Thursday 8 December 2011

Hoe Stoomdouche Bouw

Omdat er veel voordelen voor de gezondheid van stoom bad, vele huiseigenaars kiezen voor stoomdouche in plaats van het installeren van de gebruikelijke badkamer met douche. Stomen gedurende 20 minuten na een hectische werkschema helpt bij het lichaam ontspanning en ook om stress te verlichten. Medische studies hebben uitgewezen dat regelmatige stoombad gezondheid van de huid bevordert, ontgift het lichaam en helpt bij de behandeling van sinus en andere ademhalingsproblemen. Daarom wordt stoombad vaak beoefend als een huis remedie om een ​​verstopte neus en respiratoire aandoeningen te behandelen.
De kenmerken van een stoomdouche zijn min of meer vergelijkbaar met een typische badkamer met douche, behalve dat een extra stoom generator wordt geïnstalleerd in het eerste geval. De stoomgenerator dient in waterdamp (door het verwarmen van water) om te vullen de kamer. Een van de belangrijkste factoren met betrekking tot de hoge kosten van residentiële stoom douches. Om dit te overwinnen, kunt u overwegen de bouw van een stoomdouche op uw eigen. Een andere optie is om de traditionele badkamer te zetten in een stoomdouche door het installeren van een stoomgenerator. Dit is minder hectisch in vergelijking met het bouwen van een stoomdouche.
Hoe Stoomdouche Bouw
Tijdens de installatie van een stoomdouche, is het altijd raadzaam om te volgen de fabrikanten richtlijnen. In geval u niet zeker bent sanitair en elektrische fixatie, kunt u de hulp van een professionele loodgieter en elektricien te nemen. De eerste en belangrijkste stap is om te beslissen over de locatie en de grootte van de stoom douche. Indien mogelijk moet de hoogte van het plafond worden aangebracht minder dan acht voeten zo te accumuleren maximale stoom in de stoomdouche. Voor een goede drainage, kunt u een helling te maken aan het plafond van de kamer en de vloer.
Gebaseerd op de grootte van de badkamer met douche, kunt u terecht op de fabrikant over de juiste stoomgenerator. De stoomgenerator moet worden aangesloten met een elektriciteitsaansluiting en een waterleiding. Meestal wordt de stoomgenerator aangesloten op een 240 volt elektriciteit lijn. Het meest voorkomende probleem met stoom douches is het lekken van waterdamp uit de douche ruimte om de belangrijkste badkamer, die op zijn beurt, kan het behang en verf schade. Stoomlekkage verhoogt ook de kans op schimmel groei in de muren, wat kan leiden tot bepaalde aandoeningen van de luchtwegen. Vandaar dat al die problemen te voorkomen, moet stoomdouche geïnstalleerd worden met een speciale douche deur en de behuizing moet worden waterdicht gemaakt.
Vóór aanschaf de deur, zorg ervoor om de dimensie zodanig de nieuwe deur maat geschikt om de bestaande omvang na sluitingstijd meten. Daarbij zal ervoor zorgen dat er geen lekkage van warm water damp buiten de stoomdouche. Terwijl het kopen van de douche deur, altijd kiezen voor degene met superieure kwaliteit. Voor het maken van de behuizing waterdicht, kunt u tegels in de badkamer of douche muren, vloeren en plafonds door te oefenen op de gebruikelijke manier van betegelen. Zorg ervoor dat de gewrichten en verbindingen worden afgedicht met silicone. Een andere optie van de waterdichtheid van de behuizing is door gebruik te maken van glas. Als per uw keuze, kunt u een bankje plaats in de stoomdouche om op te zitten, terwijl u geniet van het stoombad.

No comments:

Post a Comment