Sunday 25 December 2011

Haar opsteekkapsels for the Proms

Ongeacht hoe goed je deck voor uw prom night, kan de gehele uitstraling nooit compleet zijn zonder een brutaal kapsel! Stel je voor het dragen van de beste creatie met een zeer lelijke kapsel! Haar opsteekkapsels zijn de laatste op het circuit en de meeste jonge meisjes liefde dragen haar opsteekkapsels want het geeft hen de rode loper kijkje in ware stijl! Haar opsteekkapsels for proms kan zeer stijlvolle aangelegenheid en dit kan geheel maken of breken je outfit. Als u de juiste soort van haar opsteekkapsels for proms, moet u enkele goede ideeën samen met de juiste stylist! Natuurlijk met een paar tips, kunt u proberen een paar van deze thuis zelf! Hier zijn een paar eenvoudige en stijlvolle tips voor haar opsteekkapsels voor prom nachten, wat kan leiden tot heel wat jaloerse blikken op jouw manier!
Haar opsteekkapsels for Proms:; Neem een ​​kijkje bij de gunning nachten; kansen zijn, uw favoriete Hollywood-sterren zijn hun vlechten dragen in een stijlvolle opsteekkapsels! Gebruik deze als uitvalsbasis om je haar opgestoken kapsel te krijgen voor een prom night ziet er echt bijzonder! Bekijk enkele van de stijl tips hieronder.
Prom Hair opsteekkapsel-Style Tip # 1; Voordat u begint deze stijlvolle haar opgestoken, ervoor zorgen dat u het volgende:, föhn, Styling Mousse, grove kam; Hair Brush, krultang, Hot Rollers, haarspelden, haarlak; Holding Spray
Je moet dat met een goede wasbeurt. Dit is de basis van elk goed kapsel. Gebruik dan wat styling lotion op het haar van toepassing, dit vanuit de wortels en richting het buitengebied. Gebruik de föhn en droog je haar. Nu moet je de delen van je haar te gebruiken om ze rollen in de hete rollers. Gebruik de holding spray voordat je rolt ze in de hete rollers.
The moment dat het haar krullen terug te keren naar normale temperatuur, lopen je vingers door het haar voorzichtig los te maken van de prachtige krullen. Then, das het haar zachtjes omhoog in een paardenstaart. Gebruik de dikkere delen van je haar en ze oprollen eerste. Gebruik een haarspeld om de krul vast te stellen de troon. Gebruik deze methode voor alle dikke en gekrulde delen van je haar. Gebruik verschillende richtingen wanneer je pin hetzelfde.
Eenmaal gedaan met alle afdelingen, gebruik wat haarlak, zodat over de hele haren opgestoken dat het op zijn plaats blijft. Een toegevoegde styling tip: Een pony kan geven een zeer chique uitstraling dus ga je gang en sport die geveegd stijlvolle kant pony met veel elan.
Prom Hair opsteekkapsel-Style Tip # 2; Als u denkt dat u echt niet kan al die ophef en franje verwerken, dan kun je gaan voor een klassieke Franse twist als een prom kapsel. Let wel een ding, je moet lang haar hebt voor hetzelfde.
Om te beginnen, was je haar en glad ze in een lage paardenstaart. Het kan nodig zijn om wat haarlak gebruiken om een ​​geraffineerde uitstraling te geven. Til de uiteinden van het haar en draai hetzelfde met de positie die u zou zo de voorkeur aan dat het een dikke rollen vormen. Buig deze rol en zorg dat u nudge de uiteinden weer onder het haar rol. Gebruik wat haarspelden om het haar opgestoken veilig te stellen. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt aan de jazz gebruiken tot dit kapsel. U kunt sommige casual haarlokken rond het frame van de gezicht. Probeer verschillende hoeken van de twist voor een betere look. Gebruik wat cool haaraccessoires om meer pit aan het gehele ensemble.
Prom Hair opsteekkapsel-Style Tip # 3; Dit haar opgestoken kapsel voor het bal 's nachts is een soort van rommelige maar toch sexy tegelijk.
Zoals altijd, shampoo en de conditie van je haar. Gebruik een koud water spoelen aan het eind van je shampoo sessie. Gebruik een handdoek om het haar blot en toepassen wat klittenkam hem zo goed. Met de hulp van een föhn, droog je haar, maar terwijl dit het doen, gebruik dan een borstel voor hetzelfde. Gebruik uw vingers om voorzichtig vegen de haren uit het gezicht.
Maak nu een scheiding aan een kant. Then veeg de haren over naar een kant voor een vollere look. Das een losse paardenstaart. Gebruik een eenvoudige elastische tot dezelfde stropdas. Druk deze richting de bovenkant. Dan te creëren rond 1-inch gedeelte van haar. Gebruik een 1-inch krultang en maak krullen van deze secties. Gebruik een haarspeld om de krul vast aan de hoofdhuid. Gebruik wat haarspray, zodat hij stevig vast. Voortzetting van de procedure en hebben een soort van een broodje naar de achterkant van je hoofd. Zodra u klaar bent met het hele broodje, gebruik je vingers om bepaalde onderdelen van haar vrijer en de rommelige look! Voeg een beetje haar glans aan de zijkant voor de ultieme glam look!
Gebruik deze brutaal haar opsteekkapsels voor proms het creëren van een roer waar je ook bent!

No comments:

Post a Comment