Thursday 8 December 2011

Leraar Waardering Ideeën

Vandaag was de dag Jonathan Perkins kreeg hij zijn eerste 'echte baan', zoals hij hield zijn aanbiedingsbrief en stond door de glanzende glazen raam van zijn nieuwe kantoor, dat was een vijftig verdiepingen hoge gebouw in het hart van New York. Hij sloot zijn ogen alleen zijn hele kindertijd flitser voor zijn ogen te zien. Na een moeilijke leerling in zijn school, werd Jonathan schopte uit verschillende scholen tot hij landde in mevrouw Gomes 'klasse.
De leraar die hem had getransformeerd van een beruchte brat naar een van de helderste kinderen in school die ging op zijn verdere opleiding te voltooien op het gebied van het recht. Jonathan kon bedenken geen andere plaats, maar de provincie in Oklahoma, waar zijn leermeester woonde.Het was bijna een decennium, en toch het beeld van zijn leraar was glashelder in zijn mind.the leraar die hem de man die hij was vandaag.
Leraren zijn een onlosmakelijk onderdeel van onze transformatie van een onschuldige steigerende kind verantwoordelijke volwassenen. Vaak wanneer we studeren op school doen we niet bewust van het belang van de waarden en goede gewoonten die onze docenten proberen en indrinken in ons. Deze goede gewoonten en waarden ingeprent op school of universiteit zijn geëtst in onze gedachten en spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van onze meningen, ons denken en onze totale persoonlijkheid.
Een leerkracht hoeft niet de persoon die je geleerd hoe je wiskunde te doen op school, of degene die dit lezen je geleerd hoe te schilderen in de kunst class.a ware leraar is degene die u geleerd het belang van wiskunde in je dag tot dag leven, en degene die nam de tijd om u te introduceren in de wereld van kleuren en je geleerd om jezelf te uiten met elke slag van de borstel op het doek.
Een leerkracht hoeft niet degene die u geleerd op school. Het kan ook worden uw buurman die een grote invloed in je kindertijd, je moeder, je vader, je broer of zus, of zelfs je vriend die je geleerd belangrijke lessen van het leven zonder didactische. Leraren zijn mensen die invloed hebben op ons leven en ons inspireren om te streven naar de beste dingen in ons leven.
Ieder van ons heeft deze bijzondere leerkrachten in ons leven die een bron van voortdurende inspiratie en aanmoediging in ons leven. Soms gebeurt het dat net te denken van uw leraar voelt u zich comfortabel in moeilijke situaties en geeft u voldoende steun om door te gaan zonder aarzeling. Leraren zijn die bijzondere mensen, die hun hele leven proberen om wijsheid te geven en ons meer verantwoordelijk en wijs te maken, zonder enige verwachtingen.
Vaak wordt gezegd dat een student voor het beste resultaat misschien wel de grootste prijs een leraar kan krijgen. Er zijn echter verschillende mogelijkheden om onze dankbaarheid en waardering uit ten aanzien van onze docenten. Als je echt wilt uw waardering en dankbaarheid ten aanzien van je leraar te drukken, vergeet niet dat geen enkele hoeveelheid geld kan je kopen het perfecte cadeau voor je leraar. Bezoek je leraar en hebben een stevig gesprek over hoe hij / zij heeft je geholpen om een ​​beter persoon te zijn.
Hoewel we het vanzelfsprekend dat onze docenten weten hoeveel we hen respect, die ze doen, het is altijd een hartverwarmende ervaring om te chatten met je leraar en vertel haar dat, hoewel zij / hij misschien niet eens herinner me nu je naam, je was in staat om een ​​beter mens, want van hen. In het geval u nog op zoek naar meer waardering voor docenten ideeën, neem dan een school foto en een bos bloemen voor je leraar.

No comments:

Post a Comment