Wednesday 21 December 2011

Backyard kleine modellen

Als u dacht dat groenvoorziening en ontwerpen was alleen bedoeld voor lange uitgestrekte achtertuin, dan heb je het mis. Kleine backyards kan net zo mooi of misschien nog mooier ontworpen om een ​​aangename ruimte voor u en uw familie te creëren. Als u een kleine achtertuin die u wilt renoveren en in een nuttige en aangename ruimte is aangesloten op uw home sweet home te transformeren, dan zijn hier enkele nuttige tips kleine achtertuin ontwerpen, die u kunnen helpen. Neem uw keuze en tover je achtertuin gebied tot een bruikbare ruimte voor u en uw familie.
Alvorens de kleine achtertuin Design
Voordat u naar een thema voor uw achtertuin te halen is het erg belangrijk om u te vertellen over de dingen die je nodig hebt om te doen voordat het uitzoeken van een thema. De meeste van de tijd sinds backyards worden niet vaak gebruikt voor een specifiek doel, het grootste deel van de prullenbak of de troep van het huis wordt gedumpt naar de achtertuin. Allereerst moet u ontdoen van al deze stapels vuilnis en rommel die ligt in je achtertuin. Na dat gedaan, als het al zijn er geen planten en vegetatie in de achtertuin, moet u beslissen of het zal gaan met het thema dat je kiest voor uw achtertuin.
Als de planten en de vegetatie lijkt too shabby en bossig dan is het altijd beter om zich te ontdoen van en vanaf nul beginnen. Na het reinigen van uw achtertuin, moet je denken aan drie belangrijke factoren die nuttig is voor het plukken van de kleine achtertuin ontwerpen - het doel waarvoor u wilt uw achtertuin, de stijl of thema die u wilt nemen en derde en gebruik van de meest belangrijk punt is het budget dat u can toe te wijzen voor het ontwerpen van uw achtertuin.
Kleine Backyard Design 1 # Sport Junction
Nou als je geïnteresseerd bent in sport, dan wat beter achtertuin design idee dan om uw achtertuin te zetten in een kleine speeltuin kruising. In het geval u de liefde basketbal, gewoon een paal met een korf vast in uw achtertuin en geniet van de avond scoren manden. Je kunt zelfs de vloeren gedaan. U hebt om schoon te maken uw achtertuin en ontdoen van alle onkruid en ongewenste planten om uw tuin eruit ziet als een speelplaats krijgen. Op soortgelijke wijze U kunt een sport van uw keuze en transformeren uw achtertuin in een happening sport knooppunt open voor al uw vrienden en familie.
Kleine Backyard Design 2 # Eigentijds Deck
U kunt een dek in uw achtertuin, die niet alleen een heel stijlvolle aanvulling voor uw huis, maar ook garanderen u een prachtige ruimte voor familie lunches en partijen. Hardhout dekken kan een geweldig idee zijn als het weer in uw regio kunt u. U kunt ook een natuurlijke touch ook toevoegen aan uw dek door de integratie van druiven wijn op de houten pijlers van je deck.
Kleine Backyard Design 3 # Tropical Luau
Als u wilt dat uw achtertuin tot een weelderige groene ruimte met een rijke groene planten en geurige bloemen, dan is dit de achtertuin design idee voor je. Allereerst blijkt de achtertuin van alle troep en ongewenste prullenbak. Maak er een punt om hoge groene bomen te planten langs de grens van de achtertuin. Voeg een kleine achtertuin vijver met tropische vissen en lotusbloemen. Nemen geurende en kleurrijke bloemen in een willekeurige wijze in de achtertuin. Hebben een kleine centrale ruimte bedekt met groene gazons waar u kunt een kleine tuin tafel en een paar stoelen voor u te zitten en te ontspannen in uw tropische achtertuin toe te voegen.
Kleine Backyard Design 4 # Sunrise Cafe
Je achtertuin kan een geweldige plek om je 's ochtends kopje thee en lees je' s ochtends nieuws met dit grote achtertuin ontwerp. Gewoon een vloer gebied in de achtertuin, wat lijkt op een terras, dat is een uitgebreid gebied van het huis. Gebruik een grill te omringen het gebied en voeg een fancy dak of zelfs parasol om het gebied te beschermen tegen zonlicht. Voeg een kleine salontafel en een paar stoelen op dit gebied. Use wit en pasteltinten voor de meubel-en bij voorkeur gebruik smeedijzeren meubelen.
Lees meer over soortgelijke onderwerpen:; Patio Meubilair, Tuin Meubelen Teak Meubelen; Lederen Meubelen Dining Room Furniture

No comments:

Post a Comment