Wednesday 28 December 2011

Hoe laag Hair

Gelaagd kapsel is niet alleen cool, maar makkelijk te stylen en te beheren. In een gelaagde kapsel, zijn gevarieerd lengtes van haarlokken gemaakt door middel van een goede knipbeurt. Haar is geknipt in lagen met top lagen korter geknipt dan die eronder. Het haar kan worden gesneden in lange, middellange of korte lengtes, afhankelijk van de eis. Dit staat bekend als gelaagdheid. Gelaagdheid wordt gedaan om iemands algehele look te verbeteren en een stijl statement te maken. Gelaagd kapsel, wanneer deze wordt gecombineerd met contrasterende haren kleuren, geeft een verbluffende look. Het knippen van haar in lagen kan een langdurig proces zijn, maar het kan eenvoudig worden gemaakt met de praktijk. De gelaagde kapsel is een van de beroemde kapsel dat de sport in modeshows supermodellen.
Gelaagdheid Tools
Gelaagdheid gedaan kan worden met behulp van vele tools - de traditionele schaar, effileerschaar of scheermesje. De gewenste kapsel invloeden de kapper met betrekking tot het instrument dat moet worden gebruikt voor laagjes. De keuze van de tool gebruikt hangt ook af van hoe comfortabel de kapper is met haar. Dit is de reden waarom men moet nooit vragen een kapper voor een bepaalde tool te gebruiken. Uitdunnen schaar en knippen van haar scharen zijn bijna gelijk, behalve dat de voormalige heeft een of beide messen gekerfd. Een enkele getande effileerschaar snijdt meer haar dan een schaar. De inkepingen te helpen in uniform lagen van het haar.
You kunt snijden ook haar in lagen uzelf, mits u de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Some dingen om te onthouden zijn:; Een paar gebieden zoals de bovenkant van het hoofd en het bovenste deel van het voorhoofd pony, meer voordeel halen uit laagjes dan anderen. ; Er zijn andere gebieden waar de gelaagdheid niet goed doen. Sommige van deze gebieden zijn:; nek; Langs de zijkant van het hoofd boven de oren, rond de haarlijn boven het gelaat waar haar is niet uniform voor een consistente laagjes; Bij de uiteinden, waar het haar is niet dik genoeg om te ondersteunen gelaagdheid. ; Hoe Layer Hair; Je moet je haar met shampoo wassen en laten drogen. ; De-kluwen je haar, door het te kammen met een grove kam. ; Iets Buig je hoofd, zodat haar naar beneden klapt vrij. ; Kam uw haar weer, deze keer van de hoofdhuid naar de vloer. ; Verdeel je haar in twee delen, een top laag en een laag onder te maken. Vergeet niet dat de bovenste laag dient te worden bekort in vergelijking met de laag eronder. Idealiter zou de bovenste laag als een derde van de lengte van de laag eronder. ; Breng bovenste gedeelte van het haar voor je ogen en trim rechtdoor. Deze laag moet idealiter vallen over de brug van de neus. You kunnen veranderen van de lengte, afhankelijk van of u wilt een korte of een lange gelaagde haarsnit. ; Als je een kort kapsel wil, knip het haar, zodat ze vallen gewoon onder het niveau van de ogen. ; Als je een lange kapsel wilt, knip dan de haren zodanig dat ze onder het oor. ; Kam het haar je hebt gewoon knippen. Houd het haar tussen je wijsvinger en middelvinger, en trim de randen van het haar. Dit is de final touch van de toplaag. ; Kam de zijkanten van laag naar boven, slepen een aantal van de haren die net werden gesneden. Houd het zijstuk rechtop en te trim de randen van deze sectie. ; Met de hulp van twee spiegels, controleer dan de lagen in de voorkant en achterkant. U klaar bent met gelaagdheid van haar succes. ; Wat haar texturen zijn meer geschikt voor laagjes haar, is bijvoorbeeld grof haar best, gevolgd door halflang haar, terwijl fijn haar texturen zijn minst geschikt. Zorg ervoor dat niet ten onrechte make lagen van natuurlijk krullend haar, of anders laten ze het haar op zoek driehoekige. Van nature krullend haar vereist speciale zorg en de verschillende soorten vorming van normale gelaagdheid.
Vele beroemdheden droeg gelaagd kapsel. Jessica Simpson is een dergelijke beroemdheid die maakte het kapsel heel populair. Als je met grove haren en zijn op zoek naar een verandering in kapsel, laagjes je haar het beste alternatief is. Probeer dit kapsel en geniet van de aandacht!

No comments:

Post a Comment