Saturday 22 October 2011

Fashion Designers

Mode-ontwerp heeft geschaald nieuwe hoogten in de afgelopen jaren. Wat was keek als een zeer middelmatige beroep is gebleken dat een van de meest glamoureuze en lucratieve beroepen ooit! Modevormgeving werd beschouwd als een loutere jurk makers baan en werd vaak geminacht op, maar nu heeft bereikt geweldige proporties. Glamoureuze sterren staan ​​bekend om alleen te betalen exorbitante bedragen aan de meest stijlvolle jurk te dragen voor de rode loper! Vandaag, mode-ontwerpers niet alleen tegemoet te komen aan de crème de la crème, maar ook hebben bepaalde designer kleding die zelfs binnen een betaalbaar assortiment voor alle. Mode-ontwerpers zijn bekend magie van toen ze aan de beurt bent in een compleet nieuwe persoonlijkheid met de hulp van de juiste silhouetten en stoffen! Als mode is zeker uw passie, controleer dan sommige van de glamoureuze mode-ontwerpers die volledig uniek zijn in hun eigen speciale manier.
Beroemde modeontwerpers en hun meest gewilde labels:
Calvin Klein:; Dit Amerikaanse bedrijf is opgericht door Calvin Klein. Deze beroemde mode-ontwerper begon dit merk door te beginnen met een jas winkel in New York City in het jaar 1968. Experimenteerde hij met zijn ontwerpen en binnenkort geproefd succes en verscheen ook op de cover van de meest trendy magazine, Vogue. Calvin Klein blijft klanten na te streven over met zijn trendy kleding.
Coco Chanel:; Deze Franse modeontwerper staat bekend om haar haute couture creaties. Gabrielle Coco Chanel een revolutie in de mode-scenario en creëerde elegante ontwerpen voor vrouwen. Coco Chanel bevrijdde de vrouw als voor zover hun dressing stijlen waren betrokken. Dit super stijlvolle mode-ontwerper gelanceerd ontwerpen die gesymboliseerd een onafhankelijke en een vertrouweling vrouw! Coco Chanel is momenteel een van de snelst groeiende merken ter beschikking. Het zwarte jurkje werd gepopulariseerd alleen te wijten aan deze haute label.
Donna Karan:; Donna Karan kwam uit een achtergrond die gerelateerd was aan de mode op een bepaalde manier. Deze mode ontwerpster werkte als hoofd van een design team voor een paar aantal jaren en lanceerde een aantal ontwerpen opgenomen dat de zeer bekende 'Seven Easy Pieces'. Ze is de enige maker van de DKNY-label (Donna Karen New York). Sindsdien heeft dit label gezien veel nieuwe toevoegingen in de mode-segment.
Gianni Versace:; Gianni Versace gesponnen een bepaald soort romantiek uit en de vindingrijkheid in zijn ontwerpen. Deze Italiaanse modeontwerper was de oprichter van het merk Versace. Dit merk huis zeer creatieve ontwerpen high-end kleding, sieraden, horloges en zelfs cosmetica. Gianni had zijn eerste rendez-vous met mode ontwerpen op een vroege leeftijd. Vandaag, het merk Versace vitrines sommige van de bovenste regel ontwerpen in termen van kleding en sieraden.
Valentino Garavani:; Valentino is een onder alle mode-ontwerpers die bekend staat om zijn haute couture en klaar om modieuze kleding te dragen. Valentino deed zijn ervaring op een vroege leeftijd en werkte uitbundig zover zijn ontwerpen en illustraties betreft. Valentino heeft zijn internationale debuut in Florence in het jaar 1962. Een lijst van beroemde persoonlijkheden werd al snel vurige aanhangers van zijn ontwerpen. Deze Italiaanse modeontwerper staat ook bekend om zijn flamboyante levensstijl en ontwerpen.
Pierre Cardin:, Pierre Cardin was zo'n mode-ontwerper die bekend stond om zijn creatieve ontwerpen. Hij was ook de enige mode-ontwerper aan de bubble jurk te voeren; het eigenlijke concept van de bubble jurk is nu ook toegepast voor rokken ook. Pierre Cardin begon zijn lijn van de haute couture in 1953. Deze mode ontwerpster had zijn eigen visie op mode en zijn ontwerpen werden gekenmerkt met geometrische vormen en verschillend gestructureerde ontwerper ensembles. In feite, Pierre Cardin gebruikt een bijna futuristisch blik in zijn ontwerp.
Baby Phat:; Baby Phat is een van de toonaangevende ontwerper slijtage merk dat zich richt op vrouwen en kinderen. Deze coole outfits zijn gemaakt door de beroemde mode-ontwerper Kimora Lee Simmons. Kimora, een voormalig fotomodel voor Chanel, heeft ook toegevoegd mode-accessoires bij dit merk. Dit merk label is onderscheiden vanwege hun unieke logo dat een slanke kat functies. De tekening is geïnspireerd op de Egyptische vormen.
; U kunt meer lezen over mode ontwerpers: Italiaanse Fashion Designers; Check voor meer dingen over mode-ontwerpers en designer kleding: merkkleding; Mensen die geïnteresseerd zijn om te weten over het modelleren kunt lezen mannequin; Als u geïnteresseerd bent om over mode te lezen als een carrière-optie Lees alles over mode Design

No comments:

Post a Comment