Thursday 8 December 2011

Romantisch Manieren om te verloven

Uw partner kan u romantische beschouwen, maar zal het van weinig nut als je niet om haar voor te stellen op een manier die herinnert zij zich haar hele leven. Elke vrouw droomt van een voorstel dat is romantisch, onverwacht, en gedenkwaardige. De manier waarop je je liefde te verklaren voor haar, is een proloog van uw huwelijksleven, en een zeker indicator van de manier waarop je zal liefde en zorg voor haar. Vaak veel vrouwen het gevoel dat, hoewel hun echtgenoot veel geld uitgegeven aan de bruiloft voorstel, maar originaliteit en creativiteit ontbrak.
Sommige mensen verkiezen om te wachten op Valentijnsdag voor te stellen, terwijl anderen wachten voor de lente, maar het is een feit, elke dag en elke minuut is perfect. Alleen de de manier waarop men van plan is moeten origineel en uniek. Hieronder enkele goede ideeën waarmee u woo uw geliefde.
Voorstellen bestemming; Een zeer trendy benadering deze dagen, is om je toekomstige echtgenoot garde op een geïmproviseerde reis. Vertel haar dat je een aantal belangrijke zakelijke bijeenkomst of iets dergelijks hebben, en dat je wilt dat ze een label mee. Deze plotselinge reis zal zeker aantrekkelijk is voor zowel van u, en is zeker een zeker succes plan voor een spannende opdracht. Als u al zien elkaar een lange tijd, en er zijn geen lokale romantische plekjes links om te bezoeken, dan is de bestemming voorstel is de beste optie. Pop de vraag wanneer ze de reis genieten en het minst verwacht. U zult zeker zien haar blozen en in tranen van vreugde. Kiezen voor mooie locaties, zoals de Eiffeltoren, Parijs of de Taj Mahal.
Casual aanpak; Dit kan echt heel krijgen, heel spannend. Deze methode heeft een voordeel - het vergt weinig planning. Laat dit net als elke andere gewone dag. Doen wat je normaal zou doen op andere dagen, zoals tv kijken, eten koken, enz. Op een bepaald moment van de dag, bij voorkeur in de avond, krijg neer op een knie en pop de vraag. Een prachtige diamanten ring zal zeker het vergroten van uw kansen op succes. Dit is een casual, maar de meest verrassende aanpak. Wees voorzichtig over de timing wanneer je voor te stellen, niet pop de vraag wanneer je geliefde zojuist komen uit de douche, of is net terug van de sportschool na een training. U kunt verpesten het moment dat je zijn jarenlang bezig geweest te wachten.
Handgemaakte Voorstel Ideeën; Als je creatief genoeg bent, je maar kunt bedenken van een aantal artistieke ideeën. Deze out-of-the-box ideeën zijn absoluut mind blowing. Men verwacht bijna dat het voorstel is op de weg. Een voorbeeld hiervan is om te winkelen voor een plaat, en laat het gegraveerd met Wil je met me trouwen? Ontwerp is creatief, waardoor het lijkt sober en aantrekkelijk. Neem haar mee naar haar favoriete restaurant en na de maaltijd, haar favoriete dessert bestellen. Vraag de ober om het dessert te brengen in de ontworpen bord. Om het milieu nog meer romantische, het verzoek van de restaurant manager spelen haar favoriete liedje. Nu, toen ze de laatste hap klaar is, zal zij in voor een grote verrassing.
Lenen een idee van haar favoriete Flick; het algemeen, vrouwen houden van romantische films. Ze houden van de romantische manieren van het voorstel, weergegeven in de film, zelfs nog meer. Er zijn tal van romantische voorstellen om te kiezen uit de films. De enige voorwaarde is dat je moet weten haar favoriete film. Als haar favoriete film is Sweet Home Alabama - en indien u rijk genoeg - u kunt nemen haar mee naar een juwelier, zoals Tiffany & Co, bij voorkeur in de avond. Vertel haar dat het iets belangrijks. Informeer de leidinggevende over uw plan en hem te verzoeken om samen te werken. Wanneer je binnengaat, laat alle lichten uit zijn. Nu, als de lichten langzaam kom op, ga naar beneden op een knie en vraag haar om je te trouwen. Zal ze niet het gevoel op de top van de wereld? Bovendien, dat meisje zal haar man geen liefde voor haar te laten kiezen voor haar eigen ring uit de winkel.
Als haar favoriete film is Stepmom, de manier waarop Ed Harris banden het einde van een draad rond vinger Julia Roberts, trekt het terug, en laat de ring naar beneden schuiven om perfect land rond de vinger, is geen slecht idee.
Neemt haar mee naar een baseball wedstrijd in een stadion en voorstellen op het grote scherm op de helft van de tijd is een andere populaire manier voor te stellen. Dit soort van het voorstel is echt hoog in drama en zal nooit worden vergeten.
Aan de voorzijde van het hele gezin; Als ze traditionele en dicht bij haar familie, is er niets beter dan voorstellen voor de hele familie. Meedoen met een paar van haar familieleden, met name haar ouders. Naar voren dat je van haar houdt, wil met haar trouwen, en het plan voor te stellen in de voorkant van de gezinsleden. Waarschijnlijk zullen ze eens, en vervolgens zorgen voor een familie reünie voor soort partij, zonder dat je vriendin in het geheim. Op de dag van de partij, op een bepaald tijdstip, bij voorkeur halverwege in de partij, vraag dan om ieders aandacht. Get down op je knie, vertel haar hoe bijzonder ze is voor u, en dat je al gevraagd om haar hand van haar ouders, en dan pop de vraag.
Verspil geen tijd veel denken en plannen over wat en wat niet te doen, want na de verloving, de planning van de bruiloft gaat om plaats te nemen meer tijd. Probeer deze ideeën en je zal zeker niet teleurgesteld worden, want dit zijn enkele unieke, romantische manieren om te verloven, die zijn gegarandeerd om de harten te winnen.

No comments:

Post a Comment