Friday 30 December 2011

Manieren om af te raken van Stink Bugs

Stink bugs, ook wel aangeduid als schildwants, zijn een groep van vliegende insecten die behoren tot de Pentatomoidea familie van de orde Hemiptera. Ze scheiden een stinkende vloeistof uit de klier tussen de eerste en tweede paar benen. Deze vloeistof wordt uitgebracht als een afweermechanisme te beschermen tegen de roofdieren. Er zijn verschillende soorten stink bugs, waarvan sommige algemeen worden alle gevonden over de hele wereld. In het algemeen zijn ze dof van kleur, van ongeveer ¼ inch tot inch ½ in lengte. Wordt tentoongesteld kleuren van stink bugs zijn grijze, bruine, blauw, groen en zwart.
Het leefgebied van stink bugs zijn weiden, tuin, bloemperken, velden en struiken. Zij zijn actief vanaf de lente door de val van het seizoen. Veel soorten stink bugs destructief zijn en leiden tot ernstige schade aan bepaalde landbouwgewassen families zoals als mosterd, kool, rijst en katoen. Soms veroorzaken ze verkleuring van de vruchten en groenten. Integendeel, sommige zijn nuttig en bruikbaar zijn voor de biologische bestrijding van plagen.
Manieren om zich te ontdoen van Stink Bugs
Hoewel stink bugs zijn onschadelijk voor de mens, kan de geur veroorzaken allergische reacties zoals niezen. Don't crush de insecten, uitgebracht de geur is heel vervelend en langdurig. Pesticiden worden gebruikt voor het verlichten van stink bug besmetting in de tuin planten en gewassen. Voor de bescherming van tuinplanten, je kunt spuiten milde pesticiden tijdens de vroege lente. Hieronder vindt u de effectieve manieren over hoe zich te ontdoen van stink bugs.
Om te voorkomen dat stink bugs binnenkomst in het huis, kunt u afdichting van het huis en breeuwwerk scheuren en openingen (eventuele). Schermen kunnen worden gebruikt voor de deuren en ramen. Veel mensen gebruiken stofzuigers voor de effectieve zuigen van stinken bugs. Eenmaal binnen de stofzuiger, kunnen ze worden weggegooid verre oorden om te voorkomen dat vieze geur. Aangezien deze bugs zijn aangetrokken om het optimale licht gaat verminderen buitenverlichting minimaliseren van de aantasting. If mogelijk, zorgvuldig spray insectenwerend middel oplossing in de hoeken van het huis tijdens de val het seizoen. Voor moeilijk bereikbare plaatsen en hoeken, het afstoffen behandeling wordt gebruikt voor het regelen stinken bugs.
Een effectieve methode voor het doden stink bugs is het gebruik van een nicotine water. Voor het bereiden van nicotine water, je kunt shredden een half pakje sigaretten in ongeveer een halve liter lauw water. Laat de oplossing staan ​​voor ongeveer 10-15 minuten. Then, filteren de nicotineoplossing met behulp van lagen van een 2-3 kaasdoek. Neem de filtraat en voeg een theelepel vaatwasmiddel. Roer de oplossing goed en giet het in een spuitmachine. Castratie deze oplossing op de stank bugs zullen vergiftigen en doden hen. Met het oog op de huid allergieën te voorkomen, kan je draagt ​​handschoenen tijdens het verwerken van nicotine water.
Als je spuiten nicotine oplossing of bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, zorg ervoor dat je grondig te wassen voor consumptie. Opgemerkt wordt dat verscheidene soorten stink bugs resistent zijn tegen milde pesticiden. Vandaar dat een goede identificatie van de bug is noodzakelijk voor de uitoefening van effectieve controle maatregelen. In geval van besmetting met het stink bugs, het is altijd raadzaam om een ​​professionele entomoloog in de vroege stadia te raadplegen, om zo de ongediertebestrijding voordat causing ernstige schade.

No comments:

Post a Comment