Monday 5 December 2011

Unieke Bruidsboeket modellen

De bruiloft is een heel bijzondere dag voor een bruid, want het is echt 'haar dag', waar ze krijgt om te lopen door het gangpad en trouwen met de man van haar dromen. Het is de dag waarop zij is de blikvanger van de ogen van iedereen en is de standaard van de mooiste en gloeiende vrouw in de ceremonie. De bruids ensemble bevat de perfecte bruidsjurk, met een delicate sluier, en natuurlijk de perfecte bruidsboeket. De traditionele huwelijksceremonie omvat vaak gooien van het bruidsboeket te midden van een groep van niet-gehuwde vrouw. Degene die vangt het bruidsboeket wordt meestal beschouwd als de volgende in lijn te lopen door het gangpad.
Unieke Bruidsboeket modellen
Om een ​​werkelijk unieke bruidsboeket te maken kan je een paar dingen, die moeten worden bewaard in het achterhoofd. Allereerst altijd gebruik maken van verse kant mooie bloemen, zodat het bruidsboeket ziet er zo mooi en prachtig als de bruid zelf. Het kiezen van het soort bloemen en de kleuren van de bloemen zou de volgende zorg. Veel bruiden proberen en overeenkomen met de kleur van de bloemen op de bruiloft thema kleuren of zelfs de kleuren die passen bij hun uitzet. In het geval u een bruids-thema dat een heleboel ongewone kleuren is het altijd beter om de kleuren overeenkomen met de bruids-ensemble in plaats van de bruiloft thema
Bruidsboeket Ontwerp 1 # Cascade Bouquet
Als u van plan bent een sprookjeshuwelijk thema, of een andere traditionele thema zijn vervolgens een cascade boeket is iets voor jou. Dit is misschien wel de meest elegante van de partij. Het is echter een optie die goed gaat met traditionele en formele huwelijksceremonies. Bloemen zijn samen in een zodanige wijze dat bloemen afdaalt tot beneden het grootste deel van het boeket ontwerp.
Bruidsboeket Design 2 # boeket
Nosegays are boeketten die is ontstaan ​​in de veertiende eeuw, toen ze werden gebruikt om te maskeren onaangename orders. Dit verklaart de ongebruikelijke naam voor deze stijl van boeketten. Deze zijn meestal ronde clusters van bloemen van een of meer soorten. Deze boeketten look stoppen elegant, stijlvol en handig om te dragen voor de bruid. U kunt gebruik maken diverse kleuren en bloemen, afhankelijk van uw keuze.
Bruidsboeket Design 3 # Eigentijds Boeketten
Deze is voor de moderne en hedendaagse bruid, die graag een vleugje van haar eigen stijl hebben in elk element van haar huwelijk met ingang van de bruiloft thema naar het bruidsboeket. Eigentijdse boeketten strak zijn, stijlvol zijn nogal onconventioneel. Meestal deze boeketten Gebruik minimale aantal bloemen en concentreren meer op de vorm van de bloem, die geeft definitie aan de boeket. Deze niet noodzakelijkerwijs symmetrische maar zijn erg stijlvolle en handige te voeren voor de bruid.
Bruidsboeket Design 4 # Simple, Hand-vastgebonden Bouquet
Had gebonden boeketten zijn eenvoudig te maken en een natuurlijke ongeorganiseerde stijl voor hen. Deze stijl os perfect voor de bruid die van plan is om haar haar te slijten met zijden krullen, omdat het boeket zal de bruid van de natuurlijke en mystificerende look aan te vullen. Dit is een zeer elegante boeket ontwerp waarin de ware schoonheid en elegantie van deze stijl ligt in de eenvoud. Het is gemaakt alleen maar de koppeling van de bloemen door het plaatsen van de stengels van de bloemen, bladeren en accessoires. Hand-boeketten hebben een meer casual stijl, die goed gaat voor bruiden die willen een eenvoudige boeket.
Bruidsboeket Ontwerp 5 # Zijde bruidsboeketten
Als u wilt dat een minimum aan gedoe en maximale stijl, dan zijde bruidsboeketten zijn de weg te gaan. Silk bruidsboeketten geen gebruik maken van natuurlijke bloemen, maar kunstzijde bloemen gebonden in een mooi boeket. Zijden bloemen boeketten zijn handig omdat er geen probleem met verwelkte bloemen en het houden van het boeket verse. Ook zijde bruidsboeketten kan gemakkelijk zijn om de bruiloft herinneringen te behouden, in tegenstelling tot de verse bloemen boeketten, die zijn moeilijk te bewaren voor een lange tijd.

No comments:

Post a Comment