Thursday 15 December 2011

Beroemde modefotografen

Modefotografie als beroep heeft geschaald nieuwe hoogten vandaag. Vandaag, getalenteerde fotografen zijn altijd op zoek naar het uitproberen van nieuwe en artistieke manieren om een ​​verklaring in de wereld van de modefotografie te maken. Modefotografie is alles over geven een nieuwe afbeelding om de model of het merk dat wordt geassocieerd met, hoewel is niet beperkt tot deze doeleinden. Modefotografie is nu de meest gewilde beroep en de meest creatieve geesten zijn altijd in grote vraag naar hun vermogen om een ​​simpel frame te vertalen naar een die is van geweldige proporties. Als mode uw passie is, neem dan een kijkje bij enkele beroemde modefotografen die hun stempel hebben gedrukt op dit zeer glamoureuze gebied en hebben velen geïnspireerd om hun weg te gaan!
Beroemde modefotografen:
Donald McPherson:; Deze hoge profile modefotograaf is bekend voor zijn fijn gevoel in mode en het vermogen van vastleggen hetzelfde op camera. Donald McPherson begon zijn carrière als assistent met verscheidene andere fotografen. Hij werkte met enkele van de meest gerenommeerde namen in de mode-industrie en al snel een niche voor zichzelf in de modefotografie. Donald McPherson staat bekend als een van de meest beroemde mode fotografen in Europa. Hij was ook bekend voor fotograferen een van de duurste scheuten ooit gekend tot datum. Donald McPherson meer veren toegevoegd zijn pet als hij werkte met grote moment beroemdheden zoals Tom Cruise, Keira Knightly, New Order en Gwen Stefani een paar te noemen. Zijn talent ook geland hem met sommige top-notch opdrachten met toonaangevende modetijdschriften zoals The Russische Vogue, Vanity Fair, Harper's Bazaar en V. Nieuwe York Times Magazine.
Nigel Barker:; Dit is een beroemde mode-fotograaf die ook een van de heetste beroemdheden rond! Nigel Barker studeerde medicijnen, maar misschien is het te wijten was aan zijn moeder, belandde hij in een model hunt programma, dat Nigel gelanceerd op een carrière als model. Hij bleef in de wereld van modellen voor de komende tien jaar. Dit bracht Nigel heel dicht bij de mode-wereld, en hij bevond zich opgesteld in de wereld van de mode. Het ook maakte hem beseffen dat modefotografie is zijn ultieme doel en dit zag zijn carrière beurt richting modefotografie. Nigel Barker begon zijn eigen studio voor fotografie en zijn foto's werden gebruikt voor enkele van de beste namen in de modewereld. Momenteel, Nigel blijft een populaire rechter voor schoonheidswedstrijden alsook reality shows.
Albert Watson:; Geboren in Edinburgh, Albert Watson is een beroemde modefotograaf die zijn carrière begon met enkele van de toonaangevende namen in de modewereld. Hij is gevonden in verband met namen van toonaangevende magazines als Vogue, The Face, Newsweek en Rolling Stone. creatieve werk Albert Watson's in mode wordt ook gebruikt voor sommige van de toonaangevende merk namen zoals Revlon, Levi's en zelfs Chanel. Deze creatieve biefstuk in hem zag hem alle kansen die ondanks die lijden aan blindheid aan een oog. Samen met zijn creatieve werken in modefotografie, Albert Watson blijft ook schrijven op fotografie evenals.
Bruce Weber:; deze beroemde Amerikaanse mode-fotograaf had hij zijn eerste rendez-vous met de modewereld in het jaar 1070 (GQ magazine). Hij voor het eerst ontving lovende kritieken voor zijn foto's gebruikt worden door de ontwerper naam - Calvin Klien. Deze beelden vastgelegd voor Calvin Klien zag hem schaal nieuwe hoogten in de modefotografie. Bruce Weber snel gemaakte beelden vele andere grote namen in de business. Het handelsmerk van de fotografie Bruce Weber is zijn gebruik van zwarte en witte tinten. Hij had ook een lange associatie met Abercrombie & Fitch. Afgezien uit lanceren de carrière van beroemde modellen, is hij ook bekend voor zijn modieuze werkt voor merken zoals Ralph Lauren en GQ magazine.
Helmut Newton:; Deze Duitse Australische modefotograaf had een diepe interesse in fotografie vanaf een vroege leeftijd. Hij begon zijn carrière door te werken met een Duitse fotograaf en had een korte periode als een fotograaf met de Straits Times. Na dabbling in andere beroepen langs de manier, begon hij werk als modefotograaf in de zeer modieuze Parijs. Het was gewoon een kwestie van tijd en Helmut Newton's werk verscheen op de covers van de meest modemagazines met inbegrip van de cover van de Franse Vogue. Helmut Newton was vooral bekend voor het fotograferen van naakten. Currently, zijn werken te bekijken zijn tentoongesteld in het Museum voor Fotografie, dat dicht bij de dierentuin van Berlijn railway station.
Deze beroemde modefotografen hebt zeker effende het pad voor velen om dit voorbeeld te volgen; waardoor het verstrekken van alle modeliefhebbers over de hele wereld met een visuele traktatie!
Je kunt ook genieten van het lezen over:, mode ontwerpers, mode modelleren; Fashion design: een creatieve carrière optie; Designer kleding

No comments:

Post a Comment