Thursday 29 December 2011

Wat willen vrouwen?

Sinds onheuglijke tijden, heeft elke man probeerde, tevergeefs, om het geheim van wat vrouwen willen ontrafelen. Freud, de ene persoon die we zoeken aan, en die lijkt te hebben een antwoord op elke vraag en een uitleg aan elke gedachte die we hebben, en elke actie die we doen, ook toegegeven, dat hij kon geen antwoord vinden op deze vraag . Er wordt gezegd dat zelfs God (ervan uitgaande dat God een man), niet te begrijpen het raadsel dat zijn onbetwistbaar,, de mooiste creatie is. Films zijn gemaakt, speelt zich laten inspireren, liedjes geschreven, een hele volume van de boeken gewijd aan een antwoord te vinden op deze raadselachtige kwestie. Het is net als de zoektocht naar de heilige graal. En, in weerwil van dit alles, het mysterie blijft ...
Het antwoord is echter niet erg moeilijk te vinden. In feite hoef je niet eens hoeft te gaan zoeken voor haar. Het gebeurt meestal, dat wanneer de waarheid is dat er uit, staren je in het gezicht, je bent bewust van het. Zoals George Bernard Shaw zei: Geen vraag is zo moeilijk te beantwoorden als die waarop het antwoord duidelijk is. Dus, zoals ik graag zeggen: 'zoek niet zonder, dat, die u kunt vinden binnen'.
Te begrijpen vrouwen, het eerste ding dat mannen moeten doen is stoppen met geloven in het concept dat mannen en vrouwen zijn totaal verschillend in hun gedachten en daden en gedrag. Nou, mannen zijn niet van Mars en vrouwen zijn zeker niet van Venus. Open je ogen, en je zult zien dat zowel mannen als vrouwen behoren tot onze eigen, geliefde Aarde. De ambities, verwachtingen en dromen van alle vrouwen zijn als soortgelijke (of zo gevarieerd), als die van mannen.
Om te weten wat een vrouw wil, je zal moeten vinden wat wil een man? (En ieder mens weet dat, ongeacht wat het cliche zegt, zijn niet alleen seks.) Het is liefde, zorg en genegenheid waarvoor geld, succes en status; waardering, kameraadschap, vriendschap en bewondering. Al deze en nog veel meer ...
Dat is je antwoord! Een vrouw wil deze dingen. Dit waar is, niet alleen over de grote en verheven idealen van het leven, maar ook over de kleine, alledaagse dingen. Zodra u begrijpt dit, je nooit zult be geïrriteerd en verward over wat het is, dat wordt geëist van u, in elke situatie, zij het, met je moeder, zus, vrouw, vriendin of een vrouwelijke collega. Probeer en foto jezelf in dezelfde situatie en vraag jezelf af, wat je zou willen in een soortgelijke situatie? Bijvoorbeeld na een vermoeiende dag, als je zou willen een kopje thee of koffie, dat is precies wat een vrouw zou ook willen. Evenzo, als je zou willen succes, macht en status te bereiken in uw professionele carrière, dat is precies wat een vrouw wil ook. En als zo nu en dan, je denkt dat je waardering voor het werk dat je moet, dat is precies wat vrouwen moeten.
Ik zeg niet dat er geen verschillen zijn op alle. Echter, deze verschillen niet gerelateerd aan de behoeften, maar veeleer het gedrag en de reactie-patronen. Bijvoorbeeld, zal de meeste vrouwen te bespreken problemen op lengte; terwijl mannen streven naar ze op te lossen op zijn vroegst. Or that, women like to share, and expect their men to listen; which means - not offer solutions, but just LISTEN. En ja hoor, kunnen vrouwen gemakkelijk huilen, of het nu een blijde gebeurtenis of een droevig, of in feite, helemaal niets. De meeste mannen vinden dit moeilijk te behandelen. Toch is dit ook niet erg moeilijk aan te pakken. In situaties als deze, alles wat een vrouw nodig heeft, is zekerheid en kleinigheid beetje meer zorg en genegenheid.
Als mannen eenmaal veranderen hun perspectief ten opzichte van vrouwen, zullen ze beseffen dat vrouwen offeren nogal wat, in elke relatie. Ook dat vrouwen, doe niet beseffen dat dit, noch zijn zij ontevreden over. Het leven zou echt veel gemakkelijker, voor ons vrouwen, als we een beetje meer respect te krijgen van mensen om ons heen, met name die voor wie wij zorg. En dit respect zal worden gegeven, alleen als de mensen begrijpen dat we niet zijn zeer verschillend van hen. Dat ook wij, hebben dezelfde verwachtingen van het leven. En zodra dit gebeurt, elke relatie tussen een man en een vrouw zal nog veel meer gedenkwaardige, verrijkt, plezierig en gezellig.

No comments:

Post a Comment