlichting na regelmatige tussenpozen van tijd. Zo zal uw huis er uit als een bezet is.
Wanneer u weg bent, hier niet aan houden eventuele notities voor iedere persoon uw gezin of daarbuiten. Dit zal gedetailleerde informatie over uw verblijfplaats en de duur afstand, net bieden om ongewenste personen. Waakhonden maken veel lawaai als er onbekende mensen gaan een huis. Hierdoor ontstaat een veel hinder voor de inbrekers. Het houden van honden in huis is een effectieve manier om je huis beschermen tegen diefstal.
De veiligheid van ons huis, als we er nu wel of verwijderd is van het allergrootste belang. Leven en eigendom beide zijn waardevol. Naast het plaatsen van de juiste apparaten in de plaats, die voorzichtig en alert zijn op elk type eventuality helpt ook in een lange manier om onze huizen te beschermen tegen een ongewenst incident.

No comments:

Post a Comment