Friday 2 December 2011

Hoe te om een buitendouche Bouw

Een buitendouche kan van pas komen voor het hele gezin, vooral wanneer ze terug komen van een duik in hun achtertuin. De aanwezigheid van een douchewand zorgt ervoor dat je naar buiten kunt opfrissen voordat stap terug in uw huis. In tijden, wanneer uw huis is gevuld met gasten en de badkamers zijn bezet, een buitendouche blijkt erg handig zijn. Hoewel de type douchewand is een kwestie van keuze, houten douchewanden look netjes en kosteneffectief zijn. Voordat u begint met het opbouwen van een douchecabine, zorg er dan markeert u de afmetingen van de behuizing op een stuk papier. Dit zal nuttig zijn, terwijl de bouw van uw outdoor douche.
Concrete Pad; Nadat u beslist de locatie voor de outdoor douchewand, markeer het gebied waar de concrete pad, die basis van de douchevloer formulieren moet worden gelegd. Afhankelijk van de breedte van de douchecabine, gebruik dan een concrete mix van cement op de vloer van de douche lag. Wanneer u lag het cement zorg ervoor dat je het oppervlak glad met een troffel, om ervoor te zorgen dat het heeft geen losse eindjes en hobbels. Maken gebruik van vaste rivier rots zoals tegels over de betonnen vloer.
Goede vloeren; Als je een douche neemt, is het van het allergrootste belang toe te zien dat het gebruikte water moet door een gat wordt gebruikt voor de afwatering. Bij de bouw van de vloer voor de douchecabine, heb je ervoor te zorgen dat het water niet stagneert in een bepaald gebied. Het is een voorwaarde is voor elk buitendouche om een ​​verdieping die lichtjes schuin ervoor te zorgen dat het water zich niet ophoopt overal hebben.
Het opzetten van de pijpen; het bericht dat u hebt ingesteld in de grond moet worden acht tot tien meter hoog. Krijg de hulp van een loodgieter aan de PVC-buizen te installeren via de berichten. Krijgen de loodgieter om een ​​gat te boren voor een stop hendel in de pijp. Zodra dat gedaan, bevestig een douche kop naar de top einde van de PVC pijp om gratis waterstroom waarborgen.
De bouw van de Exteriors; naar de ruimte voor de outdoor douche te bouwen, graven de grond in overeenstemming met de breedte van het gebied. Use waterdichte houten planken en stel ze in een rechthoekige of ovale fashion rechtopstaande overeenkomstig uw ontwerp. Hoewel de meeste buitendouches liever zonder een dak, kunt u opteren om een ​​rieten dak die goed zou gaan met de buitenshuis moeten. U kunt gebruik maken hang die overeenkomen met het houtwerk van de behuizing voor de deur.
Interieurs van de behuizing; Als er voldoende ruimte in je kast, kunt u een zithoek met ruwe graniet. Een compacte spiegel opknoping in een gebied ver van de douchekop is een geweldige optie. U kunt doorgaan en voeg lampen met een zwakke gloed die in het bijzonder zal nuttig zijn in de nacht. Vaak, mensen negeren handdoekrekken en verlaat handdoeken opknoping op de vergrendelingen van deuren. Hoewel het past bij het doel, het een goed idee om handdoekhouders installeren. U kunt ook een compartiment om je toiletartikelen die ervoor zal zorgen dat je niet zou moeten frequente reizen maken naar andere gebieden om ze te krijgen te houden.
Zodra je klaar bent met het proces van het bouwen van uw buitendouche, neem een ​​moment en bewonder uw verwezenlijking. De inspanningen je in bouw van uw buitendouche zal maken u zweet, dus krijgen in er en neem een ​​lange douche en opfrissen!

No comments:

Post a Comment