Saturday 1 October 2011

Gids voor Car Care

Waarom moet het onderhoud van auto?; Of het nu een lening de auto of een eigen auto, dat doet iedereen de zorg voor hun auto. Het onderhouden van een auto, in aanvulling op het houden van het in een goede conditie, weerspiegelt de houding van het individu tegenover de auto, hoe weet hij over het in stand de betrouwbaarheid en het uiterlijk van de auto. Auto zorg betekent niet noodzakelijkerwijs het krijgen van het onderhoud in de garage. Hier zijn een paar eenvoudige tips die ervoor zorgen dat uw auto een gladde, lange levensduur heeft.
Temperend zomer; Car batterij probleem is gemeld als de meest voorkomende fenomeen tijdens warme weersomstandigheden. De factoren die toe te schrijven aan de verminderde levensduur van een batterij zijn meer dan warmte en toeslagen. Gebleken is dat het interieur batterij structuur krijgt verslechterd wanneer de batterij wordt blootgesteld aan overmatige hitte, als gevolg van het feit dat het vocht dat vormt de batterij wordt verdampt. Evenzo, terwijl overbelading, de componenten aanwezig in de lader hebben de neiging om te schieten om de laadstroom, daarmee schade aan de batterij.
Vandaar dat een lange levensduur van de batterij hebben, worden de volgende punten sterk aanbevolen:; Voor zover mogelijk, de batterij moet worden schoongehouden want zelfs de geringste vuil, als een dirigent, neigt te lopen van de batterij. Gedestilleerd water toe te voegen op een regelmatige basis voor batterijen moeten worden bijgevuld uitgeschakeld. Wanneer vervangen, batterijen moeten worden vervangen door degenen die op zijn minst van dezelfde normen of hoger. Accuklemmen worden eens per maand gecontroleerd om te garanderen dat zij vrij zijn van corrosie. En het meest belangrijke punt is om de batterij opgeladen op het juiste tempo hebben, niet overladen, noch onderlading het.
Winterklaar maken van uw auto, de meeste van de mensen zijn niet eens bewust van wat de auto winterklaar maken betekent. Het is met je auto voorbereid voor het ruige winterweer. De volgende taak goed haalbaar is voor het individu zelf, die eigenaar is van de auto, als hij een paar uur te sparen voor hetzelfde. Anderen kunnen dit taak gedaan door een auto-monteur:
Batterij en het uitlaatsysteem worden eens per maand gecontroleerd. De koelvloeistof moet worden gezuiverd en aangevuld om de achttien maanden. Voor elke 5000 km, de olie moet worden veranderd. The Deicer en de verwarming moeten worden gecontroleerd op goed werkende staat. De gastank wordt bewaard halfvol op zijn minst, zodat de mogelijkheden van vocht vorming afstandsbediening zijn. Bandenspanning te controleren elke week, dat de juiste druk van de brandstofefficiëntie verhoogt, of op zijn minst houdt de brandstofefficiëntie in tact te herinneren. Wisserbladen moeten worden vervangen tweemaal per jaar.
Wanneer moet ik service mijn auto?; Het is raadzaam om uw auto te onderhouden hebben door een auto-technicus als een of meer van de volgende voorwaarde bestaat:; Er zijn periodieke Clinks van het wiel, de lagers versleten. ; De auto Spelingen tijdens het rijden. ; De brandstof uitlaat verstopt is dat kan worden gedetecteerd van de brandstof geur. ; Er zijn varianties de kracht stuurbekrachtiging vloeistof. ; De olie druipt op de schokdempers. ; Er is een beschimmelde geur in de auto, die kunnen voortvloeien uit het water vast komen te zitten onder de vloerkleden.; Andere tips; Bijna 95% van de auto's hebben airco en dus het opruimen van de dezelfde is uitgegroeid tot een fundamentele taak. Het is essentieel om de AC-get onderhouden elk jaar, omdat de lekkage van de gassen in de AC kan de compressor beschadigen. Andere taken zijn het schoonmaken van de condensor, het vermijden van de frequente gebruik van de remmen als aanzienlijk brandstof verbruikt wordt tijdens het remmen worden toegepast, waxen uw auto te geven een nieuwe look en tuning van de motor van de auto. Bovendien is het niet verstandig om de auto te laten in de garage 's nachts omdat er kans dat een onbekende monteur zou kunnen gebruiken om de brandstof of het wetsvoorstel dat u meer voor een kleine taak.

No comments:

Post a Comment