Saturday 10 December 2011

Spelletjes te spelen op feestjes

Een partij een geweldige manier om mensen te ontmoeten en interactie met hen, maar nog belangrijker is de mogelijkheid om onbeperkt plezier met vrienden en dierbaren. Een partij is een tijd om te vieren en blij soms met en soms zonder enige aanleiding om te vieren.A partij is over het laten van je haar, zodat al je zorgen achter en bewegen en genieten van de momenten van hedonisme. Vaak zijn mensen ook graag een aantal games toe te voegen enkele vonk aan de feestvreugde te voeren.
Spelletjes te spelen op feestjes
Dit is een verzameling van vele leuke spelletjes die je kunt spelen op feestjes. Let wel dat sommige van deze games in het bijzonder degenen die drinken te betrekken zijn alleen bedoeld voor volwassenen. Dus als u op zoek bent naar interessante mogelijkheden om Spice up your party, zoek dan niet verder, proberen deze party-games.
Drink or Dare
Dit is een geweldig spel voor elke partij, die alcohol bevat. Doorgaans gebruik van een milde alcohol voor deze game als je wil dat de game naar langer meegaat. In een kring zitten en gebruik een fles om te beslissen wie als eerste begint of volg gewoon de stoelen te bestellen. Vraag de persoon of hij / zij wil gaan voor een durven, zo niet dan heeft die persoon drinken. Durft de persoon met grappige opdrachten, die het plezier quotiënt zal toenemen op het feest. Het spel wordt echt grappig na een while.try it out!
Balloon Mania
Alle gasten op het feest zijn opgesplitst in teams van de twee, bij voorkeur samen paar mensen van verschillend geslacht. Nu elke paar krijgt een ballon, die moet worden aangehouden tussen hun voorhoofden. Er is een persoon die wordt genoemd de gezagvoerder, die te geven instructies zoals "te verplaatsen twee stappen naar rechts 'of' Jump 'of zelfs' een rotatie te voltooien '. De teams hebben de instructies te volgen zonder het schrappen van de ballon. Als teams vallen de ballon zij uit geëlimineerd van het spel. Het team dat alle uitdagingen overleeft naar voren als de winnaar.
Two to tango
Dit is ook een paren spel in de zin dat het vereist dat de gasten worden verdeeld in teams van twee tegenovergestelde geslacht mensen. De andere dingen die u nodig zal zijn - uniforme grootte stukken doek voor elk team en een aantal grote dance-muziek. Het echtpaar noodzaak om op het doek en begint te dansen. Na verloop van tijd de muziek is gestopt en de cpuples worden verondersteld om de doek te vouwen tot de helft en dans op het zonder versterking uit de doek gebied. Na regelmatig de doek is gevouwen in twee helften. Het stel dat overleeft tot het einde is de winnaar.
Honey Ik hou van jou
Dit is een zeer populair gezelschapsspel, die vereist dat de gasten om te zitten in een kring en hebben een persoon in het midden zitten. De persoon in het midden wordt verondersteld te lopen tot iemand uit de cirkel en zeg: Schat, ik hou van je, zal je niet geef me een glimlach? De persoon in de cirkel wordt verwacht te beantwoorden zonder te glimlachen en zeggen: Schat, ik hou van je, maar ik kan het gewoon niet lachen (zonder te glimlachen). De persoon in de cirkel verliest als hij / zij glimlacht. De persoon in het midden kan gebruiken allerlei capriolen om die persoon te laten lachen. Voortzetting van het spel totdat jullie hebben fun.there geen winnaar of verliezer als zodanig in dit spel.

No comments:

Post a Comment