Monday 12 December 2011

Keuken Vloeren Ideeën

Het wordt vaak gezien dat wanneer mensen renoveren of verbouwen van een keuken, ze de neiging om de zeer belangrijke aspect van de vloer te negeren. Zonder de juiste vloer een verbouwde keuken kijkt onvolledig. Daarom is het van het allergrootste belang dat de aard van de vloer die u kiest goed gaat met de omgeving van uw keuken. is het zinvol om de vloer plan omvat, op hetzelfde moment, terwijl het opzetten van een nieuwe keuken of zelfs renovatie van een oude.
Houten vloeren is een geweldige optie als de u hebben houten kasten heb je in je keuken, en een aanvulling op de verlichting en de donkere kleuren op de muren en het plafond. Keramische vloeren die algemeen wordt in huizen gebruikt over goed gaat met granieten meubels in de keuken. Wat voor soort keuken vloeren die u kiest, moet het oppervlak duurzaam en comfortabel om op te lopen.
Houten vloeren
Houten vloeren draagt ​​bij aan de esthetische uitstraling van de keuken. Het oppervlak van houten vloeren die zijn vervaardigd van hardhout voorzien in een betere grip en minder glad dan geglazuurde tegels. In houten vloeren heeft u de mogelijkheid van het installeren van pre-afgewerkte vloer of onafgewerkte vloer die moet worden geschuurd eenmaal geïnstalleerd. Het hout fineer verschilt in dikte en kan worden gekozen in overeenstemming met de vereiste breedte voor uw keuken. Hoewel houten vloer toevoegt aan de algemene gevoel van een keuken, deze moet worden gehouden met het feit dat veranderingen in de temperatuur in de keuken leiden dat het hout uitzetten en samentrekken. Dit type vloer vereist een goede verzorging en onderhoud. Dweilen, samen met stofzuigen en vegen zorgt ervoor dat de vloer vrij is van geaccumuleerde voedselingrediënten en vuil van een constante voetverkeer.
Keramische vloeren
Deze tegels worden vaak gebruikt in alle keukens en komen in een geglazuurd en ongeglazuurd finish. De tegels voor keramische vloeren zijn er in verschillende maten. De meest gebruikte grootte variëren van twaalf tot achttien centimeter cm in het vierkant. Indien de kookhoek is klein, wordt aanbevolen dat u twaalf inch tegels of minder gebruik, als dit helpt te maken de keuken kijken meer ruime. Hoewel keramische tegels vloeren vereist zeer weinig onderhoud, tijdige reiniging en dweilen is vereist om een ​​schoon en sprankelend look handhaven.
Soorten tegels
Er verschillende soorten tegels u kunt kiezen voor de vloeren van uw keuken. Meeste mensen de voorkeur mozaïektegels die beschikbaar zijn gemakkelijk in de markt. Mozaïektegels komen in een aantal patronen en zijn beschikbaar in een geglazuurde en ongeglazuurde afwerking. Deze tegels zijn duurzaam en ook bestand zijn tegen vocht, die veel voorkomend probleem in de keuken gebieden. Hoewel steengroeve tegels moeten regelmatig worden onderhouden, worden ze steeds populairder in thematische keuken en komen in een gemeenschappelijke kleur van bruin, rood en grijs uit. Vanwege hun poreuze aard deze tegels vatbaar zijn vlekken en vuil die niet gemakkelijk kan worden verwijderd. Porseleinen tegels, die worden overdreven worden gebruikt in designer keuken is zeer duurzaam en zijn eenvoudig schoon te maken en te houden.
Most tegels komen in een scala van verschillende vormen en kleuren en zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Hoewel speciaal ontworpen of met de hand beschilderde tegels zijn erg duur, ze geven de keuken een unieke en nostalgische uitstraling. Als de legpatronen van tegels zijn ingewikkeld en bevatten speciale accenten aan de grenzen, er zeker van zijn dat de kosten van de vloer hoger zal zijn dan normaal.
Een mooie vloer verbetert het uiterlijk van een keuken en gaat een lange weg bij het bepalen van de algehele look and feel. Dus als je niet hebt betaald aandacht aan de vloeren in uw keuken, is het tijd om zitten en nemen aankondiging.

No comments:

Post a Comment