Friday 2 December 2011

Verschillende soorten van lentebloemen

Sommige bloemen groeien in de lente, waar als een van de prachtige bloesems gezien in de herfst. Seizoenen komen en gaan, maar elk seizoen heeft zijn eigen set van karakteristieke florale bloemen dat de komst van dit seizoen te markeren. Voorjaarsbloemen zijn de in feite de bloemen die bloeien in het voorjaar en deze kunnen worden aangemerkt als het vroege voorjaar bloemen en het late voorjaar bloemen afhankelijk van het tijdstip van de bloei. Hier is een lijst van verschillende soorten van de lente bloemen en enkele interessante feiten en informatie over hen.
Soorten van lentebloemen: Vroege Lente Bloemen
Het vroege voorjaar bloemen zijn boterbloem anemonen, irissen, Oost-redbuds en vele andere bloemen. Andere populaire vroege voorjaar bloemen omvatten, Ghostflower, sneeuwklokje, speenkruid, Field Hout-rush en Contra Costa goudvelden.
Gele Anemoon (Anemoon ranunculoides): Dit voorjaar bloemen ook wel bekend als de gele hout anemoon of boterbloem anemoon, is een soort van een kruidachtige vaste plant. Hij groeit in bossen in de meeste van continentaal Europa, en zelden in het Middellandse Zeegebied. Gele anemoon bloeit tussen maart en mei. De bloemen van deze plant zijn ongeveer 1,5 cm diameter en hebben vijf tot acht rijke geel gekleurde bloemblaadjes-achtige segmenten.
Early Star-of-Betlehem (Gagea Bohemica): Ook bekend als de Welsch Ster van Bethlehem of de Radnor Lily dit voorjaar bloeiende plant in het geslacht Gagea van de familie Liliaceae. Het wordt gevonden in het Middellandse-Zeegebied, Midden-Europa en in sommige delen van Frankrijk en Duitsland. De bloemen worden gezien van januari tot maart of april. Er zijn ongeveer vier bloemen op elke plant en de bloemen zijn geel en hebben zes bloemblaadjes en zijn ongeveer 1 ½ cm in diameter.
Iris: Iris is een geslacht, die zo veel als 200 to300 soorten bloeiende planten met kleurrijke bloemen bevat. Er bestaat een breed scala van Iris bloemen, die worden gevonden in diverse delen van de wereld. Iris is de bloem van Tennessee. Irissen worden uitvoerig gekweekt als sierplanten in tuinen.
Oost-redbud (Cercis canadensis): Het is een grote struik of kleine boom die inheems is naar het oosten van Noord-Amerika. De bloemen worden gezien in april of mei. De bloemen zijn vlinderbloemigen en rose gekleurd. Er zijn vijf kroonblaadjes, waarin de bovenste blaadje is de kleinste en is ingesloten in de kiem door de vleugels en omringd door de bredere bloemblaadjes. Deze bloemen worden gedragen in groepen van vier tot acht samen.
Soorten van lentebloemen: Late Lente Bloemen
Late lente bloemen bevatten verscheidene bloemen, zoals de bergen lauweren, lente sneeuwvlokken, bloodroots en zoete crabapple bloemen. Enkele van de andere populaire late voorjaar bloemen zijn kastanje-oak bloemen en Carolina Silver Bells.
Mountain-Laurel (Kalmia latifolia): dit voorjaar bloem is ook bekend als Spoonwood en is een bloeiende plant die behoort tot de familie Ericaceae. Deze bloemen zijn afkomstig uit het oosten van de Verenigde Staten. De bloemen van Bergen - Laurel bloei tussen mei en juni en zijn ster-vormig en verschijnen in clusters. De bloem kleuren variëren van rood tot roze naar wit. Het bloeit tussen mei en juni. Dit voorjaar bloem is ook bekend als Ivy struik of Calico Bush, Schapen Laurel, Lambkill and Clamoun. Alle delen van de plant zijn giftig. Dit is de toestand bloem van Connecticut en Pennsylvania.
Lenteklokje (Leucojum vernum): De sneeuwvlokken zijn inheems in Zuid-Europa, maar ze zijn ingezet en hebben genaturaliseerd in andere locaties, zoals de oostkust van Noord-Amerika. De sneeuwvlok bloemen zijn klein en klokvormig, wit met een groene vlek aan het eind van elk bloemblaadje. De bloemen worden gezien van maart tot mei en hebben een gering onderscheidend vermogen nog geur.
Sweet crabapple (Malus coronaria): Dit voorjaar bloem is inheems in Noord-Amerika. De bloemen verschijnen rond mei of juni. De bloemen zijn roze, geurig en worden gedragen in vijf of zes bloemen bloemschermen. De kelk van de bloemen is urn-vormige, vijf gelobde en slank. Er zijn vijf ronde bloembladen, die lange, smalle klauwen hebben en tonen een crenulated marge.
Bloodroot (Sanguinaria canadensis): Dit voorjaar bloem is inheems in oostelijk Noord-Amerika van Nova Scotia, Canada zuidwaarts naar Florida. The bloodroot bloemen worden geproduceerd van maart tot mei. De bloemen verschijnen over clasping bladeren terwijl de bloei en hebben 8-12 delicate witte bloemblaadjes en geel reproductieve delen. Bijen en vliegen bestuiven de bloodroot bloemen. De zaden ontwikkelen langwerpig groene peulen en rijpen voordat het blad gaat slapende.
Alle verschillende soorten van de lente bloemen zijn een bron van grote vreugde in het voorjaar. Lentebloemen echt maken het voorjaar een schilderachtig tijd van het jaar, wanneer de aard haar mooie kleuren spreads in ieder bloei en PETA als we kijken vol ontzag en zich vergapen aan de schoonheid van de lentebloemen.

No comments:

Post a Comment