Friday 30 December 2011

Wat doen verschillende bloemen symboliseren?

Elke bloem is een ziel bloeit in de natuur - Gerard de Nerval.
Bloemen zijn een van de mooiste creaties van de natuur. Hun kleuren aan te trekken een en alles. Their Briesende parfum verfrist elk wezen. Bloesems enchant elke ziel, of het nu een vlinder, of het nu een mens! Bloemen personifiëren schoonheid en positiviteit. Velen van ons weten dat deze schoonheden hun eigen betekenis dragen. Verschillende bloemen symboliseren verschillende sentimenten. Ze hebben een taal van hun eigen. Elke nuance en elke geur heeft iets te zeggen. Laat luisteren.
Legendarische betekenissen van bloemen kan worden getraceerd naar de Elizabethaanse tijdperk. waren Victorianen degenen te associëren zin om bloemen en beschouwen hen te symboliseren gevoelens. Bloemen vanaf dat moment zijn geworden makkelijk medium expressiemiddel. Bloemen hebben bijna een integraal onderdeel van iedere gelegenheid blij of verdrietig!
Appelbloesem aangeven dat er iets beters komen. Asters staan ​​voor variëteit. In China zijn ze symbolen van trouw. Heliotropen and Ivies symboliseren ook trouw, net als Veronica en violet. Blue Bells symboliseren nederigheid; Cyclamen symboliseert bescheidenheid terwijl Hydrangea symboliseert ego. Laurier staat voor kracht, Borage voor moed en Basil of Klokken van Ierland kan worden gebruikt om iemand goed geluk wensen.
Anjers native naar het Nabije Oosten, symboliseren obligaties van affectie en liefde, gezondheid en energie. Het licht rode degenen staan ​​voor bewondering en de donkerrode degenen duiden diepe liefde. Gestreepte anjers betekenen een betreur het dat een liefde niet kan worden gedeeld. Paarse anjers symboliseren ongeloofwaardigheid. Groen gekleurde anjers worden geassocieerd met St. Patrick's Day. De roze staan ​​voor eeuwige moeder liefde.
Narcissen symboliseren verwijzing. Lavendel Heather staat voor bewondering. Rode chrysanten vormen liefde en de witte symboliseren de waarheid. Aan de andere kant zonnebloemen symboliseren verliefdheid. Orchideeën hebben een historische vereniging met hebzucht en lust. Een rose orchidee symboliseert pure genegenheid. Acacia staat voor geheime liefde, Ambrosia voor de liefde terug, Anemone voor verflauwende liefde en gladiolen voor de liefde op het eerste gezicht. Zien hoe de verschillende bloemen van de verschillende schakeringen van de liefde symboliseren!
Bloemen zoals de Boterbloem, Coreopsis en Jasmine symboliseren vrolijkheid. Sneeuwklokjes en Iris symboliseren hoop. Zoete erwt staat voor delicate genoegens, Hibiscus voor delicate schoonheid. Hyacint en Japonica staan ​​voor schoonheid.
De lelie van de vallei voorbode de komst van geluk. Lelies belichamen majesteit. Distel, een netelige plant, die is het nationale symbool van Schotland, staat voor zowel het kwaad en bescherming. Christenen geloven dat het aan het lijden van Christus symboliseren. Juniper betekent ook bescherming. Hysop wordt verondersteld om Ward afstand alle kwalen.
Magnolia symboliseert volharding; maidenhair, voorzichtigheid en Mimosa, gevoeligheid. Rozemarijn vertegenwoordigt herinnering. Klaprozen zijn symbolen van troost ten tijde van de dood. In sommige landen, zijn rood papavers gedragen in nagedachtenis van soldaten die hun leven hebben verloren tijdens oorlogen.
Daisies zijn symbolen van de onschuld van een kind. Rode madeliefjes zijn symbolen van ongekende schoonheid. Om te dromen van madeliefjes in het voorjaar moest een goed voorteken. Te verplanten wilde margrieten de gecultiveerde tuinen was als uitnodigend ongeluk.
Als het gaat om Roses, is het letterlijk iedere kleur symboliseert een andere emotie. Rode rozen evince liefde. De gele staan ​​voor vriendschap. Een donkere roze roos is een symbool van waardering dat een licht roze roos staat symbool voor bewondering en sympathie. Coral rozen vertegenwoordigen verlangen en oranje degenen duiden fascinatie. Paars degenen duiden op een liefde op eerste gezicht! Een witte gekleurde roos betekent onschuld en nederigheid en een perzik roos staat voor modesty.
We cadeau elkaar boeketten van bloemen en onze gevoelens te uiten op de betreffende gelegenheden. Rode en gele rozen gemengd in een boeket symboliseren vreugde. Als rode of gele rozen worden ook gebundeld met witte degenen, die zij vertegenwoordigen harmonie. Het krijgen van een stelletje verwelkte bloemen geeft afgewezen liefde. Over soortgelijke lijnen, zijn tulpen in verschillende kleuren gecombineerd om de verschillende tinten van emoties te uiten. Oranje en gele tulpen samen leiden tot hartstochtelijke gedachten. Rode tulpen gemengd met de gele Gefeliciteerd zeggen.
We relateren verschillende bloemen aan verschillende stemmingen en bloemen verwerven betekenissen. We hebben de neiging om bloemen te verwijzen naar bepaalde gevoelens dus het geven van iedere bloem een ​​eigen persoonlijkheid. Verschillende bloemen symboliseren verschillende emoties, aldus het meest effectieve middel van meningsuiting.

No comments:

Post a Comment