Sunday 11 December 2011

Handlezen: het huwelijk, en Lifeline

Als u een gelovige in horoscopen, astrologie, tarot lezingen, dan handlezen is ook een soortgelijke arena die u zouden kunnen interesseren. Palm lezen of handlezen is de kunst om voorspellingen over de toekomst van een persoon door het interpreteren van de lijnen van de handpalm.
Handlezen
Handlezen is een interessante kunst of streamen van kennis voor mensen die het beoefenen en ook zij die erin geloven. Handlezen maakt toekomstige voorspellingen over de gezondheid van een persoon, zijn / haar getrouwde leven, onderwijs en de eveneens over de totale persoonlijkheid. In India handlezen wordt ook gebruikt voor een paar besluit om trouwt, omdat handlezen kan ook worden gebruikt om de verenigbaarheid van het echtpaar op basis van de lijnen op hun hand te beoordelen. Enkele van de fundamentele regels die worden geïnterpreteerd tijdens pal lezen zijn de levenslijn, hoofdlijn, hart lijn en het huwelijk lijn die ook bekend staat als de liefde lijn. Voor alle gelovigen handlezen, hier is wat meer informatie over de levenslijn en het huwelijk lijn.
Handlezen: The Life Line
De levenslijn is de lijn op je rechter handpalm, die tussen de duim en de wijsvinger van de hand en omcirkelt de heuvel begint bij de basis van de duim. Zij kan worden uitgebreid naar beneden tot aan de pols. Er wordt aangenomen dat de levenslijn van een persoon van de vitaliteit en de lengte van het leven in het algemeen vertegenwoordigt. De beginselen van het handlezen zeggen dat speciale markeringen op de levenslijn beantwoorden aan de specifieke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan in het leven van een persoon. In het algemeen de levenslijn kan worden onderverdeeld in drie delen. De eerste vertegenwoordigt de jeugd, de tweede volwassenheid terwijl het derde deel staat voor de ouderdom.
Er zijn verschillende andere kenmerken van de levenslijn die kunnen worden geïnterpreteerd in termen van het handlezen. De eerste zijnde de Lengte - Als u levenslijn is lang en diep, dan geeft een leven vol gezondheid en vitaliteit. Een korte levenslijn die is ondiep is een neiging om te worden gecontroleerd door anderen. Als je echter nog een korte maar sterke levenslijn, hoeft u zich geen zorgen. Een korte levenslijn, die lijkt me sterk en diep genoeg is, is ook een geweldig leven met en het vermogen om allerlei gezondheids-problemen te overwinnen. Toevoeging van een extra regels om uw levenslijn heten vitaliteit lijnen en zijn goed voor je, omdat ze betekenen extra vitaliteit aan je leven. In sommige gevallen, mensen hebben ook verdubbeld of verdrievoudigd levenslijnen, waarbij de aanwezigheid van een krachtige positieve energie geeft om je heen. In het geval u een levenslijn die zeer rechte en stokken dicht bij de zijkant van je handpalm hebt, duidt op een overdreven voorzichtige aard.
Handlezen: Het Huwelijk Line of de Love Line
Het huwelijk lijn of de liefde is de lijn, die over het algemeen is te vinden onder de pink. In termen van het handlezen dit gebied staat bekend als de berg van kwik. Het huwelijk lijn of de liefde lijn is een lijn die klein lijkt te komen uit de buitenrand van je handpalm. Er wordt aangenomen dat meerdere huwelijk lijnen het optreden van meerdere huwelijken aan te geven. In het algemeen alle merken op het huwelijk lijn zijn niet beschouwd als een positief teken zijn. Kleine merken langs de lijn kan buitenechtelijke affaires. Bovendien, als er een kruis op het huwelijk lijnen, duidt dit op een gebroken huwelijk of een verbroken verloving.
Handlezen, taro kaarten en andere horoscoop predicatie methode kan een morele opkikker voor het geval de toekomstige voorspellingen zijn positief. Echter een negatieve lezing kan een bron van constante zorg en ergernis te zijn. Door te verwijzen naar deze praktijken als je wilt. Echter altijd onthouden dat je de schepper bent van je eigen toekomst en geen lijn of geen horoscoop voorspelling kan maken of breken.

No comments:

Post a Comment