Tuesday 20 December 2011

Hoe to Grow Granaatappel

De granaatappel plant is botanisch bekend als de Punica granatum. Onder de vruchtdragende planten is geclassificeerd als een loofverliezende heester. Het groeit tot een hoogte tussen 5 voeten tot 8 voeten. De granaatappel is inheems in het Aziatische continent. Het gedijt in de moesson, mediterrane tropische en sub tropische gebieden. De granaatappel planten zijn in principe geteeld voor hun heerlijke vruchten. Deze planten kunnen ook in tuinen gekweekt, niet alleen vanwege hun vruchten, maar ook vanwege hun mooie bloemen. Er vele cultivars en rassen van de granaatappel plant. Sommige van de cultivars worden ook gebruikt als bonsai plant. Aan haar verschuldigde grootte en aanpassingsvermogen, een granaatappel neigt hebben een gezonde groei in meeste regio van de wereld. Het kan zeer gemakkelijk worden gesnoeid volgens de beschikbare ruimte in de tuin, en haar overgroei kan ook gemakkelijk worden verhinderd. De vrucht van de plant en de plant zelf hebben verscheidene medische eigenschappen ook. Being een struik, de granaatappel maakt ook een zeer goede tuinplant.
Hier zijn een paar eenvoudige stappen die zal helpen in planten van uw eigen granaatappel plant.
Stap1: De beste en de meest gezonde granaatappel plantaardige groeit uit een granaatappel plant snijden. Koop dit snijden, voorkeur van een kwekerij, tijdens de maanden februari of maart. Het snijden moet ongeveer 12 tot 20 cm lang.
Stap 2: De volgende stap is te kiezen een geschikte plaats in uw tuin om de uitsnijderij. De granaatappel plant groeit in bijna elke bodemtype, dat heeft redelijke afvoer van water. Het is ook raadzaam dat u het plant in een plek waar zonlicht is overvloedig. Een granaatappel plant geplant in een schaduwrijke hoek toont groeistoornissen.
Stap 3: Eigenlijk opplant het snijden is zeer eenvoudig. Allen u moet doen is maken een diepe gat in de grond en begraaf tweederde van de granaatappel snijden in de bodem. Water de snij elke twee dagen tot het inklinkt af en wordt beveiligde in de bodem. Na deze periode verminderen de bewatering om eenmaal per week.
Stap 4: Handhaving de granaatappel plant totdat het begint vruchten is zeer essentieel. Het vereist ook voeding via meststoffen. Het is raadzaam om de 8-8-8 meststof (kunstmest met een combinatie van 8% van de stikstof, fosfor en kalium) op basis van zijn gewicht te gebruiken. Een jonge granaatappel plant vereist 2 pond meststof terwijl een gegroeid plant ongeveer 4 pond van meststoffen vereist.
Stap 5: De meest verwachte moment van je inspanning in aanplant en neigt de granaatappel plant komt wanneer het tijd is te oogsten de mollige granaatappels. De beste tijd om te oogsten de vruchten is wanneer het is ongeveer 5 centimeter in diameter. De kleur van een rijpe granaatappel varieert naargelang zijn ras variërend van diep rood tot dieproze. Merk op dat een rijpe vrucht een harde bekleding, dat een solide en metaal-achtige geluid wanneer zachtjes tikte maakt heeft.
Granaatappel planten vormen prachtige tuin loof en ook beer zeer goede vruchten. Als je leeft in een koud gebied, kan deze plant ook worden geplant in potten of blikken. In dergelijke gevallen, laat de plant blijven buiten tijdens de warmere periode van het jaar, en breng het binnen tijdens de winter. Zorg ervoor dat u houden buurt een glazen deur of een venster, zodat het voldoende blootgesteld aan zonlicht.
Het is zeer belangrijk dat de granaatappel plant tijdige water, voeding en zonlicht ontvangt. Dit zal zorgen dat het goede kwaliteit vruchten beren en blijven een gezonde plant.

No comments:

Post a Comment