Thursday 15 December 2011

Zelfgemaakte Lip Gloss

In het algemeen, mensen gebruiken de woorden lipgloss, lippenbalsem en lippenbalsem elkaar, maar er zijn diverse verschillen tussen de drie. Lip is gloss gebruikt om shine toevoegen, glans, of kleur aan lippen, terwijl lip balsems en chapsticks worden gebruikt om de lippen hydrateren en respectievelijk helen chapped lippen. Lipgloss is net een glanzende lippenstift. Deze worden steeds behoorlijk populair tegenwoordig, omdat ze kunnen worden gebracht in kleine, draagbare, plastic containers en worden uitgevoerd rond overal. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt, maar mensen geven de voorkeur om ze te maken thuis, vanwege de volgende voordelen:; Homemade lipgloss heeft geen conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen.Het product is minder kans op irritatie veroorzaken aan de gevoelige huid. ; Skin Verwennerij ingrediënten volgens tot persoon wens kunnen worden gebruikt. ; Mensen kunnen experimenteren met tal van oliën en ingrediënten om hun one-of-a-kind lipgloss. ; Maken lipgloss kan ook gebruikt worden als een kunst-en ambachtelijke activiteit voor de kinderen. Mensen kunnen uitnodigen hun kinderen om hun eigen smaak lipgloss. Waarom niet proberen hem uit en geef cosmetische bedrijven een run voor hun geld.
Hier is een eenvoudige, maar toch effectieve manier om mee te beginnen op het maken van uw lipgloss in huis.
Dingen nodig; vaseline of Crisco, vanille-extract, ongezoet Kool-Aid of een drank met mix; cacaopoeder, een kleine mengkom; maatlepels, Magnetron, Eten kleur; Cake decoratie glitter; Een container voor de lipgloss; Stickers, zoals: Hoe aan te merken Bepaal de smaak van lipgloss voordat iets mix; Begin met om sommige vaseline in een kom (magnetron) en warmte in de magnetron voor ongeveer twee minuten, totdat het smelt. Laat het niet kook. ; Als maken van chocolade lipgloss, voeg een beetje cacaopoeder aan de basis en goed meng het. Zorg ervoor om zich te ontdoen van brokken, indien van toepassing. Voeg cacao poeder volgens uw wensen, waarbij in het achterhoofd dat het meer poeder die u toevoegt, hoe donkerder de tint zal zijn. Doe het mengsel in de magnetron nog eens 20 seconden, en dan weer roeren. , Als probeert vanillesmaak lipgloss, niet verwarmen de vaseline in de kom, in plaats daarvan, voeg een klein beetje vanille-extract aan. , Als probeert rode kers gearomatiseerd lipgloss, de vaseline in de magnetron warm ongeveer 20 seconden en daarna, roer in sommige Kool-Aid. ; Als Daarom is dit met hulp van kinderen, laat ze roer in sommige kleurstoffen aan tint de lip gloss. Cake glitter kunnen worden toegevoegd om het fonkelen. ; Giet het mengsel in een container en laat het afkoelen. Wees voorzichtig, omdat de kom kan heet wegens magnetron verwarming. ; De glans lip is nu klaar. Eenmaal klaar maken van de lipgloss, stickers kunnen worden toegevoegd volgens een de voorkeur. ; Gemerkt hoe eenvoudig en gemakkelijk het is om lipgloss? Zodra je in de modus van het maken van lippenbalsem, wilt u misschien uw hand te proberen op andere ambachten, evenals. Veel mensen die genieten van het maken van lippenbalsem, ook genieten van het maken van lotions, zepen, badzout, douchegel en vele andere toiletartikelen, die thuis gemaakt worden. Een ander zeer creatieve ambacht werk is het maken van kaarsen.
Dit zijn niet alleen toiletartikelen, ze zijn in feite uniek cadeau ideeën voor vrienden en familie. U kunt deze volgens een van de keuze van kleur, geur en smaak. Zelfgemaakte lipgloss, en aanverwante producten, maak een pretty nog goedkoop cadeau voor elke gelegenheid.

No comments:

Post a Comment