Friday 16 December 2011

Creative Romantische Ideeën van de Gift

Jubilea, verjaardagen, feestdagen, Valentijnsdag en zo - is er geen tekort malen te vieren en uit te wisselen geschenken. Elke nu en dan mensen die in liefde, uitwisseling giften om hun liefde voor elkaar andere uitdrukkelijke. Echter, soms heb je gewoon niet wilt dat de clichematige romantische cadeaus zoals rode rozen of snoep harten. Er zijn gelegenheden, die vragen om speciale en veel meer creatieve ideeën die echt het hart te raken.
Creative Romantische Ideeën van de Gift
Creatief zijn is niet zo moeilijk vooral als je verliefd bent. Verliefde mensen komen met de meest briljante en creatieve romantische cadeau-ideeën. Nochtans als je verliefd bent en toch kan niet achterhalen een geweldige romantisch cadeau ides, dan zijn hier enkele zeer creatief en mooie ideeën om u te helpen. Maak uw keuze!
De ultieme romantische's Love Kaart
Teken een miniatuur kaart van de stad waar uw en uw partner meerderheid van de dagen doorbrengen tijdens uw hofmakerij. Nu denken van alle plaatsen die u gefrequenteerd terwijl u waren dating, of de degenen die speciale herinneringen houden. De koffie huis waar u doorgebracht uren samen, het park waar je had je eerste kus, uw partner favoriete restaurant, de plaats waar u had je eerste gevecht, de plaats waar u had uw eerste datum en enzovoort. Nu merk al deze plaatsen op de miniatuur kaart. Gebruikmaken van de schattige kleuren, tekeningen en stickers te maken de kaart interessanter.
Gebruik een echt oud zoek gelig papier, en markeer de breedtegraden en breedtegraden met een bruine marker of een bruine kleur-potlood om de kaart geven een antieke look. Voor de final touch, burn out de randen van de kaart om laten lijken een echt oude en haveloze kaart. Krijgt de kaart gelamineerd in een dunne plastic folie, waardoor het makkelijker voor je partner te behouden. Rol nu de kaart en bind het met een simpele bruine string en zet hem in een oude glazen fles, kurk van de fles en presenteren die aan uw geliefde.
The Invisible Love Letter
Goed iedereen schrijft liefdesbrieven wanneer in love.but wat dacht u van een liefdesbrief geschreven in onzichtbare inkt? Nee ik ben niet praten over Harry Potter silly, zijn er manieren om onzichtbare inkt in real leven creëren ook. Zie de verwarring op het gezicht van je partner als ze zien dat een blanco document dat aan hen, en ze zien lachen als de woorden verschijnen van geen waar je liefdevolle boodschap zien. Alles wat je nodig hebt is een gewoon onvervalste, vers geperst citroensap, een spitse takje en een stuk blanco VN-gelinieerd papier. Ja, het citroensap is de onzichtbare inkt we het over hebben. Net dip het takje in citroensap en schrijf uw liefdesbrief op de lege vel papier en laat de brieven aan uitdrogen.
Eenmaal gedroogd, roll de brief en bind it up met een satijnen kant en plaats deze in een houten ornamentele doos. Nu pak een kleine doos en houdt een aansteker in. Wees creatief en kies in een lichtere, die een papperige tuttel-Dovey print op het hart, rozen of teddy beren houden is. Nu wikkel de lichtere Ans plaats deze in een klein doosje, samen met een klein briefje dat zegt, kan geen woorden te zien op het papier honing? Hou de papier over de vlam op een veilige afstand tot mijn boodschap te lezen aan jou.Goed wanneer uw partner, de brief over de vlam de woorden zal verschijnen op de pagina sinds het citroensap reageerde gebieden van het papier een diepere kleur duren dan de normale papier bekleedt.
Het perfecte koppel's Gift
Nou ik zag deze op de tv-serie The OC (als je van gehoord) en hoewel het klinkt misschien heel mushy in een soort van een 'tiener-romantiek' van een weg, het is echt een van de leukste romantische cadeau-ideeën . Hier is wat u hoeft te doen - denk aan de meest populaire romantische koppels vanaf degenen in de geschiedenis, de fictieve degenen, die de beroemdheid of zelfs degenen die in je eigen familie. Creëer een tijdlijn collage door plakken van plaatjes van alle paren in de en rond het grensgebied van het papier en weglaten een opvallende ruimte recht in het centrum van de collage. Steek je foto in het midden een mooie collage die je emoties overbrengt maken. Teneinde het gemakkelijker maken bewaren, get it gelamineerd en voorgoed koester je fond herinneringen.
De Romantische Memorabilia
Herinneringen altijd een verrijking van de band van saamhorigheid. Hoe wilt u uw partner een verzameling van alle uw romantische herinneringen gerold in ene mooie scrapbook hebben? Klinkt interessant, nietwaar? Nou laat me je vertellen dat dit idee kon worden gemakkelijker en interessanter voor u als u zijn het incasseren van uw herinneringen verkering met ingedrukte rozen, snoeppapiertjes, of enige andere herinneringen en foto's die gerelateerd zijn aan oude herinneringen. Zelfs als u niet over deze, kunt u altijd rekenen op foto's en ga terug naar je favoriete plekken om te memorabilia items te krijgen.
De film tickets van de eerste datum, het tissuepapier met haar lippenstift merken, de suiker zakje van uw favoriete koffie huis, het schilderij maakte ze toen je in de tweede klas, de foto's van je eerste vakantie en zo verder. Neem een ​​grote plakboek en stok op alle dingen die je mooie herinneringen symboliseren.Schrijf de data en interessante details over uw herinneringen in verband met die dingen ook. U kunt ook interessante liefdecitaten en romantische film dialogen van uw favoriete films.
Ook gelezen over; Homemade cadeau-ideeën voor je vriendje; Cadeaus voor Best Friends; Long Distance Love

No comments:

Post a Comment