Monday 19 December 2011

Hoe te vertellen als een Meisje Zoals Jij

Elke keer onze ogen voldoen; Dit gevoel binnenkant mij; Is bijna meer dan ik kan nemen; Baby als je me aanraken; Ik voel hoeveel u me houdt .- Lonestar
Vrouwen, zonder twijfel, lijkt vaak op een grote mysterie. Of ze ernstig zijn, flirten, of gewoon het spelen van games, is het moeilijk te zeggen, omdat alle vrouwen niet hetzelfde zijn. Ondanks het feit dat duizenden van research papers over het menselijk gedrag zijn gepubliceerd, kan niemand confidently aanspraak op zeggen dat een meisje hem leuk vindt - Nick Marshall (Mel Gibson in What Women Want) uitgesloten. Dit soort mensen zijn inderdaad onbestaande. Maakt niet uit hoe vaak ze lacht, wappert haar wimpers, of speelt met haar haren, de enige manier kunt u er zeker van zijn dat ze je echt leuk vindt, is tot ze zegt het zelf.
Evenwel, vrouwen doen bieden enige aanwijzingen over wat gaande in hun gedachten. Deze aanwijzingen kunnen worden in de vorm gesprek, lichaamstaal, enz. Dus niet blijven steken in de 'zij houdt van mij' of 'She Loves Me Not' fase, leren hoe u de cryptische aanwijzingen geeft ze te ontcijferen. Hier zijn een paar manieren om te helpen u aan de slag.
Body Language
Als je nog nooit aandacht besteed aan haar lichaamstaal, zou het verstandig om te beginnen om dat te doen nu. Als ze leunt dicht en lacht terwijl je praat met je, ze is oprecht geïnteresseerd. Als ze raakt je arm of schouder vaak, glimlacht als je kijkt naar haar, en kijkt in uw ogen wanneer u spreekt om haar, het is een duidelijk teken dat ze absoluut geïnteresseerd. Kijk ook uit voor haar handgebaren. Ze kan haar haren, spelen twirl met sieraden of andere accessoires, en wrijf haar polsen, deze zijn weinig zenuwsymptomen belangenconflicten. Onthoud dat veelal lichaamstaal aanwijzingen zijn ongeveer fysieke aantrekkingskracht, eerder dan engagement en relatie maar, er zijn altijd uitzonderingen op de regel.
Conversatie
Let op de manier waarop ze luistert naar je terwijl je spreekt. Doet haar ogen dwalen ergens anders of zijn ze gericht op jou? Als ze geïnteresseerd is in jou, zal ze aandachtig te luisteren naar wat u zegt. Je kunt niet aan een persoon die tot je begint te praten om ze te leren kennen. De manier waarop je het starten van een gesprek is ook belangrijk. Start het gesprek met een lichte humor om de stemming te verlichten. Vergeet niet, als je een vrouw lachen, de helft van je strijd is al gewonnen te maken. Als ze praat veel over u, of vraagt ​​u vele vragen, ze is nieuwsgierig en wil weten meer over u, en als ze praat over zichzelf - haar interesses, hobbies, vrienden en familie - ze waarschijnlijk wil dat u leren kennen haar beter , voordat plegen om een ​​relatie.
Horloge haar toen ze met Her Friends
Sommige meisjes zich anders gedragen wanneer ze met hun vrienden, bijvoorbeeld, kan ze gerust als ze alleen met u, maar, met haar vrienden in de buurt, zij kan je proberen te vermijden. Moet je kijken naar de manier waarop haar vrienden reageren als je voorbij. Als ze blik op je lacht En giechelen, betekent dit waarschijnlijk dat haar vrienden weten over u - een goed teken. Of, als ze een gesprek met haar vrienden, en je passeert, kan ze stoppen met praten, wat betekent dat u waarschijnlijk waren het onderwerp van gesprek. Het kan ook dat ze is gewoon nerveus in uw aanwezigheid. Dit zijn enkele tekenen die aantonen dat ze geïnteresseerd is in jou, en wil om te weten dat je beter.
Enkele andere aanknopingspunten, Om meer te weten over u, ze mag beginnen opknoping rond je vrienden, ze is altijd de eerste om u te feliciteren met je prestaties, en is er altijd om u te ondersteunen, u ziet haar aanwezigheid vaker dan gewoonlijk; Ze zal nooit weigert wanneer je haar vragen om koffie te hebben of tijd doorbrengen met u; Ze is altijd klaar om te helpen je elke keer je nodig hebt; Ze koopt kleine geschenken voor u geen enkele reden; Ze vraagt ​​over uw eerdere relaties (ze waarschijnlijk wil weten of je zijn enkel-of niet); Ze is comfortabel om je heen en hoeft niet te doen alsof alles; Ze noemt u 's morgens om hallo te zeggen en wenst u welterusten voor het slapen gaan; Dit zijn een maar een paar tekens die zal u laten weten als er een meisje van je houdt of niet. Om te begrijpen deze symptomen heeft, moet je tijd doorbrengen met haar en weten haar beter te krijgen. En als je eenmaal weet dat ze je leuk vindt, hou gewoon van haar 'Truly, Madly, diep'.

No comments:

Post a Comment