Sunday 18 December 2011

Southwest Style Home Decorating Tips

Southwest woonaccessoires stijl is populair bij mensen van alle achtergronden. Als je normaal gesproken denken van het zuidwesten decor, denk je van de woestijnen, cactussen en saloons. Als jij het soort persoon die houdt van eenvoud en de schoonheid van de natuur, het zuidwesten stijl van inrichten van je huis zal u het beste past.
Kleuren; U kunt tinten van koraal, paars, bruin en blauw. De mooie, verzadigde kleuren kunnen worden gebruikt op de muren. You kan opgaan tinten zoals cactus groen met roze en rood. U kunt ook neutrale kleuren (als u niet wilt dat te veel kleuren te gebruiken bij uw kamer) op drie wanden van uw kamer en een heldere kleur op een van de muren om een ​​uitstekende look te geven aan de kamer.
Aardewerk; Southwest aardewerk is veelzijdig en voegt stof het zuidwesten versieren stijl. U kunt deze prachtige pottenbakkerijen in verschillende maten. U kunt deze decoratief stuk als een vaas voor heldere zonnebloemen of als een mooi ding om naar te kijken. You can also use this as één canister to flour, sugar or things you generally store in containers keep.
Tuin; U kunt ook aardewerk graag terra cotta als home decor in de tuinen. Terro is cotta langdurige en biedt plaats aan maximaal warmte goed. U kunt de verf de potten met kleurrijke verf voor uw planten en versier ze in de veranda bij feestelijke gelegenheden. U kunt gebruik maken items die het zuidwesten van stijl vertegenwoordigen, zoals de stapstenen in de tuin als een tuinieren toebehoren.
Tapijten en dekens; U kunt een neutrale muur kleur te kiezen en gebruiken van een mooi ogende tapijt en deken dat het zuidwesten stijl van inrichting in de kamer accentueert. De diamant ontwerp is het meest voornamelijk gebruikt in tapijten en tafellakens. Je moet niet vergeten dat dit zal moeten passen in het thema van de inrichting die u maakt.
Meubels, een van de grootste uitdagingen is om de kleuren van uw meubels. De textiel algemeen gebruikt, zijn degenen die afkomstig zijn van de Amerikaans-Indiaanse afkomst. Het gebruikte materiaal is meestal van katoen en wol. Wat je kunt doen is overeenkomen met de kleur van de slip dek af met het thema is dan de aanschaf van een nieuwe bank geheel. De stoel of bed afdekkingen kunnen worden van de Indiase textiel. Oude en landelijke tintje aan het meubilair ziet er goed bij de zuidwestelijke stijl van inrichting.
Toebehoren; U moet twee of drie felgekleurde items nemen om blend met de rest van de kamer, indien u hebt gekozen neutrale kleuren of vice versa. U kunt nemen aardtinten, gelooide of houten accessoires om het effect van het zuidwesten stijl van decoreren brengen. U kunt gebruiken aantrekkelijke accessoires en decoraties voor uw planken. Bijvoorbeeld, kunt u de aanschaf van kleine voorwerpen en verf ze in de kleuren van uw keuze. U kunt de landschap van een prachtige zonsondergang hebben ook als een muur opknoping toevoegen aan de schoonheid van uw home decor. Dit zal het punt van aantrekking in de ruimte en zal ook verlevendigen.
Smeedijzeren; Smeedijzer kan worden gebruikt om een ​​opvallende look aan de houders kaars te geven. U kunt ook in een open haard als je er een hebt. Het ziet er geweldig uit op salontafels ook.
Met je creativiteit, kunt u dit soort decor zeer aantrekkelijk, mooi en stimulerend. Ten slotte, niet cluster de kamer met te veel dingen, terwijl versieren, want dit thema is gericht op het verstrekken van uw gasten met een gezellige en gastvrije ambiance.

No comments:

Post a Comment