Friday 9 December 2011

Manieren om zich te ontdoen van vlooien

Vlooien, of de oogst mijten, zijn microscopisch kleine, roodachtige spinachtigen dat luik en bloeien in een vochtige, schaduwrijke gebieden, zoals hoog gras, dichte loof, stro en bladeren. Ze teisteren een persoon of dier die komen in de buurt van hen. Ze hechten zich aan de porie, of haarzakje, op de huid en injecteren hun spijsverteringsenzymen, die later wordt gebruikt voor hun voeding. Hun speeksel, ook een soort spijsverteringsenzym, veroorzaakt een allergische reactie die leidt tot jeuk van de huid. Deze insecten, zodra volledig gegroeid, zich losmaken van de gastheer en voeden zich met planten, waar ze hun eieren leggen. Ze kunnen voeden op een verscheidenheid van gastheren, variërend van mens op knaagdieren, en in het algemeen gedijen in de warme seizoenen, van lente tot de vroege herfst. Er nogal zijn een paar manieren om zich te ontdoen van vlooien. Deze omvatten:
Vernietiging van hun Shelter-en broedplaatsen
Vlooien zijn schaduwrijke en vochtige gebieden voor hun onderdak. Om te voorkomen dat hun groei, moet het gebied droog worden gehouden, goed gedraineerde, en open. Yards goed getrimd en gras moet afgesneden lage. Stapels bladeren, schors, en hekken die beginnen te vervallen, moeten onmiddellijk worden verwijderd. Waste en extra blad moet worden gewassen met een mengsel van water en zeep, voor volwassenen vlooien en larven te doden. Dit proces moet herhaald worden eenmaal per week, gedurende ten minste een maand, te weren pas uitgekomen larven, indien aanwezig. Indien kamerplanten, of kamerplanten zijn besmet met vlooien, laat ze in ieder insecten zeep die veilig is gelabeld voor planten.
Draag beschermende kleding
Voor de mens geteisterd door vlooien, dient een grondige bad worden genomen om zich te ontdoen van de insecten op de huid. Hun kleren moeten grondig worden ook gewassen, zodat de larven zich in de kleren te vernietigen. Bij een bezoek aan een unmaintained gebied dat hoge gras en dichte gebladerte, nauwsluitende kledingstukken, dat er geen blootgestelde huid te verlaten heeft, moet worden gedragen. Bij terugkeer van dergelijke gebieden, moet deze kleren gewassen worden in heet water. Broek moeten bij voorkeur worden opgeborgen in de sokken en schoenen die geen ventilatie hebben, moeten worden gedragen. Dit is een van de beste manieren om vlooien te voorkomen dat geïnfecteerd mens.
Draag afweermiddelen
Terwijl u rond in een chigger aangetaste gebied, is het altijd aan te raden om insectenwerende middelen te dragen. Producten zoals zwavel poeder en Deets (N, N-diethyl-m-toluamide) zijn zeer effectief insectenwerende middelen. Deze moeten toegepast worden op je kleren en schoenen alleen, en nooit rechtstreeks op de menselijke huid. Citronella-olie is een goed afweermiddel die kan worden toegepast op het lichaam. Gebruik van lichaamsmateriaal deodorants met een sterke geur wordt ook gezegd om effectief in het afweren van vlooien.
Remedies voor chigger Bites
Chigger beten zijn zeer jeukende en hinderlijk. Ze laten verhoogde rode striemen (huiduitslag) op de huid die laatste tot een paar weken. Mensen die lijden aan chigger beten, mag niet krabben. Koud water, om de huid te koelen, moet worden toegepast. De toepassing van lotions of Calamine of vaseline worden ook beschouwd als nuttig voor chigger bijt. Andere dingen die kunnen worden toegepast, zijn:, nagellakken, groene thee-extract, Hydrocortison crème, Als deze manieren lijkt te moeilijk en tijdrovend, men kan krijgen insecticiden bespoten in de tuin of in de tuin, maar wees gewaarschuwd, dit kan een hoop kosten . Plaats, probeer dan deze effectieve methoden en maak werven en tuinen chigger gratis.

No comments:

Post a Comment