Saturday 24 December 2011

Tank Vs Tankless Verwarmer van het Water

Boiler wordt gebruikt voor het verwarmen van water voor huishoudelijke doeleinden. Het is een van de basis-toestellen geplaatst in elke woning. Aangezien de verwarming het water draagt ​​bij aan maximale elektriciteitsverbruik, het is altijd beter om de energie-efficiëntie en de omvang te analyseren, terwijl het installeren van een nieuwe boiler. Spreken over de energie-efficiënte boilers, de brandstof en het type van boiler in aanmerking worden genomen.
De prestaties van het water verwarmers varies zelfs met dezelfde type brandstof. Bijvoorbeeld elektrische pomp boilers efficiënter zijn in vergelijking met de traditionele elektrische boilers. In het algemeen, zijn er twee soorten boilers gebaseerd op de configuratie, namelijk, tank boilers en tankless boilers. Laten we een kijkje nemen op de verschillen tussen een tank boiler en een tankless boiler.
Tank Vs Tankless Verwarmer van het Water
In een tank of boiler, is het verwarmingssysteem geïnstalleerd in een speciaal geïsoleerde tank. Koud water wordt geleverd aan de tank via een inlaat pijp en wordt verwarmd volgens de ingestelde temperatuur. Het opgewarmde water wordt opgeslagen in dezelfde tank totdat het is ingetrokken. In geval van een tankless boiler, is er geen opslag van warm water. Het koude water wordt direct verhit na het passeren van verwarmingsspiralen geïnstalleerd in het apparaat.
Met betrekking tot energie-efficiëntie, tank boiler verbruikt meer elektriciteit te bedienen dan de tankless type. Vorm van warm water wordt verwarmd en opgeslagen voortdurend in de tank boiler, het energieverbruik hoog is. In de tank boiler, is koud water geleverd in de tank zo snel warm water wordt afgetapt. Zo, is het reservoir altijd vol met warm water, zelfs als het niet nodig is. Op deze manier energie wordt verspild in een tank boiler, die stand-by genoemd warmteverlies.
Als het bedrag van warm water beschikbaarheid in een tank boiler is afhankelijk van de grootte van het reservoir, zijn er kansen onvoldoende of overtollige warm water. Overwegende dat in tankless boiler, kan warm water voortdurend worden ingetrokken. Sinds warm water wordt geleverd op basis van de vraag, is tankless soort ook wel aangeduid als de vraag of instant boiler.
Tank-boilers zijn leverbaar met soorten brandstof - elektrisch, aardgas en vloeibaar propaan. In vergelijking met elektrische tank model, gas en vloeibaar propaan kachels zijn meer energie-efficiënt. De primaire soorten brandstof gebruikt in geval van tankless boiler zijn elektrische en aardgas.
Terwijl de aankoop van een tank boiler, de grootte van de tank is de belangrijkste criteria voor de selectie. Een kleinere tank boiler kan niet voldoende zijn om de vereiste warm water te voorzien, terwijl een extra groot formaat kan resulteren in energieverspilling. Dus afhankelijk van de warmwater en familie omvang hebben, moet juiste formaat tank water worden geïnstalleerd. Aangezien er geen opslagtank tankless boiler, de grootte is niet een kwestie en het selecteren van de tankless type.
Een woord van advies voor tank boiler is om de tank te isoleren goed om zo naar de standby-warmteverlies en de kansen van corrosie en roest te verminderen. Anders continue waterberging leiden tot corrosie van de tank en verlaagt de levensduur van boiler. Tankless In boiler, sediment filter in het water inlaatpijp en regelmatig spoelen van de warmtewisselaar zijn noodzakelijk om te voorkomen dat kraken.

No comments:

Post a Comment