Wednesday 26 October 2011

Gespiegeld Contactlenzen

Contactlens wordt gebruikt voor het correctief, therapeutische en cosmetische doeleinden en geplaatst op het hoornvlies van het oog. Ze zijn licht van gewicht en bijna onzichtbare, in feite de meeste van de commerciële objectieven zijn blauw getint om ze zichtbaar te maken terwijl het schoonmaken en de opslag in oplossingen. Verschillende gekleurde contacten lenzen zijn ook beschikbaar, om de illusie van gekleurde ogen te geven.
Gespiegeld contactlenzen; Mirrored lenzen zijn meer gespecialiseerd dan de gemiddelde gekleurde lenzen, als hun display is meer opvallend en prachtig. Geavanceerde technologie maakt deze lenzen meer griezelige of funky en beschermt ook de ogen tegen de schadelijke UV-stralen en stof. Ze zijn ondoorzichtig en reflectief van aard zijn; wat betekent dat elk beeld komt voor hen wordt weerspiegeld heel duidelijk op hun glanzende oppervlak, vandaar de naam.
Deze speciale effecten worden uitsluitend gebruikt voor cosmetische redenen en hebben geen corrigerende waarde. Er is echter een recept van een optometrist nodig, zoals contacten beschouwd als medische hulpmiddelen. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en soorten voor alle fashion behoeften. Hier volgen enkele van de populaire gespiegeld contactlenzen:; Halloween contactlenzen; Spiegel Getinte contactlenzen; Scary kleur contacten; witte gloed in het donker contactlenzen; Zombie contactlenzen; Gitzwart gespiegeld contactlenzen; Hydron Zero zes gekleurde contactlenzen; Interview met de Vampire contactlenzen; Wacky contactlenzen; Pitch Black Mirrored contactlenzen; Dit type is populair vanwege de horror en theatrale quotiënt ze toe te voegen aan de ogen van de persoon die ze draagt. De noodzaak van dergelijke lenzen is ontstaan ​​als gevolg van het bovennatuurlijke en het kwaad scènes in de film en podium drama's. Het gebruik van dergelijke contactlenzen, laat een onvergetelijke indruk op de gemoederen op het publiek. De inktzwarte gespiegeld contactlens is de huidige favoriet, vooral van de Hollywood menigte, die heeft geholpen bij het toevoegen van meer allure aan. Acteur Van Diesel droeg het pikkedonker gespiegeld contactlens in zijn recente film Pitch Black, heeft verder gepopulariseerd het gebruik ervan tot illusies, entertainment of gewoon de jongeren willen hun favoriete sterren te emuleren creëren.
Zorg voor Mirrored contactlenzen; contactlensdragers vaak te maken met complicaties in verband met het ooglid, het hoornvlies, bindvlies (witte deel van het oog) en de traanfilm dat de buitenkant van het oog bedekt. Een paar voorzorgsmaatregelen zijn hieronder opgesomd:; Ogen zijn erg gevoelig en kan gemakkelijk worden aangetast. Altijd Was en droog uw handen grondig voordat u de contactlens. Zorg ervoor dat uw zeep is vrij van allergenen die het oog kunnen irriteren. ; Droge vingers zijn van belang omdat van de afdruk konden ze achterlaten op uw contactpersonen. ; Mirrored contactlenzen moeten worden gedragen voor een kortere periode, zoals langdurig gebruik kan het oog beschadigen. ; Het is altijd raadzaam om uw contactlenzen te verwijderen, voordat het naar bed gaan. ; Na elke slijtage, altijd schoon uw lenzen met reinigingsoplossing en vergeet niet haar zaak reinigen. ; Draag nooit beschadigde lenzen en te voorkomen dat delen met anderen. ; Elk ongemak gevoeld in het oog moet worden behandeld na advies van een optometrist. ; Dus er gaan deze contactlenzen gespiegeld aan en zie de complimenten stromen.

No comments:

Post a Comment