Thursday 6 October 2011

Senior Gemeenschappen

Tegen 2030 zal het aantal mensen boven de 65 jaar stijgen tot 71,5 miljoen euro: een op de vijf Amerikanen. Dit is tweemaal het aantal in 2000, volgens The Rijping van Amerika: Getting Gemeenschappen on Track voor een Aging Bevolking, gepubliceerd door de National Association van Area Agencies on Aging (n4a) en gefinancierd door de MetLife Foundation. Zoals duidelijk is, vormen ze een grote demografische, en het is van essentieel belang dat hun behoeften worden verzorgd is. Gezondheidszorg, voeding, lichaamsbeweging, transport, openbare veiligheid, hulpdiensten, workforce development, beschikbaarheid van financiering en vrijwilligerskansen zijn slechts enkele van hun behoeften.
Beheer van de gehele verantwoordelijkheid van een huishouden kan worden overweldigend voor oudere mensen. Senior gemeenschappen een prachtige keuze voor wie graag hun zelfstandigheid, maar moeten de extra hulp en zorg. Senior gemeenschappen bieden het perfecte antwoord op de behoefte aan woningen speciaal gebouwd voor senioren, medische hulp en hulp bij klusjes.
Enkele voordelen van Senior Gemeenschappen
Meeste huizen zijn gebouwd op een niveau. Dit elimineert traplopen die in toenemende mate moeilijk wordt met de leeftijd door tot pijnlijke gewrichten en botten. Bewoners worden omringd met mensen van hun eigen leeftijd, dus het maken van vrienden is eenvoudig. Ook als een partner overlijdt, de andere heeft al de steun van een uitgebreide familie op zijn plaats. De senior community vereniging handgrepen maaien van gazons, drenken van tuinen, trimmen van bomen, vegen aan wandelingen en sneeuw en ijs verwijdering.
Geschiedenis
Kearsley wordt beschouwd als Amerika's eerste Retirement Community. Toen Dr John Kearsley doorgegeven in 1772, in zijn testament, regisseerde hij Christ Church van Philadelphia een groot deel van zijn landgoed aan gevestigde de eerste pensionering gemeenschap in de VS benutten. Momenteel, functioneert als een onafhankelijke, non profit, senior zorg faciliteit die een continuüm van zorg voor lager inkomen volwassenen voorziet.
Soorten van de levens-voorzieningen
Senior gemeenschappen bieden een of meer van dit soort diensten:; zelfstandig wonen, begeleid wonen, permanente zorg; geheugen ondersteuning zorg dat de zorg voor Alzheimer en dementie kunnen omvatten; voortdurende zorg Retirement Community (CCRC). ; Zelfstandig wonen regelingen zijn meestal in de vorm van appartementen of afzonderlijke eenheden. Helaas, de diensten van medische zorg, maaltijden of hulp bij activiteiten zoals aankleden worden niet aangeboden met dit soort van levende faciliteit. Voor mensen met deze behoeften, begeleid wonen voorzieningen bestaan. Some begeleid wonen faciliteiten bieden ook therapeutische programma's, zoals fysieke revalidatie. CCRCs zijn senior gemeenschappen die een scala van diensten, van onafhankelijke wonen, begeleid wonen, voor rond-de-klok verpleging. Dit maakt de bewoner gebruik te maken van aanvullende diensten, zoals hun behoeften toenemen. De meeste senior gemeenschappen hebben verplichte opdrachten en entreegelden.
Interessant feit
Een interessante stad is Ryderwood, Washington waar alle bewoners zijn senioren. Oorspronkelijk was het een lange Bell hout kamp werd Ryderwood omgezet in een pensionering gemeenschap in 1953. Wat uniek is aan deze stad is dat de winkel, cafe, postkantoor, brandweer, schoonheidssalon, bibliotheek, etc zijn allemaal gerund door senioren. Niet alleen dat, is de hele stad gerund door senioren vrijwilligerswerk aan verschillende banen doen, van schilderkunst gebouwen, maaien het park gazon, te nemen verzorging van clericale klusjes op gemeenschapsniveau club.
Wonen in Stijl
Er zijn verschillende hedendaagse senior gemeenschappen waar de bewoners leven een actief en volwaardig leven. Hun motto is pensionering is een tijd om plezier te hebben. Men kan ze vinden zippen door op gemotoriseerde karren, post naar de golfbaan, fitness centrum of banketzaal. Andere voorzieningen aangeboden, zoals clubhuizen, bibliotheken, zwembaden en kuuroorden, kunsten & crafts centra, biljart en card rooms, tennisbanen, basketbalvelden, permanente educatie, klaslokalen, wandelen & fietspaden, hightech mediacentra en balzalen bieden de bewoners met een groot scala aan recreatieve activiteiten.
Er zijn tal van hooggeplaatste gemeenschappen die verschillende diensten aanbieden tegen uiteenlopende prijzen. Terwijl plukken van een gemeenschap, moet men bewust en alert. Een thuis inspectie moet worden uitgevoerd en converseren met de buren altijd helpt. Het zou verstandig zijn om uit te vinden over nutsbedrijven en andere bijkomende kosten van eigendom. Een andere bron van potentieel nuttige informatie zijn de minuten van vorige vergaderingen, omdat ze record grieven opgeworpen. Verken je de financiering van opties, en te achterhalen of een huis garantie plan bestaat. Slotte, herinner dat kopen van een huis in een senior gemeenschap is geen verschillend dan kopen van een huis uit een bouwer. Voer een goed overzicht van al uw opties en proberen de best mogelijke deal.

No comments:

Post a Comment