Tuesday 20 December 2011

Eco-Friendly Keuken Ideeën

Wanneer u ontwerpen of verbouwen uw keuken, kunt u gebruik maken van een aantal milieu-vriendelijke materialen die de uitstraling van uw keuken kan verbeteren. Deze eco-vriendelijke materialen zijn niet alleen kostenbesparend, maar ook gel met de sfeer van de keuken. U kunt gebruiken verschillende materialen zoals gerecycleerd glas, bamboe, enz.
Vloeren Opties
Te versterken de look van uw keuken, de verschillende toepassingen van bamboe zijn opzienbarend. Plaats van uitgaven een enorme bedrag op kopen tegels gebruikt voor vloeren, kunt u kiezen voor afgewerkte bamboe die fungeert als een Great Great vloermateriaal. Bovendien u kunt toevoegen nieuwe stoelen gemaakt van bamboe in de eetruimte die esthetisch mooie en comfortabele te gebruiken. Te snijden de verschillende groenten die u nodig voor koken, kunt u gebruik een chopping blok dat is gemaakt van end-graan bamboe. Andere geweldige manier om een ​​slanke en gezellige vloeren implementeren is behulp kurk. Deze vloer optie komt in een verscheidenheid van stijlen en ontwerpen, en is een efficiënte manier van geld besparen Het is ook comfortabel voor de voeten, vooral terwijl koken een lange en vermoeiende maaltijd voor gasten. Kurk wezen schimmelbestendig wordt niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtgehalte dat is altijd prevalente in de keuken gebied. Kurkvloeren biedt een betere grip tijdens het lopen in vergelijking met tegels die de neiging hebben om gladde krijgen. Zowel bamboe en kurkvloeren vereisen niet veel onderhoud en kan worden gereinigd met een natte en droge mop.
Gebruik van Geregenereerde Wood
Andere geweldig alternatief voor een eco-vriendelijke keuken is geregenereerd hout. Net zoals meesten van ons gerecycleerde kunststof en papier gebruiken, kunnen gebruiken we gerecyclede hout dat is geborgen in fabrieken en magazijnen. Refinished lumber produceert vaak een onderneming korrel die het hout versterkt. Het gebruik van sloophout vermindert de uitsnijden van bomen en ook verfraait onze keuken. We kunnen ook Refinish de stukken hout Lying in onze garages om messenmakerswerk houders maken in plaats van gaan in voor nieuwe.
Behulp Gerecycleerde Glass
Gerecycleerd glas tegels zijn ongelooflijk sterk en zijn mooi om naar te kijken. Deze tegels zijn gemaakt van kleurrijke gerecycled glas gemengd met een basis van hars of cementbeton. De harde ondergrond is het minder waarschijnlijk chip af ten opzichte van de houten tegenhangers. Deze tegels kunnen worden gebruikt als tegenbovenkanten voor keuken kasten. Vlekken en vet kan gemakkelijk worden verwijderd verwijderd met behulp een mild reinigingsmiddel.
Afgezien van de hierboven genoemde materialen, kunt u ook voeren milieu-vriendelijke energiebesparende compacte fluorescentielampen die de consumptie van elektriciteit te verminderen. Behulp gerecycleerd papier gebakken in dikke vellen met hars base kan worden gebruikt als aanrechtbladen. Deze zijn extreem duurzaam en zijn hitte en krasbestendig. Voor kast deuren in keukens kunt u ofwel dress up gebruikt kastdeuren met behulp een reeks eco-vriendelijke verven of u kunt gebruiken veneers dat geeft uw kabinetten een frisse kijk. Je kunt ook gebruik gerecycleerd metaalplaten voor Counter tops en spoelbak gebieden. Deze metalen vellen die komen in duidelijke jas afwerkingen zijn niet giftig en duurzaam.
Het bewustzijn van een eco-vriendelijke omgeving heeft kocht ongeveer een radicale verandering in de manier materialen in keuken ontwerp kan worden gebruikt. Eco-vriendelijke keukens zijn langzaam maar zeker populair voor hun simplistische looks en gebruik van niet-giftige materialen.

No comments:

Post a Comment