Thursday 20 October 2011

Na Bloom Zorg voor Orchids

In tegenstelling tot het algemene geloof dat orchideeën zijn zeer moeilijk te handhaven, groeien orchideeën is makkelijk en leuk, op voorwaarde dat we goed te verzorgen van de plant. Er zijn bepaalde Tips voor het kweken orchideeën; de installatie moet worden voorzien van noodzakelijke voorwaarden, zoals, een optimale licht, water, vochtigheid, temperatuur en voedingsstoffen voor planten. As de orchidee plant is inheems in tropische klimaten, kunt u problemen ondervinden tijdens het planten ze in koudere gebieden. Kan echter problemen worden overwonnen, als je begrijpt de basisproducten voor gewasbescherming groeifactoren en eisen.
Er moet een goede afvoer van water, aangezien de wortels verval in drassige bodem. U kunt de dode schalen en laat regelmatig. Net als andere bloeiende planten, orchideeën hebben twee grote fasen, namelijk., De rustige periode en de bloei. In het eerste geval, de planten groeien bladeren en winkels maximale energie voor de bloei. Zo, na de stille periode, de orchideeën bloeien, die kunnen duren ongeveer 6 - 8 weken. Het is van enorm plezier om de orchideeën bloeien. Een van de belangrijkste vraag met betrekking tot orchidee planten is het na de bloei zorg. Velen zijn niet op de hoogte de verzorgende tips om de orchidee bloeien routinematig.
Na Bloom Zorg voor Orchideeën
Na de orchideeën hebben gebloeid, kunt u ofwel het in de bloei stalken of spike voor een bepaald tijdstip of snijden aan de basis. Als u kiest voor het bijhouden van de spike, moet de planten regelmatig worden gevoed als je voorheen deed. Er zijn kansen het ontwikkelen van een nieuwe spike uit de voormalige een. Er dient te worden opgemerkt dat spike ontwikkeld op deze manier niet zal worden van dezelfde kwaliteit als het origineel bloeien.
Indien er geen kiemen van nieuwe spikes, dan is de oude spike gaat bruin en sterven uiteindelijk. In een dergelijk geval, kunt u de oude spike in de buurt van de basis van de plant verlaagd worden door de een scherp mes of schaar. Door een vermindering van de stengel op de dicht bij het basisstation, worden de planten toegestaan ​​om energie te besparen voor de volgende bloei cyclus. Op deze manier kan de grootte en de kleur van de volgende bloei worden gehandhaafd. Tijdens het snijden, zorg ervoor dat u niet de belangrijkste stam nick en / of andere plantendelen. Check voor de ziekte van ontwikkeling in het afgesneden deel, kunt u een zachte fungiciden gebruiken in geval van eventuele ziekten.
Een ander na bloei zorg tip is het handhaven van de root-systeem, dit kan worden bereikt door zorgvuldige evaluatie van de wortels. Er bestaat geen twijfel dat een gezond wortelstelsel is altijd nodig voor een goede groei en bloei van de plant. De beste manier is om de plant unpot en bruine of zwarte wortels te verwijderen (indien aanwezig). U moet behouden gezonde wortels, die zijn wit of groen van kleur.
Voor verpotten, bereiden een gezonde bodem mengsel door met inbegrip van biologische compost en plaats de orchidee plant. In het geval er lange externe wortels, kunt u ofwel trim hen of Tuck ze in de bodem. Niet blootstellen verpot orchidee planten aan direct zonlicht, op zijn minst voor een paar weken totdat de planten worden afgerekend. Blijven voeden en onderhouden van de orchidee planten, gebaseerd op de groeiomstandigheden, zullen de planten het ontwikkelen van nieuwe spikes in de komende 6 - 9 maanden.
Orchideeën kunnen worden gekweekt als een onderdeel van zowel buiten-als binnenshuis tuinieren, veel hobbyist liever ze groeien in kassen en tuinen container. Sinds orchideeën zijn langzaam groeiende planten, moet men erg geduldig en volg de juiste orchidee verzorgingstips. Voor betere resultaten, kunt u de orchidee verpotten planten na elke bloei cyclus.

No comments:

Post a Comment