Wednesday 14 December 2011

Was Kamers: ontwerpen en versieren Ideeën

Meeste tijden wasservice kamers zijn genegeerd omdat ze ofwel gelegen in groezelige hoeken van onze huizen, kelders of net naast de garage. Een goed ontworpen wasruimte zal ervoor zorgen dat ziet er netjes en ruim, behalve de toevoeging van om het gevoel van de kamer. Hoewel ontwerpen en decoreren volledig afhankelijk de beschikbare ruimte, kunnen relatief kleine wasserijen gebieden worden gedaan om prachtige look met een eerlijk bedrag van creativiteit en flair.
Ruimte gebruik; Afhankelijk van de grootte van de kamer, is het belangrijk om de beschikbare ruimte constructief te gebruiken. De wasmachine of de droger moet gemakkelijk bereikbaar in de kamer en moeten gemakkelijk toegankelijk aan alle leden van de familie. Zorg ervoor dat u niet een zeer grote droger of wasmachine dit gebruik zou de misstaan ​​overbelaste maken.
Storage Area; De opslag gebied in een wasruimte is van allergrootste belang als alle de kleren die moeten worden gewassen worden bewaard in daar. Grotere wasserijen kunnen gebruik maken van de ruimte en hebben een opslag kasten overwegende dat de kleinere kamers kunnen gaan voor opslagbakken. Kleren die liggen uitgestrooid over de plaats maken de wasruimte look shabby. Vandaar de aanwezigheid van opslagbakken of kasten zorgt ervoor dat het gebied ziet er netjes en opgeruimd.
Decor; Hoewel de wasplaats zelden gezien of gebruikt door de gasten bezoekende uw plaats, betekent dit niet dat u verwaarlozing het decor in het gebied. Je voelt je vrij om de kamer in een verscheidenheid van stijlen te versieren. Je kon kiezen voor een felle kleur dat is waterbestendig tot de muren van uw wasruimte sieren of je kan kiezen voor hoge kwaliteit muur papier dat kan worden gebruikt om de uitstraling van het gebied te verbeteren. U kunt snoezig covers, die de drogers en wasmachines te beschermen tegen stof wanneer u onderweg bent op een lange vakantie. Zorg om te zien of de stekker punten die u gebruikt voor verschillende huishoudelijke apparaten bevinden zich op een voldoende hoogte uit de buurt van opspattend water.
Strijken van de omgeving; Hoewel sommige wasgoed in woningen voldoende ruimte hebben, ze de neiging om de beschikbare ruimte die gebruikt kan worden voor het strijken achterwege te laten. Het is zinvol om je droge kleren ijzer in de wasruimte zelf, eerder dan ruimte innemen in de andere kamers.
Verlichting; Als uw wasruimte een raam en voldoende zonlicht is, zou het verstandig zijn om een ​​mix van natuurlijke en kunstmatige verlichting te gebruiken. U kunt kiezen de lichten in overeenkomstig de kleuren van uw muren. U kunt gebruik maken van een plafond lichtpunt voor een uniforme verlichting te bieden aan alle delen van de ruimte. Hoewel u hoeft geen een fortuin doorbrengen op verlichting in de wasplaats, moet worden voldoende om u helpen uw dagelijkse taken met gemak.
Opknoping Ruimte; Hoewel drogers zijn tijd spaarder, er zijn heel weinig kleren die vereisen dat infuus te drogen. Zelfs met de aanwezigheid van drogers in uw wasruimte, is het belangrijk dat u staven gelegen nabij het afvoerputje gebieden opknoping. While drip-drogen van bepaalde kleding het gebruik van plastic hangers is een geweldige optie.
Afgezien van de hierboven design en decoratieve ideeën voor uw wasruimte, kunt u implementeren van uw eigen ideeën om de look van uw wasruimte te verbeteren. Never rommelige verlof of negeren haar kijk net omdat het de ene kamer waar gasten zou nooit treedt in.

No comments:

Post a Comment