Thursday 22 December 2011

Snelgroeiende Bomen van de schaduw

Schaduwbomen als groenblijvende bomen zijn de essentiële componenten voor elk landschap te ontwerpen. Schaduwbomen zijn ook perfect voor het planten in de achtertuin en de omliggende gebouwen. Naast de esthetische waarde, ze bieden ook een aantal andere voordelen. Ik noem er een paar, schaduw bomen geplant in de juiste locaties effectief te reguleren het verwarmen en koelen van een huis, waardoor de behoefte aan elektriciteit. Ze worden ook gebruikt voor het creëren van privacy en het verhogen van de waarde van de eigenschap. Tijdens de hete zomer seizoenen, de temperatuur onder de boom is luifel ongeveer 10 procent minder dan de exacte temperatuur. De aanplant van bomen schaduw is ook een belangrijke stap voor het aantrekken van wild en het verminderen van de milieuproblemen.
Snelgroeiende Bomen van de schaduw
Tijdens het selecteren van de juiste variëteit aan schaduwbomen, zijn er enkele belangrijke criteria, zoals plantaardige groeisnelheid en bladkleur. In feite is iedereen in een haast om schoonheid en schaduw bieden aan het landschap. Andere factoren zijn de weerstand tegen ziekten en plagen, levensduur, vergieten van bladeren of deciduousness en de luifel dekking. Hier volgen enkele van de populaire snelgroeiende schaduwbomen die zijn aangepast aan een breed scala van klimatologische omstandigheden.
Royal keizerin Bomen; Royal keizerin boom groeit tot een verbazingwekkende hoogte van meer dan 18 meter in het eerste seizoen. Vandaar dat ze een favoriet van vele groenvoorzieners. Ze bloeien in de winter met grote roze bloemen. Royal keizerin bomen worden best gekweekt in elk type van de bodem (zelfs in zeer zure bodem) en zijn droogte tolerant. Zo, regelmatig water is geen probleem voor deze bomen. Naast deze, Royal keizerin bomen zijn bestand tegen gemeenschappelijke plantenziekten en plagen. Op de vervaldag, bereiken zij een hoogte van ongeveer 40-50 m en een breedte van ongeveer 30-40 ft
Zaagtand Oaks; Sawtooth eiken zijn de snelst groeiende soorten van de eikenboom. Ze zijn tolerant voor een bodemtype en breed klimatologische omstandigheden, vandaar dat deze bomen hebben aan populariteit gewonnen als een schaduwboom wereldwijd. Zaagtand eiken groeien het best in de volle zon. Een voordeel van Sawtooth eikenbomen over Maples is de verlenging van de levensduur van de loofbomen. The foliages zijn geel in de herfst, die later om te zetten in goudbruin. Een volwassen eik Sawtooth bereikt een hoogte van ongeveer 40-50 m en een meer gespreid is dan de hoogte. Vandaar dat deze bomen beschouwd als ideaal snelgroeiende schaduwbomen.
Rode esdoorns, er is geen twijfel dat elke esdoorn schoonheid levert aan het landschap met zijn levendige gekleurde gebladerte. De Rode esdoorns zijn populair snelgroeiende bomen die schaduw staan ​​bekend om hun rode bladeren in de herfst en winterhardheid. Ze zijn zeer veelzijdig en kan worden geteeld in elke klimaatzone. Daarnaast, rode esdoorns zijn bovendien bestand tegen ziekten en plagen. Rode esdoorn bomen groeien het best in zure grond, een goede drainage met de aanwezigheid van gedeeltelijke tot volledige zonlicht. Op de vervaldag, kunnen ze bereiken een hoogte van 50-60 m en 40-50 m verspreiden. U kunt kiezen uit een breed scala van Red maple zoals Summer rode esdoorn, oktober glorie esdoorn en Scarlet rode esdoorns.
River Berken; River berken zijn spectaculair snel groeiende schaduw bomen met kaneelkleurige bast exfoliërende het midden-en groene bladeren. In de herfst, het gebladerte zijn geel van kleur. Ze zijn tolerant voor natte bodems in het regenseizoen als droge bodems in het zomerseizoen. River berken nodig licht zure tot neutrale bodem met voldoende hoeveelheid zonlicht. Ze zijn bestand tegen hitte van de zomer, dus vaak geplant als een ideale schaduwboom in de hete milieuomstandigheden. Bereiken ze een hoogte van ongeveer 40-70 m en 30-40 m verspreiden.
Nou! Dit zijn enkele van de snel groeiende schaduwbomen met mooie bladeren vallen. Hoewel de keuze van het plantje, het is altijd beter om te kopen jongere en kleinere bomen, als hun groei is meer dan de grotere.

No comments:

Post a Comment