Monday 26 December 2011

Manieren een Pashmina Wear

Pashmina is een soort van kasjmier wol, verkregen uit een pashmina geit gevonden in Kashmir, India. Pashmina are handgeweven uit deze wol en daarna geborduurd in Kashmir. Sinds de oudheid, pashmina belichaamt finesse, stijl en luxe. Het heeft gevangen de verbeelding van zowel de klassen als de massa. Vandaag, het is een rage in de modewereld. Het is een integraal onderdeel van een stijlvolle vrouwen garderobe. U kunt uw pashmina als een sjaal, hoofddoek of zelfs een schouder te draperen. Er zijn vele manieren dat u uw pashmina pronken.
Hier zijn enkele tips over de verschillende stijlen van het dragen van een Pashmina.
Wikkelen Pashmina in een Full Shawl; Dit is een elegante manier van het dragen van een Pashmina. Net omhult de volledige sjaal rond je schouders en je bent klaar om uit te stappen in een koude rillingen nacht. Het zal je modieuze look en op hetzelfde tijdstip geeft u de aard van de warmte die je nodig hebt. Deze stijl is perfect voor diegenen die niet begiftigd met een goede hoogte.
Dragen als een Pashmina Stole; Deze stijl van het dragen van pashmina is bedoeld voor u wanneer u een flitsende look Don. Houd het midden van je sjaal aan de achterkant van je nek en laat de twee losse uiteinden van de sjaal parallel aan elkaar hangen op de voorkant. Het is beter geschikt voor die mensen die een klein lichaam frame. Het kan verbeteren je kijken meer als de Pashmina u draagt ​​is bezaaid met veel kralenwerk.
Het dragen van Pashmina als een gordel; Dit is een zeer eenvoudige en makkelijke manier om een ​​pashmina dragen. Net bind de sjaal rond de taille als een riem op een stijlvolle manier en je bent klaar om een ​​fashion statement te maken. Het is het beste voor degenen die niet hebben prominente heupen.
Pashmina in Hollywood-stijl, dit is bekend als Hollywood-stijl, omdat veel beroemdheden uit Hollywood hebben gemaakt publieke optredens vele malen het dragen van hun pashmina op deze manier. U twee verschillende kleuren van pashmina koos voor deze stijl. Je moet zowel de pashmina verstrengelen en om je hals wikkelen. Slechts een pashmina is goed genoeg om je verbluffende look dus, voorstellen hoe mooi je zou kijken als je twee van hen dragen.
Pashmina as Noose Wrap; Deze stijl is een beetje ingewikkeld, maar het is heel uniek. Het zal u helpen om zich te onderscheiden van de rest van de menigte. Hiervoor moet je eerst een strop uit wrap van uw sjaal. De eerste stap naar een strop wrap bereiden is om de sjaal vouw de helft door zijn lengte. Houd de gevouwen rand aan de bovenkant en het moet naar u toe. Geef de tweede vouw de helft over de breedte. Als gevolg daarvan krijg je een uiteinde dat gevouwen is en het andere uiteinde staat nog steeds open. Houd de gevouwen einde van de sjaal achter je hoofd. Trek het open einde van de sjaal door de opgewonden gedeelte gevormd aan de andere kant. En je strop wrap is gedaan!
Pashmina is een dergelijke veelzijdige kleding die je kunt dragen met elk soort kleding, zij het met een casual jeans of een formele avondjurk. Naast de outfit kan zijn stijl ook worden besloten volgens de sieraden die gedragen wordt. Een andere goede eigenschap is dat het ook elke gelegenheid past en is zeer gemakkelijk te dragen en mee te nemen.

No comments:

Post a Comment