Saturday 17 December 2011

Tiener Slaapkamer Designs

Tieners over de hele wereld kan zeker blijken te zijn een uitdaging voor de meeste ouders zijn! Ik kan zeggen dat dit met veel vertrouwen, want ik waarschijnlijk de getoonde dezelfde eigenschappen de meeste tieners zouden doen tijdens deze zeer wisselende fase in hun leven. Tieners staan ​​bekend om hun humeurige gedrag soms zelfs het weergeven van een chagrijnige houding op keer! Voor elke tiener, kan zijn / haar slaapkamer worden beschouwd als een veilige aftocht te zijn; dit is de plaats waar een tiener vindt zijn / haar ruimte. Daarom, de aanpak van uw tiener de slaapkamer is geen gemakkelijke taak, wat een puinhoop lijkt, kunt u ook mag lijken om echt cool te zijn voor uw kieskeurige tiener! Tiener slaapkamer ontwerpen moeten daarom worden gepland met een grote hoeveelheid van het denken in meerdere of mindere uw tiener de stemmingen en sympathieën en antipathieën. De belangrijkste criteria zou ook te houden netjes en schoon te allen tijde, maar misschien kan dit niet altijd kloppen! De sleutel ligt in sensible planning en natuurlijk het kiezen van een geweldig idee voor het versieren van uw tiener kamer. Hier zijn enkele suggesties en ideeën voor tieners slaapkamer ontwerpen, die moet je vele creatieve manieren te gaan over dit proces.
Tiener Slaapkamer Designs: Thema's
Pop Star Look:; De meeste tieners zijn gewoon geobsedeerd door pop-en rocksterren en ook de ambitie om net als hun iconen op vele manieren. Gebruik dit als een thema voor de slaapkamer van uw tiener. In plaats van te schreeuwen over de hese Pin Ups, creatief gebruik van deze en op te nemen in het ontwerp ook. Funky kleuren en aantrekkelijke pin-ups kunnen worden gebruikt als onderdeel van de slaapkamer decor. Dit soort van tiener ontwerpen kunnen ook voorzien zijn van een strategisch geplaatste muziekinstrument en het gebruik van accessoires die een hint van de favoriete muziek van uw tiener ster en te geven.
Good Ol 'Denim Look:; Jeans formulier in om een ​​hoofdvoer voor veel tieners over de hele wereld en je kunt deze gebruiken als een slaapkamer apt ontwerp idee! De veelzijdigheid van denims is waarschijnlijk wat maakt dit de meest populaire stof versierd door mensen van alle leeftijden. De denim stof kan innovatief worden gebruikt als een tiener slaapkamer design. Meubilair kan worden gemaakt met een vleugje denim stof. Dit kan zeker een mooi plaatje! Lakens en gordijnen kunnen ook worden gemaakt met het gebruik van denim stof. U kunt in gaan voor patroon denims als de normale blauwe is niet het soort voor jou. Denim is ook opgenomen voor bepaalde soorten servies zo goed en sommige van deze items kan worden gebruikt om de kamer met accessoires zijn!
Strand kijk:; Tiener Slaapkamer ontwerpen kunnen worden gepland op een innovatieve manier als uw tiener is een complete strandliefhebber wat wils. Dit zal helpen veel ouders van het strand liefdevolle tieners die hebben de neiging om wat zand te brengen in hun kamers elke keer als ze naar het strand gaan! U kunt zien dat de zonnige kant, de zand kan wel eens een deel van de deco voor in de slaapkamer zijn! Hier krijg je een bonte mix van bloemen patronen en zany kleuren. Meisjes zijn gebonden aan dit ene liefde! Een levendige strand thema kan worden gebruikt om het gevoel van plezier in de zon te geven! Tiener slaapkamer ontwerpen kunnen gebruiken dit thema ten volle en je kunt spelen met kleuren om de juiste gevoel. Gebruik wat cool strandartikelen tot jazz van de kamer ook - dingen, zoals een mini parasol en zonnebril of flip-flops kan worden gebruikt als onderdeel van het thema. Ga in voor levendige beelden ook.
Bloemen en Floral Patronen:, veel tienermeisjes zou graag kleurrijk of poppetje bloemmotieven als slaapkamer design. Dit kan worden gemaakt om te kijken kleurrijke en levendige alsmede koel en kalm als per iemands voorkeur. U kunt integreren bold florale thema's of zelfs kiezen voor een aantal sierlijke ontwerpen voor meisjes die graag het gevoel van de natuur te beleven rondom. Use florale patronen in matiging echter als u wenst om een ​​rommel te voorkomen. Als u een patroon kussens, gebruik eenvoudige bedspreien. Balans alle elementen gebruikt om een ​​visueel aangename slaapkamer ontwerp. Kansen zijn, kan je tiener echt alles op alles om haar slaapkamer netjes en opgeruimd te houden!
Houd het Casual:; Soms kan een casual slaapkamerdesign blijken te zijn een betere inzet dan degenen die over de top zijn. Houd het simpel, zodat u waarschijnlijk kan wijzigen, als uw tiener opgroeit. Dit zijn de tienerjaren wanneer men de neiging om behoorlijk grillig over dingen! Als uw kind is vooral dol op lezen, kunt u een bepaalde hoek en gebruik een aantal echt comfortabele meubels die er zijn. Kijk voor een unieke en stijlvolle lamp, zodat recreatie lezen kan blijven in de late uurtjes ook. Kijk voor patronen en kleuren die een comfortabele sfeer te creëren. Some geestige Pin Ups kunnen ook worden gebruikt. Stoffen kunnen worden met meer textuur voor deze tiener slaapkamers, vermijd de look van glanzende stoffen.
Gebruik deze tiener slaapkamer ontwerp ideeën toe om verschillende pittige ziet er voor uw huis.

No comments:

Post a Comment