Wednesday 14 December 2011

Teenage Birthday Party Ideeën

Als je dacht dat het hosten van een tiener verjaardagsfeestje is een eenvoudige taak, dan moet je wel twee keer na te denken. Vanwege de constante blootstelling aan celebrity stijl feesten via diverse mediakanalen, zijn tieners steeds meer en meer veeleisende over het soort partijen die zij willen voor hun verjaardagen. Dus als je echter dat een partij met ballonnen, taart en drinken voldoende zou, dan is het tijd moet je echt een woord met uw tiener over het soort van de verjaardag van partijbeginsel zij / hij in gedachten heeft.
Teenage Birthday Party Ideeën
Terwijl de planning van een tiener host zijn er veel dingen die een ouder moet in gedachten houden. Een feestje van een kamer vol rebelse tieners misschien moeilijker dan je denkt. Er zijn zoveel dingen die mis kan gaan en dus, als ouder of als een verantwoordelijke gastheer dit zijn enkele van de dingen die je in gedachten moet houden, terwijl de planning een tiener verjaardagsfeestje.
Weten waar de lijn te trekken:
Ruim voordat je van plan bent een deel voor de verjaardag van uw tiener, moet u eerst een korte discussie met uw tiener over. Vraag je tiener over het soort van de partij zij / hij wil, om het aantal mensen worden uitgenodigd, het menu en de drankjes en decoraties. Remember waar teen is een zeer delicate leeftijd, je kunt niet behandelen je tiener als een peuter, en de voorwaarden te dicteren, noch kunt u uw kind volledige controle en laat hem / haar beurt de partij in een over-the-top, luidruchtig affaire.
Kies een geschikt thema:
Selecteer een thema, dat is niet erg kinderachtig en niet al te opgegroeid. Thema's die in het algemeen gerelateerd zijn aan de populaire tiener hobby's en activiteiten zijn een grote hit. Denk aan thema's gebaseerd op sport, films, of gewoon uw partij ontwerp rond de soort voedsel dat u gaat serveren. Filmthema's kunnen groot zijn, want je kunt gemakkelijk een geweldige ambiance met film-thema feestartikelen op de markt beschikbaar. A Luau party, pool party of een toga partij kan een geweldig idee voor een tiener verjaardagsfeest.
Wees een verantwoordelijke ouder:
Bij het plannen van een tiener verjaardagsfeestje, het bepalen van de locatie is van het allergrootste belang. Select een gebouw dat is handig voor iedereen activiteiten gasten en de ouders die gaan vallen en pak de kinderen. Ervoor te zorgen dat er genoeg chaperonnes bij de partij bij een controle te houden over alle dingen die eventueel mis kan gaan. Als ouder van een tiener hosting partij is een zaak van grote verantwoordelijkheid. Er zijn zo veel dingen die de ouders van een gemiddelde tiener zijn ongeveer bezorgd. Drugs, alcohol en seks zijn enkele van de gemeenschappelijke fears. Het is altijd het beste om een ​​minimum aantal chaperonnes te houden, aangezien het geen tiener wil snuffelen ouders op een verjaardagsfeestje. Dus wees waakzaam maar niet snoop.
Het serveren van alcohol?
Terwijl het hosten van een tiener verjaardagsfeestje, een belangrijke vraag die moet worden beantwoord is of alcohol te serveren. Allereerst ervoor te zorgen dat alle tieners het bijwonen van de partij zijn boven de minimale wettelijke drinken leeftijd in je land of staat. In het geval ze zijn wettelijk toegestaan ​​om te drinken, als ouder is het uw verantwoordelijkheid om te overleggen met de ouders van alle kinderen en ervoor zorgen dat ze zijn comfortabel met het idee van hun kind alcohol drinkt. In het geval u het serveren van alcohol, afspraken maken voor de kinderen om te overnachten voor de nacht. Zo niet, dan ervoor te zorgen dat hun ouders / chaperonnes hen zal oppikken na het feest, want je kan het gewoon niet toestaan ​​dat de tieners te rijden na het drinken.
Vergeet niet dat tieners kunnen zeer kieskeurig over de aard van de partij ze willen, dus probeer ze een partij die ze echt willen. Echter neer te zetten je voet als het gaat om belangrijke beslissingen, zoals alcohol, drugs of dronken rijden. Niet aanmoedigen geen obscene of sleazy entertainment in de partij. Het schoon houden en leuk.
Lees meer over; Thema Ideeën van de Partij; Birthday Party Ideeën; Ouderschap tieners; Tienerzwangerschap

No comments:

Post a Comment