Thursday 29 December 2011

Goede manieren om wakker te blijven

Een goede nachtrust houdt je fris en energiek voor de volgende dag. Maar wat gebeurt er als je start slaperig gevoel als je verondersteld te werken of aandacht in je klas? Nou, hier zijn enkele goede manieren om wakker te blijven als je wilt om terug te vechten de slaperigheid.
Goede manieren om wakker te blijven
Hier zijn zes beste manieren om wakker te blijven. Dus de volgende keer dat u wilt wakker te blijven en afmaken uw klas opdracht of de volgende keer dat u niet wilt dat je baas je vangen dommelen achter uw computer, probeer een van deze goede manieren om wakker te blijven!
Koffie: De cafeïne element van koffie is verondersteld om u te schudden en uit te rijden de slaap uit van uw systeem. Een hete dampende kop sterke koffie rijke gelederen op nummer een positie van slaap-busters. Dus de volgende keer dat u in slaap vallen in je bureaustoel, net rush naar de koffiemachine en brouwen een verse pot koffie
Splash Water op de Ogen: In het geval je gevoel echt slaperig, kunt u gewoon splash wat koud water op je ogen. Sluit je ogen en herhaaldelijk splash het water op uw oogleden gedurende ongeveer twee tot drie minuten. Uw ogen zullen gaan voelen koel en krijg je ontdoen van je slaap gemakkelijk.
Limonade: Een glas verse limonade is een geweldige manier om wakker te blijven. De vitamine C in de citroen energie uw lichaam en voelt u zich verfrist en energiek. Limonade helpt je te ontdoen van slaperigheid en maakt je wakker. Maar zorg ervoor dat je niet maken te geconcentreerd in het geval je drinkt het 's nachts, want het bevat citroenzuur.
Talk / Chat: Maak een snel telefoontje naar uw vriend of praten met je broer / zus voor een tijdje. Praten met iemand geeft je de pauze dat je op zoek naar en helpt je hersenen te functioneren en zich te ontdoen van de slaap. Na een leuk gesprek kan u helpen wakker te blijven, maar denk je dat de chat kunnen gaan en op en je vergeet de reden waarom je wilde om wakker te blijven maken!
Muziek: Hoewel het waar is dat rustgevende muziek daadwerkelijk kunnen u om te slapen, kan luid en Peppy nummers daadwerkelijk helpen je te ontdoen van de slaap. Dus in het geval je slaperig voelt, is het misschien een goed idee aan te sluiten bij een aantal snelle en Peppy muziek om u allen pepped en te ontdoen van de slaap.
Beweging van het lichaam: Als u slaperig gevoel dan, uw lichaam te bewegen in een aantal of de andere manier zou u helpen om zich te ontdoen van de slaap en je wordt wakker blijven met je. In het geval u alleen thuis, kan je springen en dansen een beetje om zich te ontdoen van de slaap. In het geval u bent op werkplek u kunt de trap klim of gewoon een wandeling in de lobby.

No comments:

Post a Comment