Sunday 16 October 2011

Choosing Exterieur huis te schilderen

Een van mijn favoriete pass keer in de avonden is om een ​​wandeling met mijn man te maken door de verschillende straten in mijn plaats te kijken naar de huizen en het uitkiezen van pointers over wat ik zou hebben als we zouden ons eigen huis te bouwen. Heel vaak komen we huizen die zijn zeer esthetisch gebouwd, maar de buitenkant kleur van het huis was, bij gebrek aan een woord verschrikkelijk. Het wordt moeilijk om te geloven dat iemand zou een building straffen zo slecht.
Buiten het kiezen van huis te schilderen
To beginnen, wanneer u decideerd op schilderen uw huis, kies gerenommeerde merken. Er is geen enkel punt in het verspillen van tijd op een laag kwaliteit verf. Er zijn veel verschillen tussen hoge kwaliteit verf en lage kwaliteit verf, de prominente criteria zijn ondergedoken en was het vermogen. Verder zal de hogere kwaliteit van verven beschikbaar zijn in een breder scala van palet. Kijk ook voor de garantie van de verf. Dit geeft je een benchmark, dat geeft je een eerlijk idee tussen de kwaliteit niveaus van verschillende verven.
Buiten huis te schilderen - kleurenschema's
Het is nogal moeilijk te begrijpen over hoe en waarom verschillende kleuren samen te werken aan een aangename look te geven. De vier soorten kleuren zijn als volgt:; Monochromatisch: De monochroom kleurenschema's te gebruiken op slechts een kleur. Dit kleurenschema is meestal conservatief en subtiel. Het heeft de neiging om een ​​verfijnde en elegante look. Deze aanpak is ideaal voor mensen die nog maar net begonnen te experimenteren met kleuren. ; Aanvullend: In deze kleurstelling, zijn kleuren die tegenover elkaar staan ​​op de kleurenkaart gekozen. Bijvoorbeeld, rood en groen staan ​​tegenover elkaar op een vereenvoudigde kleurenkaart. Natuurlijk, complementaire kleuren hebben een groot deel van het contrast en de resultante van het gebruik van deze regeling is een levendige combinatie die ook kan worden zeer helder. If u wilt nuchter een beetje naar beneden, dan kun je een kleur kiest combinatie waarbij een kleur dominant is, terwijl de andere kleur dient als een accent. ; Triadisch: Dit kleurenschema gebruikt drie kleuren die op gelijke afstand op de kleurenkaart. Een voorbeeld hiervan zou rood-violet, geel-oranje en blauw-groen. Dit systeem vereist een hoog complexe kleur behandelingen en veel ervaring te componeren in een esthetisch palet. ; Aangrenzende: Dit kleurenschema is ook bekend als analoog of aanverwant regeling en maakt gebruik van kleuren die naast elkaar of in de buurt op het kleurenwiel. Een voorbeeld hiervan zou zijn groen en blauw en groene. Normaal gesproken zou een van de drie kleuren dominant zijn terwijl de andere twee zouden zijn accentkleuren. Dit is vrij eenvoudig schema te maken ten opzichte van de triadische kleurenschema als er inherent is aan harmonie in kleuren die naast elkaar op het kleurenwiel.
Buiten het kiezen van huis te schilderen - Tips
Hier zijn enkele tips die u kunt overwegen terwijl de beslissing over de buitenkant huis te schilderen:; Wijk Context: U moet de buitenkant verven die gebruikt worden in uw buurt vooral als ze allemaal hebben gevolgd een uniforme regeling te overwegen. Bijvoorbeeld, als alle huizen in uw buurt een conservatieve vervolgens beschilderd een fluorescerend gekleurde Victoriaanse gekleurd huis volledig misstaan ​​en er zal een grote kans dat hij een aanzienlijke hoeveelheid van spot uit te nodigen. ; Bestaande kleuren: Er zijn bepaalde kleuren die al gevestigd zijn in het huis. Zo zal je de kleur van het dak en de kleur van de motor of een zijden die niet zullen worden geschilderd overwegen. Ook kunt u ervoor kiezen om de deuren en het hekwerk van de ramen geschilderd hebben. De nieuwe verf hoeft niet hetzelfde te zijn als de bestaande maar ook de kleur die u kiest voor de buitenkant verf moet een algemene harmonie te produceren. ; Duurzaamheid: Hoe donkerder de kleur van het huis, hoe waarschijnlijker het is te vervagen. Een aantal jaren langs de lijn, zal het diep rood en de levendige blues zijn flets. Dit komt doordat de donkere kleuren absorberen warmte en lijden ook meer vocht problemen in vergelijking met lichtere tinten. Verder, als de kleur vervaagt, wordt het zeer moeilijk om touch-up. Vandaar dat, als je heel graag dan op donkere tinten zult u de mogelijkheid om schilderwerk in een paar jaar te overwegen.

No comments:

Post a Comment