Saturday 10 December 2011

Badkamer Renovatie Ideeën

Afhankelijk van de grootte van uw badkamer, heb je aan de gebieden die gerenoveerd moeten beslissen. In overeenstemming met de begroting, een lijst maken van dingen die u moet nemen en in uw badkamer te sluiten. While remodeling een badkamer moet je de regelmatigheid van het gebruik te overwegen onder de leden van de familie. U moet ook rekening houden met de verschillende leeftijdsgroepen die in het gezin voordat u start met renovatie van uw badkamer. Als er veel leden in uw familie en de douche en toilet zijn in dezelfde ruimte, zou het een verstandige zet om een ​​behuizing die de douche-en toiletruimte scheidt bouwen. Dit zou ervoor zorgen privacy tussen de verschillende leden die gebruik maken van de respectievelijke gebieden.
De beschikbare ruimte in de badkamer moet constructief gebruikt worden, houden rekening met de indeling van de badkamer. In de badkamer, wastafels, tegels en ijdelheid kasten gaan door een veel slijtage door constante te gebruiken. Het aanbrengen van wijzigingen in de badkamer, zonder aandacht voor de lak aan het plafond en verlichtingsarmaturen resulteert in een grauwe look van de badkamer.
Tegels te kiezen; Tegels maken het gebied stijlvolle look en toe te voegen aan de esthetische zin van een badkamer. Tegels moeten worden gekozen rekening houdend met de gangbare of nieuwe accessoires in de badkamer. Over het algemeen lichter gekleurde tegels hebben de voorkeur in kleinere badkamers ten opzichte van de donkere tegels die beter zijn voor de meer ruime Ones. Overigens in kleinere badkamers, de vloertegels en de tegels op de muren moeten worden van hetzelfde ras. U kunt kiezen uit de verschillende ontwerpen en stijlen die beschikbaar zijn in keramiek en marmer. Voor meer uitgebreide thema-badkamer vloeren, kunt u kiezen voor tegels gemaakt van glas en zelfs metaal. Het toevoegen van nieuwe tegels is een van de basisvoorwaarden Tijdens de renovatie van de badkamer.
Put; De constante stroom van water resulteert in de slijtage van een badkamer wastafel. Tijdens de renovatie van een badkamer, is het belangrijk om de spoelbak in uw badkamer te veranderen. Er zijn verschillende ontwerpen gemaakt van glas, steen, koper, gietijzer en vele andere materialen. Most putten komen in modulair ontwerpen die gemakkelijk kan worden aangebracht onder een aanrechtblad, terwijl op maat gemaakte ontwerpen muurbeugels nodig. Als je hebben granieten wanden in uw badkamer het verstandig zou zijn te gaan voor een spoelbak van hetzelfde materiaal.
Vanity Kasten; De ijdelheid kasten in uw badkamer worden veel gebruikt te houden en toiletartikelen te verwijderen. De verf of het houtwerk is waarschijnlijk te schillen of chip uit te schakelen. Bovendien probeer je kasten te installeren in een gebied waar ze minder kans op nat worden. Een andere manier om dit probleem te voorkomen is om in gaan voor strak glas of porselein badkamer ijdelheden, die goed zal gaan met uw badkamer kranen.
Verlichting; Een renovatie zonder goede badkamer verlichting is een taak gedaan helft. Tijdens de renovatie van een badkamer, moet u zorgen dat de verlichting die u gebruikt in uw badkamer het interieur een mooie aanvulling op te nemen. U kunt kiezen uit het plafond armaturen met verzonken lampen die het hele gebied verlichten of u kunt gaan voor meer uitgebreide accentverlichting dat goed gaat met ijdelheid kasten. Het is ook verstandig om verlichting aan beide zijden van de spiegel schaduwen een minimum te beperken.
Afgezien van de hierboven genoemde wijzigingen, kunt u doorgaan en het toevoegen van nieuwe douchegordijnen en installeren van nieuwe handdoekhouders en kranen naar uw wens aanpassen. Een goed gerenoveerde badkamer voegt een hele nieuwe te voelen, waardoor het er mooi en visueel aantrekkelijk.

No comments:

Post a Comment