Tuesday 13 December 2011

Hoe een Afwasmachine Install

De vaatwasser is een van de vele huishoudelijke apparaten die zijn gemaakt makkelijk de leven voor ons. De vaatwasser vergemakkelijkt de inzet van de afwas. Dit mechanische apparaat is erg handig als het bespaart je tijd, energie en is ook efficiënter bij de afwas. De vaatwasser zet warm water en krachtige detergenten in het proces van reiniging. Vandaar dat, dan krijgt men betere resultaten (in dit geval, schone en lekker ruikende gebruiksvoorwerpen) van een vaatwasser.
Meeste van de afwasmachines zijn van een standaardgrootte. In de Verenigde Staten, zou het 24 inch diepte en 34 cm hoog. In Europa zou de afmetingen zijn 60 cm breed en 85 cm in hoogte. De afwasmachines zijn gemaakt in zodanige afmetingen, zodat ze perfect zouden passen onder keuken werkbladen van standaard hoogte. Sommige van de afwasmachines kan ook worden bevestigd met werkbladen van dezelfde patroon dat al in uw keuken.
Hoe een Afwasmachine Install
Installatie van een vaatwasser is niet onmogelijk, als je de instructies volgen in de juiste volgorde. De volgende instructies kan help de installatie van een vaatwasser met gemak. Laten we een kijkje nemen.
Stap 1: de juiste locatie en de Tool Box
Het installeren van een vaatwasser in de keuken aanrecht maakt de keuken aantrekkelijke uitstraling en helpt bij het beheren ruimte. Zoek een plaats naast de spoelkast, zodat de inlaat en uitlaat van het water voor de vaatwasser wordt vergemakkelijkt.
Het inbouwen van uw vaatwasmachine, moet u een aantal elementaire sanitaire hulpmiddelen, dat schroevendraaiers, een verstelbare sleutel, teflon tape op te nemen. Naast deze, moet u ook de inlaat en uitlaat pijpen evenals hun tik bijlagen. De meeste van de tijd, worden de leidingen die door de fabrikant met de vaatwasser. U kunt echter ook kopen als ze niet geleverd.
Stap 2: en afvoerleidingen
Uw vaatwasmachine behoeften twee soorten het aanleggen van buizen, de inlaat en afvoerleidingen. De inlaat pijp draagt ​​in het water voor het wassen en de uitlaat neemt het vuile water. Als uw vaatwasser niet de mogelijkheid van interne water verwarming, dan moet je het te hechten aan de warmwaterleiding. Het merendeel van de huizen hebben een warm water aansluiting onder de gootsteen (inlaatpijp waarmee in het water warm of koud, en de afvoerpijp die fungeert als een drainagesysteem voor de vuile water).
Boor een 3-inch gat in de muur van de spoelkast aan de kant waar uw vaatwasser zal worden gevestigd. De inlaat en de afvoerleidingen passeren deze gaten. Vervolgens sluit het plastic buizen die komen met de ring om de juiste in-en uitlaat lijnen onder de gootsteen, na het passeren ze door de gaten. Handhaven van de beide uiteinden van de plastic leidingen met teflon tape, voor aanvang van de watervoorziening. Niet interchange de inlaat en de uitlaat lijnen, als hij zou eindigen in een ramp.
Stap 3: De levering van Elektriciteit
De derde stap is om een ​​levering van elektriciteit aan uw vaatwasser. Als u geen plug punt onder de keuken countertop, nabij de vaatwasser, u nodig een elektricien te krijgen het gedaan oproep. Dit de plug punt is reeds gemaakt, dan allen u moet doen is stekker in het wasmachine en geven een test run. Als alles goed is gedaan, moet de vaatwasser goed werken.
Het installeren van een vaatwasser is erg makkelijk en ook een grote leerervaring. Het zal bespaart u ook de installatie kosten.

No comments:

Post a Comment