Friday 9 December 2011

Huwelijk Advies: drie discussies Elke Echtpaar Should Have

Begrijpt u uw echtgenoot? Begrijpen ze je? Hoe vaak heb je serieuze gesprekken? Heeft u debatteren veel meer gekke dingen? Er zijn weliswaar enkele echtparen die het gevoel hebben dat ze goed communiceren, zijn er velen die beter kunnen doen. Communiceren kan soms het verschil tussen een echtscheiding en werkende dingen uit. Hier zijn een aantal zaken die gehuwde paren moeten leren om zich gerust discussiëren over hun levenspartner.
Praten over seks. Het is zo belangrijk om te bespreken deze openlijk. Seks is een ongelooflijk intieme ding, en binnen het huwelijk is heilig en bijzonder. Wees eerlijk over uw voorkeuren en antipathieën, de frequentie, duur, methoden, enz. Discussies als deze daadwerkelijk kan redden van een huwelijk en verwijder de verleiding voor ontrouw. Deze discussie moet ook gaan om wat er meestal gebeurt vóór en na de seks, niet alleen tijdens. Open communicatie op dit gebied kan echt opfleuren de slaapkamer actie, en een sterkere band die zul je merken op een dagelijkse basis.
Over geld praten. Wie is het maken van het geld, u, hen, zowel van jou? Praten over het beheer van geld uitzicht, bestedingspatroon (zowel individueel en als een paar), en erachter te komen hoe u beter kunt omgaan met geld als een paar. In mijn mening moet echtparen gezamenlijke rekeningen en er moet voldoende vertrouwen en veiligheid in de relatie met dat te doen zijn. Financiële zekerheid is veel sterker als je krachten bundelen. Gehuwde partners moeten zich bewust zijn van elkaars inkomen. Het delen van geld schept ook een gezonde band van vertrouwen, en soms compromissen moeten sluiten, in een huwelijk.
Praten over de kinderen. Discipline gewoonten moeten worden verenigd. Praat over uw opvattingen over het verhogen van uw kinderen in het algemeen. Je moet ook touch basis met elkaar alvorens toestemming beslissingen. Nooit toestaan ​​dat uw kinderen om dingen te doen achter de rug van je partner. Ouders moeten een team worden, en als je er mee oneens, je moet praten dingen in prive, niet in de voorkant van de kinderen. Als ouders zijn verdeeld over kwesties, zullen kinderen proberen om de situatie te manipuleren. Dit kan leiden tot woede en verdeeldheid in het gezin, en dat nooit is een goede zaak. Beide moeten bereid zijn om compromis te bereiken, en houd de kinderen samen.
De waarheid is, dit zijn discussies die paren moeten hebben voordat ze trouwen. Het is cruciaal dat deze kwesties worden behandeld voordat een serieuze verbintenis is aangegaan. Toch denk ik dat zelfs na jaren van het huwelijk, deze gesprekken zijn zeer relevant, en ze moeten elke keer gebeuren in een tijd. Soms opvattingen en omstandigheden veranderen, en updates nodig zijn. Houd de communicatielijnen open voor.
Seks, geld, en kinderen, zijn de meest aangevoerd kwesties binnen het huwelijk. Gezonde, eerlijke communicatie op deze gebieden kunnen besparen slecht huwelijk, en de versterking van een reeds goed huwelijk nog verder. De diepe kwetsbaarheid die nodig is kan niet gemakkelijk naar je toe komen of uw partner, en het eerste gesprek misschien niet eens goed gaan. Het belangrijkste is dat je blijven proberen om te communiceren en zo compromis dat u kunt uw huishouden goed draait, en je liefde toe voor elkaar om te gaan ongehinderd.
Praat dingen uit met je partner. Als u vreest over het delen van hoe je je voelt, begin dan door te praten over die. Het zal de moeite waard op het einde voor u, uw relatie, en uw gezin.

No comments:

Post a Comment