Monday 19 December 2011

Wandeling Safe - Pack Smart

Er gaat niets boven de buitenlucht om je zintuigen te stimuleren en inspireren. Op pad in de bossen te weten dat je een prachtige bestemming voor de boeg hebben kan je je adrenaline. Zorg dat u geniet van het avontuur tot zijn recht door bereid te zijn eventuele gevaar dat vooruit kan liggen gezicht.
Hoewel de bossen zijn een geweldige plek om te ontsnappen aan, ze kunnen ook gevaarlijk zijn als je niet voorzichtig bent. Dus voordat je hoofd naar buiten, zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor een veilige reis, zowel in en uit het bos.
Pack geschikte kleding; Het eerste ding om rekening te houden bij wandelen is het weer. Het kan warm worden aan de voet van de berg, maar je kunt vinden dat de top van de berg een ander klimaat volledig is. Zodat de eerste regel wandelen is aan te kleden in lagen en reserve kleding mee te brengen. U kunt altijd lagen opstijgen als je warm, maar als u geen extra kleding bij je, kun je niet beschermen jezelf als je in slecht weer.
Plan voor Rain; Altijd plan voor regen, zelfs als de hemel is duidelijk aan het hoofd van het parcours. Wandelen in natte kleding kan worden ellendig, en onveilig. Dus pak waterbestendig kleding, zoals een poncho of een windjack, voordat je hoofd naar buiten. Deze items niet veel ruimte in beslag in je rugzak, en kan van onschatbare waarde Als je jezelf in het midden van een regenbui.
Draag de juiste schoenen, het soort schoenen draag je op je wandeling is ook belangrijk. Als je kunt, investeren in een paar stevige laarzen die speciaal zijn ontworpen om te wandelen. Ze zijn meestal ontworpen om u te helpen een goede grip op oneffen terrein, terwijl het verstrekken van uw voeten met de juiste ondersteuning die nodig is om u comfortabel te houden voor een lange tijd. Waar mogelijk, te kiezen laarzen die waterdicht zijn om uw voeten droog, ongeacht de voorwaarden te houden.
Pack een overvloed aan eten; Vergeet niet om genoeg voedsel mee te nemen op uw reis. Je hoeft niet je hele koelkast pak, maar pak in ieder geval een paar punten te helpen beteugelen uw honger in het geval je uiteindelijk uit in het bos langer dan je verwacht. Energy bars, fruit, trail mix van granen en andere hapjes zal houden voor een lange tijd, en kan gemakkelijk om te eten tijdens het wandelen.
Breng het water altijd; Water is van essentieel belang. Zorg ervoor dat je voldoende schoon drinkwater water in je rugzak voor iedereen in uw partij. Schoon zoet water kan moeilijk zijn om komen, en zelfs de meest verse stroom kan gevuld met bacteriën be, dus het nemen van een paar flessen water bij je zal helpen houden u gehydrateerd terwijl je wandeling.
Breng Veiligheid Gadgets; In aanvulling op het verpakken van de juiste kleding en voedsel voor uw reis, zult u ook willen ervoor zorgen dat u een aantal essentiële gadgets helpen je veilig. Een paar items op te nemen zijn een kompas (dat u weet hoe het te gebruiken voordat je hoofd uit te maken), een fluitje (voor het geval je in de problemen), een zakmes (je weet nooit wanneer je er een nodig hebt), lucifers, een zaklamp, een bandana (te gebruiken als een tourniquet het geval dat u gekwetst), muggenmelk, en een EHBO-kit. Deze posten geen rekening veel ruimte en kan het verschil tussen een geslaagde reis, en moeite op het spoor te maken.
Investeer in een goede rugzak, met al van de veiligheid heb je nodig om mee te nemen wanneer u wandelen, lijkt het niet mogelijk om pack licht, maar je kunt, zeker als je de juiste soort rugzak dragen. Een traditionele rugzak die u kunt gebruiken voor school kan werken als je niet op reis ver, maar als je iets krachtiger gepland, zal je een rugzak die niet zal stam je spieren wilt. Het is belangrijk om te investeren in een goede, solide rugzak die gelijkmatig verdeelt de druk op je rug.
Verschillende rassen beschikbaar zijn, maar de meeste rugzakken die specifiek zijn ontworpen om te wandelen versterking heeft, zoals gespen en bars die langs de zijkant van de zak te helpen de rugzak zijn plaats te houden terwijl je wandeling. Ze hebben meestal ook zakken aan de buitenkant dat je kan bieden met gemakkelijke toegang tot water of andere belangrijke items. Dus als u van plan bent om te wandelen een regelmatige activiteit te maken, is de moeite waard om het geld om een ​​goede kwaliteit rugzak die zullen worden robuust genoeg om je te zien door de jaren heen wandelen te kopen, terwijl het verstrekken van de juiste ondersteuning voor uw reis.
Het gevoel van voldoening wanneer je de top van een berg te bereiken is onbeschrijfelijk, maar vele mensen onderschatten de kracht van het buitenleven. Te voldoen aan een avontuur als wandelen kan worden, kan het ook gevaarlijk zijn als je niet bereid bent. Dus zorg dat je het te maken in en uit het bos veilig door te wandelen veilige en verpakking slim. Je zal je avontuur een stuk meer als je hoofd uit de wetenschap dat u bereid bent voor elke hindernis die u kunt tegenkomen genieten.

No comments:

Post a Comment