Friday 23 December 2011

Feng Shui: Slaapkamer Tips

Feng shui, zoals bijna iedereen zou weten inmiddels, is een oude praktijk, die hun oorsprong in China, die zich bezighoudt met het gebruik van bepaalde wetten die helpen om iemands leven te verbeteren. De term Feng Shui betekent wind en water. De principes van feng shui worden gebruikt om een ​​bemoedigend effect op alle terreinen van het leven voor een persoon hebben. De kunst van het organiseren van de objecten of de ruimte in ons huis of op kantoor wordt verondersteld te zijn gebaseerd op het concept van de verbetering van de doorstroming van energie om ons heen. Feng Shui is gebaseerd op het concept van yin en yang. Deze beginselen kunnen worden toegepast op een duidelijke verbetering in ons leven te creëren. Feng Shui is gebruikt om persoonlijke relaties te verbeteren en professionele hindernissen tackle samen met vele andere kwesties met betrekking tot ons leven. Hier zullen we kijken op de effecten van feng shui voor onze slaapkamer en een aantal effectieve feng shui slaapkamer tips voor hetzelfde.
Feng Shui: Slaapkamer Tips
Zorgen voor een correcte plaatsing van het bed:; Na de correcte plaatsing voor het bed zal u helpen oplossen van een heel aantal hindernissen die je in je dagelijks leven. Hier zijn een aantal do's en don'ts voor dezelfde-; De ideale plaatsing van het bed zou zijn wanneer u de deur van de slaapkamer zien terwijl tot op het bed. Dit dient te gebeuren zonder dat direct voor de deur of zelfs in lijn met het.
Er altijd op dat het hoofd gedeelte van het bed moet worden geplaatst in plaats tegen een muur van een raam. Niet volgens dezelfde wordt gezegd dat onrustige slaap veroorzaken.
Om een ​​feng shui slaapkamer, zorg te waarborgen dat alle bedden hebben een solide hoofdbord evenals een treeplank.
Er zijn momenten waarop je misschien niet echt in staat de positie van uw bed te veranderen. In dat geval plaatst u een spiegel tegenover de deur. Dit zal u toelaten om de deur in de spiegel te zien zodra je wakker wordt.
Houd uw slaapkamer schoon te maken:; Om een ​​feng shui slaapkamer, heeft u nodig zou hebben om dit te volgen als een routine ook. Een nette en opgeruimde slaapkamer zal bijdragen aan een positieve stroom van energie te houden. Wanneer een slaapkamer wordt bewaard in een rommelige staat, zal hij voelt u zich langzaam en traag in je leven.
Het schoonmaken van uw slaapkamer zou ook betekenen dat je het wegwerken van oude energie en op zijn beurt, om ruimte voor nieuwe energie.
Zorg ervoor dat u alle sporen van je verleden mislukte relaties en ja, dit betekent dat foto's van je ex-vriendje, of zijn favoriete shirt of parfumflesje. Dit zal belemmeren u het bewegen in je leven. Altijd toereikend is een punt om geen energie in verband met relaties mislukken verwijderen.
Kies de juiste kleuren:; Volgens de principes van Feng Shui, de slaapkamer moet worden ingericht in de juiste kleuren, zodat het een positief effect heeft. Warme kleuren zijn gedacht te brengen over een rustgevend effect (kleuren zoals crème of cacao) en koele kleuren worden beschouwd als nuttig zijn om een ​​beter slaappatroon hebben.
Houden altijd een gezonde balans van warme en koele kleuren voor uw Feng Shui slaapkamer.
Kies geschikte afbeeldingen:; Na de juiste soort beelden in de slaapkamer ook helpt bij het scheppen van de juiste emotie en vibes tussen mensen volgens de principes van Feng Shui. Met het beeld van water in de slaapkamer niet echt helpen, aangezien het creëert een gebrek aan passie zoveel relaties betreft. Daarom gebruik maken van de beelden van water in sommige overactieve deel van het huis.
Vermijd deprimerend of agressieve beelden in uw slaapkamer. Vergeet niet, de aard van de afbeeldingen die je hangen in de slaapkamer te helpen bij het beïnvloeden van je gedachten, deze hebben ook een effect op bepaalde omstandigheden. Gebruik in plaats hiervan kalmerende beelden.
Vermijd werkstations in uw slaapkamer:; Dit is nog een feng shui bedroom tip die adviseert mensen om te voorkomen dat de computer of zelfs een televisie in uw slaapkamer. Dit moet worden gevolgd omdat het hebben van een computer of een bureau in de slaapkamer symboliseert werk waar de slaapkamer is een ruimte bedoeld voor rust. Soms, zulke dingen zijn onvermijdelijk; in dat geval kun je op zijn minst een aparte partitie voor hetzelfde.
Gebruik deze feng shui slaapkamer tips om een ​​gezond en gelukkig leven te hebben. Voel het positieve verschil in je persoonlijke leven met de juiste opstelling van de dingen in je huis!

No comments:

Post a Comment