Saturday 24 December 2011

Creatieve manieren om te bedanken

Ik zou willen beweren dat dankzij de hoogste vorm van denken, en dat dankbaarheid is geluk verdubbeld door verwondering. ~ GK Chesterton
Er zijn zoveel mensen om ons heen, die raken ons leven en komen naar buiten om ons op momenten dat we in de put. Die speciale vriend, die gaf je de beste pep-talk wanneer u waren je hart schreeuwt over iets, je leraar, die uitgingen van de manier om je te helpen met je problemen in haar onderwerp, of zelfs je moeder die moet zijn om bedankte alleen voor een deel van je leven en te helpen vorm te geven van de persoon die je nu bent. Dank je misschien een klein woord, maar het overbrengt uw eerlijke waardering en dankbaarheid ten aanzien van iemand die veel voor je betekent. Dus de volgende keer dat iemand iets doet wat leuk voor je, helpt u of maakt u zich beter voelt, niet wachten tot Thanksgiving om hem of haar vertellen hoeveel je waarderen. Hier zijn een aantal creatieve manieren om te zeggen dank u wel.
Creatieve manieren om te zeggen Thank You - Idee # 1 Special Gift
Nou als je wilt aan een persoon, wat een betere manier dan krijgen ze een doordachte geschenk als blijk van waardering bedanken. Denk aan iets dat de persoon zou kunnen, net als op basis van zijn / haar hobby's en interesses. Het kan een pen, set van kleuren, een cadeaubon of zelfs een spa sessie. Natuurlijk zult u ook moeten denken aan iets dat je budget past. In het geval je kan het gewoon niet denken aan iets, een doos bonbons en snoepjes kan een geweldig idee.
Creatieve manieren om te bedanken - Idee # 2 Bloemen
Niets zegt dank u graag een heleboel mooie en geurige bloemen. Een woord van dank met een boeket van bloemen kan een geweldig idee. Om het nog specialer, probeer dan en pak die persoon favoriete bloemen, zij rozen, orchideeën of lelies. In het geval je hebt geen idee over zijn / haar smaak in de bloemen te gaan met de populaire keuzes. U kunt zelfs een klein bedankbriefje naar het boeket.
Creatieve manieren om te bedanken - Idee # 3 Phone Call
Als je echt wilt zeggen u genieten van iemand, dan verbale communicatie is de beste optie voor je. Je kunt, kun je de persoon te bezoeken en vertel hem / haar in persoon hoeveel je waarderen. Zeg jij dankbaar bent en echt waarderen de hulp en de inspanningen die de persoon heeft voor jou. Als ze aan in persoon niet mogelijk is gewoon een telefoontje en zeggen dank u wel.
Creatieve manieren ter Say Thank You - Idea # 4 Written Words
Goed als je niet kunt Say It Right, kunt u het bericht naar uw gevoelens over te brengen. Het schrijven van een bedankje, een lange brief of zelfs een e-mail kan een simpele maar effectieve manier om te zeggen dank u. In het geval u wilt maken het creatief, dan kunt u een mooie gedicht of zelfs dank u aanhalingstekens om uw schriftelijke boodschap effectief overbrengen van uw emoties.
Creatieve manieren om te zeggen Dank U - Idee # 5 wenskaart of E-cards
Wenskaarten zijn een geweldige manier om je dankbaarheid voor de mensen uit te drukken. Wenskaarten met mooie boodschappen en poëzie zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de giftshop en help ons om de exacte emoties te uiten. In het geval zal een cadeauwinkel en het oppakken van een wenskaart lijkt te passe voor u in de leeftijd van Internet, net inloggen op het net en een bedankje e-card naar de persoon te verzenden.

No comments:

Post a Comment