Sunday 25 December 2011

Wat zijn de voordelen van Single

Het is inderdaad geweldig om in een relatie, maar er zijn tijden dat we alleen zullen zijn. Zelfs de meest aantrekkelijke Don Juan zal alleen soms kan zijn. Natuurlijk kan die single een zegening en een vloek. De reden voor mensen die eenzaam en verdrietig is dat ze meestal alleen de nadelen en geen de profs te zien. Een enkel leven hoeft niet per se doom een ​​tot wanhoop en eenzaamheid. Veeleer is het belangrijk om de vele voordelen genieten van zijn enkel, waarvan sommige goedkoper wonen, banengroei kansen, enz. Wat zijn de voordelen van single zijn? Enkele positieve voordelen worden hieronder besproken.
Vrijheid
Vrijheid is zonder twijfel de belangrijkste verdienste van zijn single. Vrijheid laat meer spontaniteit in het leven: je kan overal gaan of beslissen over alles zonder verantwoording aan iemand. Being single kun je meester van je eigen leven en zelf, in plaats van dwingende jezelf te zijn wat je niet bent. Mannen hebben geen zorgen te maken over het missen van de Champions League finale om de film van de week, in het belang van hun partner of familie kijken. Vice versa voor vrouwen. Voor mannen, die enkele op een gegeven moment helpt hen om bekwamen in verschillende huishoudelijke taken zoals koken en schoonmaken.
Controle over financiën
Dit kan de bittere waarheid. Relatie naast tijd, geld nodig en er veel van. Als single, je bent in de volledige controle over uw uitgaven. U bespaart een hoop geld in plaats van de uitgaven het op overpriced bioscoopkaartjes of dure diners. Ook geen zorgen over Valentijn geschenken, kerstgeschenken, verjaardag presenteert of 1 maand of 10 week jubilea. Mannen kunnen zich verwennen door de aankoop van een Sony Playstation 3 zonder dat een Earful later. Vrouwen, aan de andere kant kan verwennen zichzelf met een sieraad of kopen van een nieuwe jurk, zonder te graven diep in hun vriendje of man portemonnee. Being single kunt u om geld te besparen, terwijl terwijl in relaties, je nooit geven een gedachte.
Controle over tijd
We leven in een drukke wereld waar mensen vaak klagen dat ze geen tijd hebben, hoewel zij gepland hebben een maand vakantie vooraf met hun partners. Als je single bent, je hebt tijd voor jezelf. Je kunt de tijd om uw hobby's, vrienden, familie, avonturen, sport, enz. Deze tijd kan gebruikt worden voor persoonlijke verrijking, zoals het werken op de versterking van je carrière.
Daalde Stress
Stress is de belangrijkste oorzaak van allerlei gezondheidsproblemen. Als single, heb je niet het gezicht van de hoeveelheid stress die je zou hebben in een negatieve relatie. Als een huwelijk relatie gaat zuur, is er veel stress die betrokken zijn bij het verlaten van de relatie. Singles zijn vrij om de aard van de relatie die ze willen inch te kiezen
Enkele andere voordelen, je hoeft niet te vervelende gewoonten van andere is net als snurken, etc. dulden; Je krijgt te weten wie je werkelijk bent als je single bent. Het kan u een beter bewustzijn over jezelf. ; U kunt een geweldig nachtleven. Veel steden bieden opwindende nachtleven singles aan te trekken. ; U kunt gebruik maken banengroei kansen. ; Je hebt meer tijd te besteden met vrienden, meer tijd om te studeren en meer tijd om te flirten. ; U bent in volledige controle over uw tv-afstandsbediening. ; Met zoveel voordelen, is er geen reden waarom iemand die enkele zou moeten voelen verdrietig of eenzaam. We moeten gewoon kijken naar de positieve kant van dingen. De volgende keer dat je merkt dat je alleen, geen paniek, in plaats op te vrolijken. Niets gaat verloren als je niet beschikt over een vriendje of een vriendinnetje. In feite is er alles te winnen!

No comments:

Post a Comment