Friday 16 December 2011

Car Audio Tips voor probleemoplossing

Stelt u zich eens een nieuwe stereo-systeem geïnstalleerd in uw auto, en de stereo werkt niet, het is zeker vervelend. Car audio problemen komen vaak voor tegenwoordig, en er kunnen tal van redenen voor hen als losse draden, een aantal problemen in de audio-versterker, of de stereo-installatie. Dergelijke problemen kunnen ertoe leiden dat de luidsprekers op een popping of krakend geluid produceren. Maar er zijn een aantal stappen die genomen kunnen worden om de diagnose en auto audio problemen te repareren.
Het eerste ding u zou moeten doen is te vinden de bron van het probleem. Er kunnen veel dingen fout heeft begaan, zoals de kabels, de audio-versterker of de luidsprekers. Zorg ervoor dat alles goed is aangesloten tussen de luidsprekers, stereo-installatie, en de versterker. Koppel de draad die de stereo-installatie en de versterker verbindt, maar niet de stekker uit het kabel die de versterker en de luidsprekers verbindt. Als het probleem nog blijft bestaan, kan de versterker in gebreke is gebleven. Maar als het probleem is opgelost, gewoon de draad los van de radio. Als er nog steeds er een probleem is, dan is waarschijnlijk de aansluitkabel moet een vervanger.
De stereo systeem zal niet werken, als er een losse of ontbrekende verbinding. afzonderlijk Controleer alle kabels van de stereo, versterker en luidsprekers, en zorgen dat ze goed zijn aangesloten. Gescheurd, ingeklemd, of blootgesteld kabels kan ook een reden voor het systeem worden opgeheven.
Als er niet genoeg vermogen geleverd aan de luidsprekers, zullen ze niet geluid produceren. Luidsprekers, die door de auto-bedrijf werken prima geïnstalleerd met de winkel uitgerust audiosysteem. Indien verschillende luidsprekers zijn geïnstalleerd, kunnen ze niet werken vanwege compatibiliteitsproblemen, of kunnen meer vermogen om te werken nodig hebben. Controleren hun stroomvoorziening, via een wattmeter. Als ze stroom ontvangt maar nog zijn niet werkt prima, de macht mits misschien niet voldoende.
Een doorgebrande zekering kan ook een reden voor de stereo worden niet-functionele worden. Zie de handleiding van de auto-eigenaar, en te waarborgen wanneer alle zekeringen in de zekeringkast intact zijn. Als ze zijn prima, moet u controleren of de auto stereo systeem heeft zijn eigen zekeringen, dat kan mogelijk zijn, in het geval van sommige stereo-installaties. Indien u een defecte zekering, moet u deze vervangen door een nieuwe.
Er ook zijn kansen van de luidspreker wordt defect. Inchecken is mogelijk een gesprongen luidspreker door een elektrische meter. Zorg ervoor dat er geen stroom geleverd aan de spreker, stel de elektriciteitsmeter om te laten zien 'ohm'. Plaats een meter kabel op elke terminal punt. Als de luidspreker is prima, dan geeft de display 1,0 ohm, maar als het is opgeblazen, zal de meter te lezen oneindig ohm. Een eenvoudige manier om een ​​gesprongen luidspreker te controleren is om je hand op het voelen en als er enige trillingen en stampen coming out bij een hoog volume. Als de vereiste bonzen niet wordt gevoeld, worden de luidsprekers geblazen.
Als de luidsprekers zijn niet gemonteerd op een correcte manier kunnen ze problemen veroorzaken door het produceren van een zoemend geluid, of kan zelfs trillen. Dergelijke problemen kunnen eenvoudig worden opgelost door te schroeven ze een beetje strakker. You kunt ook een stukje rubber tussen het frame van de spreker en de auto het interieur.
Als een van deze bovenstaande tips niet lijkt te werken, moet u waarschijnlijk de hulp van een autoradio technicus te nemen.

No comments:

Post a Comment