Thursday 22 December 2011

Organische Tuin Tips

Alvorens op de biologische tuin tips, is het zeer essentieel voor u om te weten wat er precies biologische wijze. In principe organische stof is niets anders dan zaak die is voortgekomen uit een levend organisme, is in staat van verval, of is samengesteld uit organische verbindingen. Zover tuinieren betreft, moet u weten dat de bodem is samengesteld uit mineralen en organisch materiaal. De organische stof in de bodem is afkomstig van planten en dieren. Biologisch tuinieren is de techniek van het kweken van planten door het volgen van de essentiële principes van de biologische landbouw. Zo, biologisch tuinieren is niets anders dan een tuinieren techniek die is gericht op het verbeteren van de bodemvruchtbaarheid, de algemene kwaliteit, het beheer van de plagen zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en het behoud van de belangrijke soorten van planten door gezonde voortplanting methoden.
Organische Tuin Tips
Er zijn talloze manieren waarop je zou kunnen nemen organische technieken in uw tuin methodes om een ​​gezond en milieuvriendelijk organic tuin. Hier zijn een aantal van de belangrijke biologische tuin tips, die niet alleen gunstig voor uw tuin, maar zijn milieuvriendelijker dan de chemische involving technieken tuinieren:; biologische compost, groenbemesters, Biopesticiden, gebruik van natuurlijke meststoffen - Het maken van biologische compost at Home
Gebruik van organische compost is misschien wel de meest belangrijke en nuttige biologische tuin tip. Het enige wat u hoeft te doen is het maken van een composthoop plant in uw tuin. Gewoon een gat graven, die diep genoeg is om veel van biologisch afbreekbaar afval te verzamelen. U kunt de keuken afval producten, zoals resten van groenten, evenals dierlijk vlees, bladeren van bomen, rotte groenten en fruit gedroogd om de compost gat. Zorg ervoor dat u een goede dekking voor uw compost, zodat het niet aantrekken van onhygiënische toestanden in onze tuin. Altijd voeg wat vochtige bodem met het afval, zodat binnen enkele dagen zult u een rijke en vruchtbare bodem in de compost gat te krijgen.
Gewassen met Cover voor vruchtbaarheid - De Concept van groenbemesters
Groenbemester is de praktijk van het planten van bepaalde gewassen die verbetering van de bodemvruchtbaarheid door stikstof fixatie of andere processen. Typisch groenbemesters worden geteeld gedurende een bepaalde periode en vervolgens geploegd en opgenomen in de bodem. Bijvoorbeeld in sommige zaden groenbemesters like klaver en wikke bevatten stikstof-symbiotische bacteriën de vaststelling. Deze groenbemesters of groenbemester planten ook de biomassa in de bodem, wat leidt tot verbeterde het vasthouden van water, alsmede een betere beluchting. De wortel van sommige rassen van groenbemesters groeien diep in de bodem en brengen nutriënten beschikbaar voor ondiepere-geworteld gewassen. Some van de groene manure planten ook bescherming bieden tegen gevaarlijke factoren, zoals onkruid en bodemerosie, terwijl sommige groenbemesters bieden voedergewassen for bestuivende insecten.
Afschaffen van het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen - Het gebruik van organische en Biopesticiden
De term biopesticide verwijst naar microbiële biologische agentia die op een vergelijkbare manier toegepast op chemische bestrijdingsmiddelen. Microbiële biologische insecticiden, schimmelwerende middelen alsmede weedicides beschikbaar zijn. Bekende voorbeelden zijn Trichoderma spp, Ampelomyces quisqualis en Bacillus subtilis. Andere biologische methoden voor plaagbestrijding die u kunt gebruiken om ongedierte te stoppen zijn gebruik van ziektevrije afstotende planten. Een zeer belangrijke biopesticide die u eenvoudig kunt integreren in uw tuin is het gebruik van neem, die de aanval van de meeste microbiële ziekten en schadelijke insecten voorkomt ook.
Lees meer over soortgelijke onderwerpen:; Het plannen van een groentetuin; Plant groeifactoren; Tuinmeubelen

No comments:

Post a Comment