Friday 16 December 2011

Manieren om zich te ontdoen van Rats

Ratten en andere knaagdieren zijn gemeenschappelijke plagen die ervoor zorgen dat overlast voor de woning en omgeving. In aanvulling op beschadiging van de huishoudelijke artikelen, moestuinen en bloemperken, ratten en muizen zijn de gastheer voor bepaalde micro-organismen die verschillende ziekten kunnen verspreiden voor de mens. Sommige van de levensbedreigende ziekten waarin ratten dienen als gastheer voor de pathogenen zijn zwart pest, toxoplasmose en Weil's ziekte.
Een andere veel voorkomende probleem is een voedselvergiftiging, die wordt veroorzaakt door inname van schadelijke bacteriën aanwezig zijn in het haar van de rat en de urine. Gezien deze risico's, het is altijd beter om zich te ontdoen van ratten, tenzij ze worden gehouden als huisdier.
Manieren om zich te ontdoen van Rats
Gemeenschappelijke tekenen dat de aanwezigheid van ratten geven worden footprints (vier en vijf tenen), kleine uitwerpselen (poopie) in de hoeken, urine dribbelt die gloed onder zwart licht, puin van levensmiddelen en goederen, knagen merken op houten meubels en wrijf merken particularly on de muren. Als ratten eten willekeurig, kunnen ze schade verscheidene vruchten en vlees tegelijk. Als er knagen merken in de beschadigde voedingsmiddelen, kunt u bevestigen dat de aanwezigheid van ratten in het huis.
Teneinde ontdoen van ratten, de eerste en vooral stap is te verzegelen alle voedingsmiddelen en schoon restjes. U kunt opslaan granen en andere voedselbronnen van metaal en glas containers met strakke deksels. Zelfs huisdier voedingsmiddelen moeten bewaard worden gedekt in strakke containers. Etensresten kunnen worden opgevangen met behulp van een metalen vuilnisbak met een goed passende covers. Plastic containers moet worden vermeden omdat ratten knagen vermogen. Groente en fruit moeten worden bewaard in de koelkast. Het geval u vogel feeders hebt, moet regelmatige reiniging worden gedaan om restjes verwijderen.
Rommel gebieden in het huis zijn een voorkeur onderdak voor ratten. Daarom zal het schoonmaken dergelijke gebieden ook helpen bij het wegwerken van ratten. Voor de effectieve bestrijding van ratten, kunt u seal of blokkeren gaten of andere vermelding gebieden waar ratten zijn waarschijnlijk het huis binnen. Spleten en gaten kan worden gevuld met mortel en dat sterke metalen schermen worden meestal gebruikt om beveiligde open riolen. U kunt ook veilig de gaten waar draden en leidingen zijn aangebracht.
Als er ernstige besmetting, kunt u kiezen voor chemische bestrijdings methode om zich te ontdoen van ratten. Er zijn verschillende knaagdieren doden chemische stoffen op de markt beschikbaar. Het is echter te worden opgemerkt dat deze chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de gezondheid. Vandaar, is zelfafhandeling niet aanbevolen plaats kunt u een huisdier-Control Professional voor het doel contact. Zorg ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen, zoals aanbevolen door de professionele volgen.
Een andere effectieve methode om zich te ontdoen van ratten is het gebruik van de rat vallen. U kunt kopen snap valkuilen van groter formaat voor plaatsing in de gebieden waar ratten zijn waarschijnlijk komen. Voor het aantrekken ratten in de snap valstrikken, kunt u gebruik voedingsmiddelen zoals hotdogs en bacons als aas. Het is altijd raadzaam om regelmatig de valkuilen. Na het vangen ratten en andere knaagdieren, zorg ervoor ze vasthouden na het dragen handschoenen. In geval, de knaagdier verschijnt zieke, dient u call ongediertebestrijding diensten. U kunt doorgaan met behulp van snap vallen, zelfs na de rat populatie onder controle is. Op deze manier kan de toekomst rat besmettingen worden voorkomen.

No comments:

Post a Comment