Monday 26 December 2011

Gothic Make-up tips

De term 'Gothic' wordt geassocieerd met donker en somberheid. Eigenlijk werd een groep van Oost-Germaanse stammen die verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van het West-Romeinse Rijk bekend als Goten. Later, tijdens de Edwardiaanse tijdperk, werd de Gotische de cultuur gecreëerd in literatuur waar het hele concept kreeg een donker en somber kijken. De gotische cultuur niet alleen opgenomen gotische architectuur en literatuur, maar ook een unieke dressing stijl. Goths hebben een bepaalde stijl van kleding die is rijk en stijlvol. Gothic kledij omvat korsetten, veters, jassen en jasjes van fluweel en velours, en zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren zoals zwart, grijs, groen, blauw, etc. Echter, geen kledij is compleet zonder makeup en gotische makeup is niet anders .
Gothic makeup vormt van een zeer lichte en een bleke huid, donkere ogen, lippen. Mensen over het algemeen associëren zwart met Goth en geloven dat de zwarte is de enige kleur te gebruiken voor Gothic make-up. Echter, dit is niet waar en gotische make-up kan ook onder andere donkere kleuren. Terwijl het doen van Gothic make-up, is het uiterst belangrijk om veel tijd en geduld. Een verkeerde beweging kan verpesten de hele look.
Skin Care
Het belangrijkste ding voordat u begint met een make-up is het schoonmaken van het gezicht. Gothic makeup is erg zwaar en kan de huid beschadigen als het wordt toegepast op een onreine gezicht. Reinig je gezicht grondig en breng een vochtinbrengende crème.
=== Wikimedia Foundation ===
De stichting moet zorgvuldig worden gekozen. Als Gotisch makeup vormt van een lichte huid, moet je gaan voor een stichting die is twee keer lichter is dan je oorspronkelijke huidskleur. De toepassing van de stichting goed is ook erg belangrijk. Het is noodzakelijk dat u de stichting gelijkmatig verdeeld over je hele gezicht, en ook op de hals en handen.
Oog make-up
Ogen zijn de belangrijkste hoogtepunt in gotische make-up en moet worden gedaan met de grootst mogelijke zorg. De ogen moeten worden gedaan op een zodanige manier dat het accentueert het effect van het hele gezicht. De eerste plaats moet men toepassen van een donkere oogschaduw gebruik van kleuren als bordeaux, diepblauw, bruine, donkere groen, paars, etc. Pas dezelfde oogschaduw om het onderste ooglid en een lichtere tint van dezelfde kleur op de binnenste hoek van de oog.
Het oog make-up kan niet compleet zijn zonder de toepassing van eyeliner. De meest voorkomende kleur gebruikt in gotische make-up is zwart. U kunt gebruik maken van een vloeibare eyeliner of een donker potlood liner en trek een dun, scherp en rechte lijn naar de vorm van je oog te definiëren. U kunt ook een eyeliner die beschikbaar is in de kleuren zoals wit, rood, blauw, groen, paars, etc. te gebruiken Als u niet wilt gaan met de conventionele stijl, kunt u creatief en maak een ontwerp op je ogen dat geeft een dramatisch effect op uw gotische look. Het is ook noodzakelijk om goed verzorgde en nette wenkbrauwen. Donkerder het met een zwarte wenkbrauw potlood en vergeet niet om mascara van toepassing op de bovenste en onderste oogleden.
Lip Makeup
De samenstelling van de lippen, net als de ogen dient te worden uitgewerkt. Kiest u een donkere lippenstift en een bijpassende lipliner. Carefully een overzicht van de lippen bij de lipliner en vul de binnenkant met lipstick, bij voorkeur met een borstel. Kleuren zoals bloedrood, bordeaux of wijn kleuren worden normaal gebruikt in gotische make-up. Men moet zwarte kleur nooit gebruik op de lippen.
Blozen
Blush moet worden vermeden in gotische make-up als hij zou de bleke effect van de huid te ontkrachten. Echter, er zijn mensen die gebruik maken van beige of rouge blos tinten om de jukbeenderen te verbeteren.
Het is belangrijk om deze praktijk onthouden van essentieel belang is voor een persoon om een ​​meester in het gotische makeup geworden. Deze tips zijn niet specifiek regels die men moet volgen terwijl het doen van gotische makeup. Maar men kan absoluut experimenteren met kleuren en stijlen, en kan heel innovatief zijn om een ​​gotisch effect te creëren.

No comments:

Post a Comment