Tuesday 27 December 2011

Wat zijn Bed Bugs

Een bed bug is een soort klein insect of plaag die leeft in ons huis en is parasitaire in de natuur. Er zijn twee verschillende soorten van bed bugs die mensen bijten. Een daarvan is bekend als de gemeenschappelijke bed bug en de andere heet de tropische bedwants. Het enige voedsel op welk bed bugs overleven is menselijk bloed of het bloed van een andere warmbloedige dieren als knaagdieren, konijnen, vogels enz.
In een dag, mag een vrouwelijke bedwants lag ongeveer vijf eieren. Tijdens de volledige levensduur van een vrouwelijke bed bug legt ongeveer 500 eieren. De vastgestelde eieren worden uitgebroed na een of twee weken. Een nakomeling van een bed bug is zo klein als een klaproos zaad. Het vereist bloed onmiddellijk na de geboorte feed voeding binnen te krijgen voor zijn groei en ontwikkeling. Het ondergaat vijf vervellingen stadia voordat het volwassen is. In elke fase, het moet een voeding om te slagen in de volgende fase. Bij normale kamertemperatuur, een nimf duurt het vijf weken om te zetten in een volwassene.
De grootte van een volwassen bedwants is ongeveer een vierde van een duim. Het heeft een ovale lichaam en heeft geen vleugels. Het lichaam is dun en plat. Zoals ze zijn vleugelloze, kunnen ze niet vliegen, maar ze kunnen heel snel lopen. De gemeenschappelijke kleuren van bed bugs is roest bruin maar soms wordt het roodbruin na inname van bloed. De mond gedeelte is aangepast op een zodanige wijze dat het de huid en zuigen bloed prikken. Ze kunnen detecteren de voeding van dieren site van de warmte van het lichaam van de gastheer en van de kooldioxide vrijkomt door hen. Zij niet stilstaan ​​op het menselijk lichaam, maar alleen in contact komen met het oog op voedsel. Zij zijn in staat van de voortplanting pas na het bereiken van de volwassen stadium.
Zoals de naam suggereert, bed bugs leven in bedden, matrassen, banken, en in andere stukken van thuis meubilair. Ze meestal binnen te dringen in de slaapkamers van onze huizen. Bed bugs hebben de neiging om nauw contact te houden met elkaar en zijn in hoge mate actief te zijn tijdens de nachten. Ze komen in de loop van de dag op zoek naar voedsel alleen als ze erg honger hebben, hoewel ze de mogelijkheid om live voor een lange tijd zonder voedsel te hebben. When bed bugs zijn gestoord vinden ze ENIGE ENIGE donkere locaties, zoals barsten en scheuren en voer in hen om zichzelf te beschermen. Their afgeplatte lichaam maakt een dergelijke schuilplaatsen zeer gemakkelijk voor hen te krijgen in. De meest begunstigde verbergen locaties van bed bugs zijn boxspring, vloerdelen, losse behang, frame van het bed en slapen matrassen.
Detectie van bed bugs een moeilijke taak als zij zich op smalle spleten. Spotten van bloed op matrassen en meubilair is een teken van bed bug besmetting. Een ziekelijke geur komt uit als gevolg van zware besmetting die helpt bij het bepalen van de aanwezigheid van bed bugs.
Ongediertebestrijding zou moeten worden gedaan om zich te ontdoen van dit dreiging van een huis. Als onze huizen zijn slordig bijgehouden en vervolgens ongeorganiseerd de mogelijkheid van besmetting met het bed bugs stijgt tot een groot deel. En zoals we weten, voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het zeer belangrijk om de kamers en meubels schoon en goed geregeld te houden, zodat ze vrij te houden van bed bugs.

No comments:

Post a Comment